Ali in kakšen nakit nosite?
Uhančki roza barve? Barbika…a si jih še vedno nadeneš za boljše priložnosti?
Moj nakit pa je visok 174cm in tehta 60kg…pa baje mi zelo pristaja…:)))[/quote]
Ja, kakšen nakit pa naj bi imel otrok za božjo voljo? Roza barva je pač za deklice.
Žensko imaš zato, ker rabiš nek okras? Zanimivo, jaz bi bila užaljena. Plitek način razmišljanja kolega. Žal. :))))
Ja, kakšen nakit pa naj bi imel otrok za božjo voljo? Roza barva je pač za deklice.
Žensko imaš zato, ker rabiš nek okras? Zanimivo, jaz bi bila užaljena. Plitek način razmišljanja kolega. Žal. :))))[/quote]
Haha, Poet, zdaj se lahko ven vlečeš, da je tvoj nakit tvoj amulet, ki te ščiti pred vsem hudim in prinaša srečo. 🙂
Žensko imaš zato, ker rabiš nek okras? Zanimivo, jaz bi bila užaljena. Plitek način razmišljanja kolega. Žal. :))))[/quote]
Haha, Poet, zdaj se lahko ven vlečeš, da je tvoj nakit tvoj amulet, ki te ščiti pred vsem hudim in prinaša srečo. :)[/quote]
Bikini in Robi, Poet ne ve, da z mano ni dobro preigravati oz. “driblati”. :)))
Jejhata….nisem tako grd, da bi rabil žensko kot okras…
Haha, Poet, zdaj se lahko ven vlečeš, da je tvoj nakit tvoj amulet, ki te ščiti pred vsem hudim in prinaša srečo. :)[/quote]
Bikini in Robi, Poet ne ve, da z mano ni dobro preigravati oz. “driblati”. :)))[/quote]
Antilopca, kako te človk ne bi imel rad…naj ti prišepnem, da tud mene težko predriblaš:)) predvsem pa me ne moreš sprovocirat…
Bikini in Robi, Poet ne ve, da z mano ni dobro preigravati oz. “driblati”. :)))[/quote]
Antilopca, kako te človk ne bi imel rad…naj ti prišepnem, da tud mene težko predriblaš:)) predvsem pa me ne moreš sprovocirat…[/quote]
Daj mi nekaj prišepni? Zakaj misliš, da bi te želela provocirat? Kaj bi jaz imela od tega? Motiv prosim?
Antilopca, kako te človk ne bi imel rad…naj ti prišepnem, da tud mene težko predriblaš:)) predvsem pa me ne moreš sprovocirat…[/quote]
Daj mi nekaj prišepni? Zakaj misliš, da bi te želela provocirat? Kaj bi jaz imela od tega? Motiv prosim?[/quote]
Napisano je bilo na splošno…saj vem, da te je sama dobrota, sicer pa se pogovarjamo o nakitu…mogoče bi si omislil kak tatoo, a to spada pod nakit?
Daj mi nekaj prišepni? Zakaj misliš, da bi te želela provocirat? Kaj bi jaz imela od tega? Motiv prosim?[/quote]
Napisano je bilo na splošno…saj vem, da te je sama dobrota, sicer pa se pogovarjamo o nakitu…mogoče bi si omislil kak tatoo, a to spada pod nakit?[/quote]
Nisem jaz tako dobra, imam tudi temno plat. :)))) Tatoo ni nakit. Pa tudi ne paše vsakomur.
Lahko pa vtetoviraš ime svoje najdražje. 🙂
Napisano je bilo na splošno…saj vem, da te je sama dobrota, sicer pa se pogovarjamo o nakitu…mogoče bi si omislil kak tatoo, a to spada pod nakit?[/quote]
Nisem jaz tako dobra, imam tudi temno plat. :)))) Tatoo ni nakit. Pa tudi ne paše vsakomur.
Lahko pa vtetoviraš ime svoje najdražje. :)[/quote]
Raje ne vprašam na katero plat si mislila…morda si temnopolta? Všeč, všeč….:)) Tatuja z imenom pa ne bi…mogoče kakšnega zmaja…
Ti pa nesramna..to pa sploh ne paše v isti stavek….mogoče malce poredna…to pa nikoli ne škodi:)))[/quote]
A bi lahko, dragi in preljubi Poet, napisal nekaj na temo nakita, kot je tudi naslov te teme? Že vnaprej se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam. :)))[/quote]
Z veseljem…moja stara mama je za nakit imela rožni venec, moj stari ata fajfo, moj stric liter šnopca in moja teta lasuljo…zaradi travm v otroštvu zato ne nosim nakita…
A bi lahko, dragi in preljubi Poet, napisal nekaj na temo nakita, kot je tudi naslov te teme? Že vnaprej se ti zahvaljujem in te lepo pozdravljam. :)))[/quote]
Z veseljem…moja stara mama je za nakit imela rožni venec, moj stari ata fajfo, moj stric liter šnopca in moja teta lasuljo…zaradi travm v otroštvu zato ne nosim nakita…[/quote]
Poet, kako naj se virtualno poročim s tabo, če pa še eno minuto nisi resen? :))
Z veseljem…moja stara mama je za nakit imela rožni venec, moj stari ata fajfo, moj stric liter šnopca in moja teta lasuljo…zaradi travm v otroštvu zato ne nosim nakita…[/quote]
Poet, kako naj se virtualno poročim s tabo, če pa še eno minuto nisi resen? :))[/quote]
Zdajle sem se…..čim si omenila poroko…:))))
Poet, kako naj se virtualno poročim s tabo, če pa še eno minuto nisi resen? :))[/quote]
Zdajle sem se…..čim si omenila poroko…:))))[/quote]
Dragi Poet, jaz bom preskočila obred in bom šla kar v sobo, da bo poročna noč čim daljša. :)))
P.S.: Upam, da me tvoja najdražja ne bo jutri za lase vlekla od jeze. :))
Pa ne da si mi to tako hudo zameril ??? :)))
Saj bi te zagrebla z vsemi častmi … trobentači so bili naročeni, govor sem sestavila, streljali bi … a-ja,
ko sva glih pri tem: bi se lahko kje dobila, da vsaj krogle ne bi šle v nič? :)))[/quote]
ah ne … prav vesel sem bil objave ☺☺☺♥♥♥ … si vse desce pregnala od sebe bolj učinkovito, kot, če bi jih jaz skrajšane za skalp po turško na kole nataknil ☺
in jih drugim babnicam na anuse nabila ☺
heh … če gre vse drugo v nič, naj gredo pa še krogle … bdw – pri salvan ni izstrelkov ☺
Forum je zaprt za komentiranje.