Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ali boste šli na Hrvaško na morje?

ali boste šli na Hrvaško na morje?

Zato mi hodimo v Dalmacijo in tudi letos že komaj čakamo 🙂

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ja.

Itak. Polno prelepih kotičkov, čudovito morje, otoki in še čisto blizu je.

Če je vsak Švab več vreden, ne vem. Se normalno vedem in normalno tudi dobim nazaj. Stvar kulture pač.
S kreteni se pa ne splača obremenjevati – so posebna vrsta, ki uspeva v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in kdo bi verjel, tudi v Sloveniji.

Meni se pa to sploh ne zdi res. Tako prijaznih ljudi kot sem jih jaz letos srečala, ko sem nekaj iskala, v Sloveniji na žalost nisem srečala. Vsi od prvega do zadnjega, ki sem jih vprašala za pot, so se res maksimalno potrudili- od risanja poti na račun, do ponudb, da grajo z mano do tja… Res sem bila pozitivno presenečena.

Meni se pa to sploh ne zdi res. Tako prijaznih ljudi kot sem jih jaz letos srečala, ko sem nekaj iskala, v Sloveniji na žalost nisem srečala. Vsi od prvega do zadnjega, ki sem jih vprašala za pot, so se res maksimalno potrudili- od risanja poti na račun, do ponudb, da grajo z mano do tja… Res sem bila pozitivno presenečena.[/quote]

no eni smo šli pa z vrezanim haklkorjcem na avtu dam.
Pa še to…. sej se ti smejčka, sam ko obrneš hrbet te pa kolne.
Ma nima veze mi ne gremo več.

Kaj pa to pomeni?

Na morju nisem bila že kakih 16 let. Pa sem preživela :)))

Kot je že eden napisal, italijansko, hrvaško, mednoredne….Ahhhhhh komaj čakam. Sam v EU naj že hitr grejo, da ne bo kolobocij na kapitanijah!.

ne! Že 10 let nismo bili!!!

Kaj pa to pomeni?[/quote]

Svastiko opišemo kot enakokraki križ z ukrivljenimi konci. Konci so lahko ukrivljeni v desno ali levo. Nacistični kljukasti križ ima konce zakrivljene v desno.

Ne in nikoli več ne gremo.
Hrvaška mi ni več zanimiva. Zlasti pa ne njeni prebivalci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close