Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ali boste šli na Hrvaško na morje?

ali boste šli na Hrvaško na morje?

Res me zanima če se boste letos odpravili na Hrvaško na morje. Mi bomo šli.

In zakaj, razen mavričnega ,ljudje ne bi šli. Razen mene.

Mene pa nekaj drugega zanima….a res živijo tako bebavi ljudje da lahko natipkajo take oslarije…??

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Da obstajajo, dokazano. Razen mene, hihihi

Zakaj ne bi šli? Gremo kot skoraj vsako leto.

gremo

Da, šla bom!

Seveda! Mi je tam fajn, je lepo, poleg tega pa si jo lahko celo z minimalno plačo privoščim, če dam vsak mesec nekaj evrov na stran.:)
Če bi bilo pa več denarja bi pa poleg tedna Hrvaške še potovala v daljne kraje.

Seveda,kot vsako leto.Kaj me briga politika!Do zdaj smo se vedno imeli lepo,tudi razumeli smo se,do nas so bili vedno prijazni,imamo psa,in tudi glede tega ni bilo nikjer težav,skratka nevem zakaj nebi šli.

ne hodimo tja že leta in verjetno ne bomo nikoli več.

ja

Dalmacija je moja! Komaj čakam fraj termin.

Ne.

Zakaj pa ne? Seveda, tako kot vsako leto. Imajo lepo obalo in čudovito morje!

V hrvaško morje, italijansko morje in mednarodne vode.

Jasno, da gremo. Kot vsako leto.

Smo že bili, gremo in bomo še šli. itak.

Mi gremo po parih letih spet. Bomo videli če je že kaj drugače.

ne

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

pa tudi mi komaj čakamo da gremo. čez en mesec, do splita z avtom in obujanje otroštva ko smo se starši vozikali po jadr.magistrali. super. naj živi bratstvo med narodoma. in uživancija v bistrem
hrv.morju

Mogoče… Ima prijatelj dol vikend in nas je že povabil za par dni…

jap, gremo. Tam sem kot doma, z domačini se bomo kot vsako leto režali brezvezni politiki na obeh straneh….

ne bomo šli. Pa ne zaradi politike, ampak zato, ker so Hrvatje dejansko (zlasti v Istri) arogantni in nesramni do slovenskih turistov, vsak Švab je več vreden. Ne vem, zakaj bi jim potem nosila svoj denar. S familijo raje potujemo po Evropi in drugje, je še dosti drugih krajev za videt razen vsako leto istega kampa.

Zakaj v Istro? Kakšna Istra…………tam sem bila zadnjič 25 let nazaj………..na otoke je treba, na jug, v skrite kraje, male vasice, na lepe plaže, kjer se zliješ z okolico v počasnem mediteranskem stilu, kjer zjutraj na pomolu kupuješ ribe in jih greš kasneje čistit na čeri, obdana z galebi in kozicami…..potem pa zvečer ribice lepo na žar, pijuckat vino domačinov, klepet, …..ah, komaj čakam!

Mi že ohoho let nismo bili na Hrvaškem, zato gremo letos iz inata pogledat, če se je kaj spremenilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close