Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ali bi prijavile sina/hčer v 2. sezono Poroke na prvi pogled

Ali bi prijavile sina/hčer v 2. sezono Poroke na prvi pogled

Ko bo pa pripeljal eno po svojem izboru, pa zate ne bo dobra, se boš v vse vmešavala in jima nagajala.

Odgovor na objavo uporabnika
Enostavno, 12.02.2022 ob 13:10

Se odselim in prekinem stike, če mi to naredi.

Se ti ne zdi da je že čas, da se v vsakem primeru?

Občasno pogledam te hrvaške snubce v Ljubezen na vasi. Fant iz Kanade se mi je zdel dost normalen, izbral je 3 in te so se nato odpravile k njemu v Kanado. Do tukaj vse v redu. Potem pa bomba: preden je izbral dekle, ki bo mogoče njegova, preden se je odločil, katera je zanj, preden jih je dobro spoznal (!), jih je moral najprej videti oče in tisto, ki jo bo oče odobril, bo očitno sprejel tudi ta mladenič. Star je okrog 30 let, če se prav spomnim. Pa kako blesavo je to?! Ta fant je pri meni izgubil vse točke.
In še: hišo/sobe je za fanta pripravila mati, on ni mignil za to. Ok, mama je gospodinja, ampak vsaj kaj (!) bi lahko naredil, ker dobi gostje, mogoče bodočo ženo. Ko so dekleta prispela, so same vzele kovčke iz avta, oče in fant sta stala pri avtu in jih gledala. Halo?! Punce so same nosile kovčke gor po stopnicah, on se je mlačno ponudil, da bi nesel. Seveda ni.
Hočem reči: fant si izbira bodočo ženo, za to pa niti ne prdne. Še več, oče jih je moral spoznati čim prej, ko je mogoče. Še preden se je sam odločil, katera mu ustreza.
Starši, prerežite že vendar popkovino z odraslimi otroki!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close