Ali bi prijavile sina/hčer v 2. sezono Poroke na prvi pogled
En Mamin čvek,
Imam sina ki še ni pripeljav nobene ženske domov pa smo mu že večkrat pravli da si mora 1 najti, ko sem pa zadnič na planet TV videla napovednik slovenske različice šova Poroka na prvi pogled pa sem mu iz heca rekla da ga bom sem prijavila da se bo vsaj poročil če ne kej druzga in ni bil ravno navdušen
Fiona770, 12.02.2022 ob 10:34
Gledala sem Avstralsko verzijo. Od 75 parov, so le trije ostali skupaj. Noben strokovnjak ti ne pomaga, če si sam ne pomagaš in ni takoj iskrice.
Drži da ti noben strokovnjak ne more pomagati, če sam nočeš. Drugače bi pa rekla da večina udeležencev osebnostno napreduje, predelajo določene vzorce. Kar jim pomaga pri naslednjih vezah.
Kar se tiče avtoričinega vprašanja – tvoj sin se mora sam odločiti. To da ti na tak način upravljaš z njegovim življenjem na njega ne vpliva najbolje.
Desperadodajka, 12.02.2022 ob 10:48
Če mame svoje otročke vpisujejo na fakultete in v razne športne klube, če jim službice iščejo, zakaj jim ne bi še spolnih partnerjev poiskale? Ne more otrok vsega sam.
joj ti pa si tapravi za ta čvek……
Na fakulteto se pa ja mora otrok prijaviti sam
za to oddajo pa razumem da bi jih
Tako je – in točno v tem avstralskem se po 4ih sezonah vidi vzorec, kako sodelujoči pari pravzaprav vztrajajo noter nekateri predvsem zaradi tega, ker med seboj z drugimi pari tekmujejo, kdo je/bo “the strongest couple on the couch confession” 🙂 Kao zgleden par -pa nima to veze – onadva sta poparčkana zase, ne pa za skupino ostalih.
Ko pridejo ven iz tega mehurčka, se pa reala začne. Ki je čisto nekaj drugega, ko kamere ugasnejo in maske prijaznosti in narejenosti za kamere dol popadajo 🙂 Gre za zavedene možgane tistih, ki so v eksperimentu, da so jih “strokovnjaki” izbrali glede na njihove psihofizične lastosti , izobrzbo, življenski stil poparčkali. Dejstvo pa je, da se morata dva prej povohat in zavohat, ali si dfišit in nsi bosta naklonjena.
Noben strokovnjak ni strokovnjak proti “kemiji in zakonu narave, naravnega izbora”. Pa še to se izkaće pote ko zaključijo ta eksperiment, da je pri nekaterih prevelika razdalja v km, da bi se lahko povohali in poizkusili skupaj-ker jasno parčkajo osebke iz drugih krajev, od tam, kjer se po naravni ne bi mogla srečat.. – pa če je to v Sloveniji ali pa v Avstraliji . Ampak pri većini takih je bila potem ovira razdalja, skoraj nihče se ni bil pripravljen preseliti, če pa že, pa je tudi propadlo ( npr,. primer Michael &Stacey, pa Sebastien & Lizzie)- vse šlo narazen 🙂
Eno je šov, drugo reala. In šov še kako lahko potem uniči tudi psiho in voljo do nadaljnjih zvez, ker je taka oseba potem tudi javno prepozana, da so jo parčkali v resničnostnem šovu psiho strokovnjaki 🙂 KO na kavč seanshav pred kamero, strokovnjkai in celo poizkusno skupio razglaijo svojo psiho in dušo. Ke jo morajo. To pa je že next level potem.
Ker tudi v avstralskem se vidi prve tri tedne tistim, ki se uspejo poseksat traja potem še kakšne tri tedne. Potem pa kot je nekdo napisal že tukaj: od 75ih parov so skušaj samo še trije danes 🙂
Tolio za avtorico, ki bi prijavljala svojega sina 🙂 Uničila mu bo psiho, samo to.
ftigz7ugz, 12.02.2022 ob 10:32
En Mamin čvek,
Imam sina ki še ni pripeljav nobene ženske domov pa smo mu že večkrat pravli da si mora 1 najti, ko sem pa zadnič na planet TV videla napovednik slovenske različice šova Poroka na prvi pogled pa sem mu iz heca rekla da ga bom sem prijavila da se bo vsaj poročil če ne kej druzga in ni bil ravno navdušen
Tebe mama, naj sine pelje na tečaj slovenščine. Bo več koristi.
Mushroom, 12.02.2022 ob 15:38
Včasih so se poročali zaradi premoženja, položaja, ne zaradi ljubezni.
Haha, a je danes kaj drugače? Še huje je.
zakaj pa misliš, da je Giorgina skupaj z nogometašem Ronaldom in mu “in vitro v lonček spuščeno stil ” rojeva otroke? Ker ji za to plačuje – njemu se že na obrazu vidim da ni “into woman”. Samoza oboževalce in nek javn svet pač mora bit neka tradicional familija razgednica, ne?
Ja, se strinjam -poročat se v današnjih časih je popolnoma absurdo – ker ko zaljubljeniški metulji popustijo se pokaže reala – poročenim od nekje 5 let in manj.
Glede na to da sinček očitno nima doma in je še na vaši joški jasno da ni nobene še pripeljal v vaš dom. Svojega itak nima da bi jo pripeljal. Pa težko je k ima sam ena usta in je na en jošk že prisesan. Ni placa še za dva. Pa mogoče je probal že, sam ga nobena ni razumela kaj hoče od nje ker je podedoval sposobnost izražanja po vas.
dojenje, 12.02.2022 ob 16:05
Glede na to da sinček očitno nima doma in je še na vaši joški jasno da ni nobene še pripeljal v vaš dom. Svojega itak nima da bi jo pripeljal. Pa težko je k ima sam ena usta in je na en jošk že prisesan. Ni placa še za dva. Pa mogoče je probal že, sam ga nobena ni razumela kaj hoče od nje ker je podedoval sposobnost izražanja po vas.
A lahko ti malo paziš na svoje besede
Forum je zaprt za komentiranje.