Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah, ti moški

Ah, ti moški

Hehe, kakšen komentar pa je to? A ste potem tu vsi “nelušni”? 🙂

In moški111, kakšni pa smo na tem portalu? To me pa res zanima. 🙂
Če je težko odgovorit na to vprašanje, pa potem povej kakšen portal je to. Bo zadostovalo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rad bi slišal moškega ki bi drugemu dejal da je lušten. Lepota je za ženske, moški pa smo …. Pa saj Bibita in druščina vse vedo.

Nedvomno je luštna sedaj z drugo barvo las. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj avtorica reče sama zase, da je luštna. Ženskam gre baje težje z jezika, da je katera druga luštna. 🙂

ps; Pa zakaj ti meni ne odgovoriš na nobeno vprašanje? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In moški111, kakšni pa smo na tem portalu? To me pa res zanima. 🙂
Če je težko odgovorit na to vprašanje, pa potem povej kakšen portal je to. Bo zadostovalo.[/quote]
Mi smo že po naravi lušni, nam ni treba barvati las…:)

Japkica ti si nešto izmedžu. Uletiš ravno takrat ko pišem odgovor zato sploh ne vidim tvojih komentarjev. Mi boš sploh kdaj oporstila?

Bibita kar dosti ve…. vsega pa tudi ne.:)

Bibita preveč si skromna.

Saj vem, ja. 🙂

… ko dobr jo poštelaš videl boš je za znoret, rumen mantl ji boš kupu pa bo hotla še tak avto met …

hahaaaaaa, prešeren :))

Smode

misla, da si ti prešeren k tkole pesniš :))

Vem o vem svoj dolg …

Ti mene kar naprej v peskovnik pošiljaš in ja, spet brez odgovora. Pesek v oči. :)))))

Samo za Japkico direkten odgovor: po večini samski. OK?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? MON oz. MŽ čvek je za samske? :)))))))))))))))))

Pozabil sem povdariti: v večini primerov. Bolj zadovoljna?

O tem ne vem, vem pa, da MON ni namenjen ‘parjenju’. Torej nas prisotnost ne postavlja v vlogo lovca. Če pa komu paše, pa seveda nimam nič proti.

O tem ne vem, vem pa, da MON ni namenjen ‘parjenju’. Torej nas prisotnost ne postavlja v vlogo lovca. Če pa komu paše, pa seveda nimam nič proti.[/quote]
Moški smo bili in bomo vedno lovci….:)
Svoj živalski nagon pač zadovoljujemo malo drugače, ker več ne lovimo divjih svinj po gozdu…:)

Eh Robi, nisi resen. :)))

Res nisem.

Mene, avtorico te teme, ste pa čisto zapostavili! :))

Evo, vidiš, to je pa zato, ker nisi več črnolaska :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close