Ah, ti moški
Robi, ti se tak samo motiš, Japkica je viskorasla črnolaska z bujnim oprsjem, saj jo lahko preštrihaš na blond, če so ti take bolj všeč. :)))[/quote]
Raje imam natur…:)
Kako pa veš, kakšna je ? Si jo že videl ?[/quote]
Ne, si predstavljam kot ti. hehehehe Moški imamo dober občutek za intuicijo, a ne? Ženske še vidimo ne, pa že vemo, kakša je. Vedno je takšna, da zadovolji našim predstavam in domišljiji. Torej tvoja Japkica je blodn, moja pa je črnolaska. :)))))))))
To je res…Razlikujemo se pa v tem, kako je naravnana naša intuicija…:)
Moja intuicija je naravnana na karakterne značilnosti. Če je japkica v resnici blond, mi je bolj pomembno, da po svojem karakterju, ni “blond”. 🙂
Ženska lahko prekrije svoj pravo barvo las, ne more pa prikriti svoje prave narave.
Tadej, to je težje preverit, če se, štriha, spodaj pa je “oskubljena”… :D[/quote]
Sploh ni res. Razen, če ne zdržiš z nobeno dlje, kot tri tedne. Takrat se zagotovo že vidi narastek, če te bližje še ni spustila. 🙂
Ni potrebe, da se braniš. Čeprav sem prepričana, da je tudi nam ženskam povsem vseeno kakšne lase imate. Bolj so važne druge lastnosti. Predvsem da niste NN.
Ne, ne bom se. Nimam nobenega razloga. A ti delujem tako popadljiva?
To drugo pa velja bolj zame, ne morem trditi, da za vse. Važno, da moški ni neumen in nesramen. Včasih sem mislila, da je prvo dovolj. Pa ni.
Ne, ne bom se. Nimam nobenega razloga. A ti delujem tako popadljiva?
To drugo pa velja bolj zame, ne morem trditi, da za vse. Važno, da moški ni neumen in nesramen. Včasih sem mislila, da je prvo dovolj. Pa ni.[/quote]
Nisem vedel, da ste ženske tako skromne in nezahtevne.[/quote]
Se ti zdi? 😉
Haha, jaz sem se pa bala, da bo zvenelo naduto!! :))))
Mogoče se res sliši skromno, če pa malo bolj pomisliš… 🙂
Ampak ja, jst sm skromna.
Forum je zaprt za komentiranje.