Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah, ti moški

Ah, ti moški

Robi, ti se tak samo motiš, Japkica je viskorasla črnolaska z bujnim oprsjem, saj jo lahko preštrihaš na blond, če so ti take bolj všeč. :)))[/quote]
Raje imam natur…:)
Kako pa veš, kakšna je ? Si jo že videl ?[/quote]

Ne, si predstavljam kot ti. hehehehe Moški imamo dober občutek za intuicijo, a ne? Ženske še vidimo ne, pa že vemo, kakša je. Vedno je takšna, da zadovolji našim predstavam in domišljiji. Torej tvoja Japkica je blodn, moja pa je črnolaska. :)))))))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To je res…Razlikujemo se pa v tem, kako je naravnana naša intuicija…:)
Moja intuicija je naravnana na karakterne značilnosti. Če je japkica v resnici blond, mi je bolj pomembno, da po svojem karakterju, ni “blond”. 🙂

Ženska lahko prekrije svoj pravo barvo las, ne more pa prikriti svoje prave narave.

Men so dosti bolj vsec crnolaske.

Si moški z dobrim okusom. :)))

Si moški z dobrim okusom. :)))[/quote]
Moj sklep…Bibitka je črnolaska…:)

Tudi jaz sem hotel napisat da so črnolaske zakon, pa si me prehitela. 🙂

Tadej, to je težje preverit, če se, štriha, spodaj pa je “oskubljena”… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uh, bognedaj, tega me je pa kar strah.

Česa te je bolj strah? prvega ali drugega? :))))))))

No vidiš avtorica, moški ne padajo samo na blondinke. Tule so vsi bolj za črnolaske. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tadej, to je težje preverit, če se, štriha, spodaj pa je “oskubljena”… :D[/quote]

Sploh ni res. Razen, če ne zdržiš z nobeno dlje, kot tri tedne. Takrat se zagotovo že vidi narastek, če te bližje še ni spustila. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Da ne bo ispadlo da padam(o) na barvo las. Mislim da je to večini povsem nepomembno in se s tem bolj obremenjujejo ženske kot pa moški. Čeprav smo moški okarakterizirani kot plitva bitja. Še dobro da je vprašanje postavila ženska …

Ni potrebe, da se braniš. Čeprav sem prepričana, da je tudi nam ženskam povsem vseeno kakšne lase imate. Bolj so važne druge lastnosti. Predvsem da niste NN.

Saj vem da si me boš privoščila; NN?

Ne, ne bom se. Nimam nobenega razloga. A ti delujem tako popadljiva?

To drugo pa velja bolj zame, ne morem trditi, da za vse. Važno, da moški ni neumen in nesramen. Včasih sem mislila, da je prvo dovolj. Pa ni.

To drugo pa velja bolj zame, ne morem trditi, da za vse. Važno, da moški ni neumen in nesramen. Včasih sem mislila, da je prvo dovolj. Pa ni.[/quote]
Nisem vedel, da ste ženske tako skromne in nezahtevne.

Saj nismo, ne vse. :)))

To drugo pa velja bolj zame, ne morem trditi, da za vse. Važno, da moški ni neumen in nesramen. Včasih sem mislila, da je prvo dovolj. Pa ni.[/quote]
Nisem vedel, da ste ženske tako skromne in nezahtevne.[/quote]

Se ti zdi? 😉

To je le prijaznost na forumu. V RESNICNEM zivljenju pa imajo anketni listic kjer se vse ocenjuje. A ne BIBITA?

Haha, jaz sem se pa bala, da bo zvenelo naduto!! :))))
Mogoče se res sliši skromno, če pa malo bolj pomisliš… 🙂
Ampak ja, jst sm skromna.

Saj nismo, ne vse. :)))[/quote]

Bibitka, a ti tudi misliš, da moški dobijo intelekt že s tistim usodnim Y? 🙂

Jaz osebno nisem nič kaj bolj ali manj prijazna na forumu, kot sicer. Z anketami pa se tudi ne ukvarjam; nekaj so mi bolj bližji osebni intervjuji. :))

Pa je gneca?

Če to vprašanje leti name, (če pa ne, pa tudi ne škodi, če nekaj napišem) potem si verjetno mislil na intervjuje. 🙂 Ne, tukaj ni nobene gneče, in to je dobro, pa še podatki so bolj objektivni.:)

Res, da imam vedno kaj za povedat, a odra nisem marala nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close