Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ah, ti moški

Ah, ti moški

In sedaj si predstavljam Bibito z očali kot neka prfokso ko izvaja osebne intervjuje.

Bibita nima očal, razen onih proti soncu. Ko se opravlja intervju pa je treba intervjuvanca gledat v oči, tako da .. 🙂

Hm….:)?

Saj nismo, ne vse. :)))[/quote]
Verjamem, zato pa je tolko samskih.

Saj nismo, ne vse. :)))[/quote]

Bibitka, a ti tudi misliš, da moški dobijo intelekt že s tistim usodnim Y? :)[/quote]
A ????
Misliš, da vsi moški razmišljamo le s spodnjo glavo ? :)))

Bibitka, a ti tudi misliš, da moški dobijo intelekt že s tistim usodnim Y? :)[/quote]
A ????
Misliš, da vsi moški razmišljamo le s spodnjo glavo ? :)))[/quote]

Vidim, da tvoje razmišljanje sega le do ekstremističnih polov. A vmes ni pa ničesar? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

99% da

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

A ????

Vidim, da tvoje razmišljanje sega le do ekstremističnih polov. A vmes ni pa ničesar? :)[/quote]
Vmes pa je velika praznina, kot črna luknja…:)

Mene ne zanimaš več!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

A ????

Vedno s spodnjo, z zgornjo pa le po potrebi, a ne? :))) hehehe

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Važno je, da sta usklajeni……:)

Važno je, da sta usklajeni……:)[/quote]

Dekleta mislijo drugače, ker se ne zavedajo, da če hoče spodnja dospeti na cilj, brez izdatne pomoči zgornje ne gre, a ne? 😀

zala73, odgovori ‘naših’ fantov tu gor, tvojo tezo popolnoma ovržejo.

Robi, zanimivo… ti praznino, jaz pa vidim mavrico. 🙂

Matjažek, najboljše je, če razmišljata obe. Včasih je boljše, da nista usklajeni. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ti že veš, Japkica…. 😀

Odvisno s katere perspektive (položaja) gledaš….:)

Odvisno s katere perspektive (položaja) gledaš….:)[/quote]

Jah, ponavadi pač vidimo vsak iz svoje perspektive…

Joj kako ste se razpisali 🙂

Še enkrat se barvaj pa bos spet v spici.

Če bi me poznal, videl, ne bi tega napisal 🙂 Boljše zgledam sedaj, verjemi 🙂

Zakaj potem obremenjevanje. če si super, potem si lahko zaradi mene (pa tudi sebe) vijolčasta.

ps.
To nima veze z milko. Prisežem.

Če bi me poznal, videl, ne bi tega napisal 🙂 Boljše zgledam sedaj, verjemi :)[/quote]
Jaz ne verjamem…Daj raje sliko gor….:)

Kakšno sliko neki :)) Verjemi mi na besedo no 😛

Dej no seveda je lušna …. Pri tako samozavesti ženski ni dvoma. Samo kaj počneš na temu portalu

Išče samozavestne moške…:)

Pri takih zadevah je potrebno narediti strokovno moško študijo in raziskati…Težko gre le verjeti na besedo…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close