ah ti moski
Tudi jaz se strinjam, da si zaslužiš vsaj pojasnilo.
Meni se je zgodilo isto po več kot treh letih, popolnoma isto. Pa sem prepričana, da se je zgodilo še marsikateri in marsikomu drugemu. Jaz se v bistvu nisem kaj preveč sekirala, ker sem vedela, da ni vredno, saj če ni bil toliko pošten, da bi mi vsaj povedal, kako in kaj, ni vreden ene same solze.
Zavedala sem se, da je nekaj že moralo bit, da me je dobesedno vrgel na ignor, ker sem vedela, da me je kljub vsemu imel rad, to vem še vedno. Ampak pač sem se sama prepričala, da ni vredno bolečine in da tako potemtakem nisva bila za skupaj, ker če mi je to storil po treh letih, bi mi lahko tudi po desetih.
Ti se kar drži in ne se preveč sekirat, pač krivice se dogajajo, velikokrat še hujše!
Srečno!
meni se je zgodilo točno isto, se en dan pogovarjava o načrtih za prihodnje dni, naslednji dan ni več dosegljiv, prej pa ves sladek in oh in sploh. kasneje se je vrnil z milijon izgovori in jaz sem mu nasedla – pa ne samo enkrat! karkoli boš naredila ne mu spet nasesti – boš videla čas zaceli vse rane, samo čim bolj stran od njega!
Vsem se zahvaljujem za razmisljanja. V bistvu se zdaj, po premisleku ne sekiram prevec in sem v bistvu hvalezna, da je pokazal svoj obraz. Se dobro, da se je to zgodilo tako kmalu in ne po treh letih. Se predno se je zaljubljenost razvila v ljubezen in v se vecja custva.
To sem vzela kot dobro izkusnjo v zivljenju.
Se enkrat hvala vsem.
Forum je zaprt za komentiranje.