Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ah ti moski

ah ti moski

Pa res. Nikoli nerazumljeni. Naj razlozim.

Zelo dolgo sem bila samska. Pac ni bilo moskega, ki bi v meni prebudil kakrsnakoli custva. Potem pa se je pojavil. Pihal na duso, ves prijazen in custven. Malo je trajalo, da sem se navadila, da sem nekomu vsec, potem pa sem se s tem konco sprijaznila. Sicer, da ne bo pomote, mi je bil takoj, ko sva se spoznala vsec. Pocasi sem se navadila in moja custva so prihajala na plano. Zaljubila sem se. Vse je bilo lepo kot v sanjah.

Zdaj pa se je zgodilo, kar nisem pricakovala. Po tem, ko me je vsak dan klical in posiljal SMS sporocila, je kar naenkrat zginil. Dobesedno. Nic vec se ne javi. Tudi na moje klice ni odgovoril. Nekaj mi je uslo. Kako lahko clovek, ki prej vztrajno piha na duso, kar naenkrat prekine stike? Brez pojasnila.

Sem resnicno misila, da je drugacen. Ce sem odkrita, kaj takega ne bi nikoli pricakovala od njega. Vse skupaj je trajalo vec kot mesec dni. Na prvi pogled se zdi malo, pa vendar dovolj, da clovek nekaj cuti. In jaz cutim, kar ze dolgo nisem. Poslala sem mu mail, v katerem sem mu napisala, da naj mi pojasni, kaj se dogaja. Da si zasluzim vsaj to. Pojasnilo oz. crno na belem, da je konec.

Se strinjate z mano, da si zasluzim pojasnilo, zakaj je prekinil vse stike z mano?

Se vedno mi ni jasno, kako se je to lahko zgodilo cez noc. Ponoci se SMS, nato nobenega glasu vec.

Pa naj ne bo pomote. Vem, da je konec, in ne zelim ga prepricevati, da se vrne, zelim samo to, da mi pove, da je konec. Tezje je ziveti s tem, ce clovek ne ve, kaj ga je doletelo. Se vam ne zdi?

Zenske, prosim za komentarje. Kaj je s temi moskimi? Se mi zdi, da smo zenske bolj moski kot oni sami. Imamo vsaj jajca, da povemo to kar mislimo. A ni tako?

Ja, eno pojasnilo bi ti verjetno že moral dati. Bi bilo fer. Lahko pa je kaj drugega narobe pri njem, da se je to zgodilo kar čez noč. Ne mine vse tako hitro. Lahko, da ima kake druge probleme ali pa, da se mu je vse zdelo preveč resno. Veliko je možnih razlag.
Ampak ti svetujem, da če ti ni odgovoril na smse in mail, da mu NE pošiljaš nič več, ne kliči, ne rini in ne sili v njega. Če se bo javil, se bo že, veliko slabše boš anredila, če boš vztrajala pri tem, da ti reče, da je konec. Pusti vse tako kot je, naj te trenutki, ko boš želela stopiti v stik z njim, ne premamijo (vem, zelo težko je to), pa boš videla, da bo šlo sčasoma. Ti pa pojdi ta čas ven z družbo, tam boš manj mislila nanj.

Čebela žal si ena od mnogih žensk,ki so bile in bodo žrtve nevarnih zapeljivcev,prevarantov,lažnjivcev,tipov,ki obljubljajo gradove v oblakih.Ko se te je tip naveličal,je izbral drugo žensko žrtev,ti si bila v trenutku pozabljena.Žal je tako,ker nasedate čudežno lepim besedam.Previdno!

Ne vem, ko se mi se ni zgodilo to, kar se je tebi, se mi ej pa ze, da je delal z mano kot da nisem clovek (pardon, je hotel, pa se nisem pustila) in sem ga pustila, pol sem pa zivela dve leti v najbolj morstih sanjah… In si lahko po mojem srecna, da je tak kreten sel stran od tebe, ker pozabila ga itak bos, ker jaz tega nisem imela moznosti, poleg tega, da je bila to tako grda izkusnja, da me je se sedaj strah pri kom in vem,d a pol kompliciram pri dolocenih stvareh zarad tega,,,

Lahk pa se mal pocakas pa vidis, kaj bo… Enkrat me moj ni poklical 4 dni, sicer sem iskala vzrok nekje drugje, ne v meni… Pa sm mu prva sms poslala, tak lep, mal dvoumen, sam v tem smislu, da se ga bom vedno spominjala, ker je ful OK, in je on tor ayumel, da ga hocem pustit, pa da nej priznam,d a mam fanta… In vzrok, da me ni klical je bil, da se mu je zdelo,d a mi ne pase, ker me je pre tem res 4x na dan.

Se strinjam z Alfom…Bila si osvojena trofeja potem je šel naprej, ker tvoje zainteresiranosti ni iskal dolgoročno…Moški so lovci, to si zapomni…Usojeno nam je da se nekajkrat opečemo preden pride pravi in mislim da je prav tako…

A je še živ? Potem ga boš že kje videla, da boš dobila pojasnilo. Če pa je doživel kaj nepredvidenega … in ga zato ni na spregled…ne vem, preveri.

LP

On je bil tisti, ki je že delal načrte, da bi kam skupaj šla, in jaz tista bolj nezaupljiva. Sicer pa sva bila oba dolgo časa samska: on dve leti, jaz kakšno leto več. Ko se nisva videla kakšnih 14 dni, je prosil, če bom počakala nanj.

Zaradi vsega tega sem še toliko bolj preseneča, kaj se dogaja. Ne dojemam. Kaj se je zgodilo?

Poklical ni že šest dni, dva dni je minilo kar sem mu poslala mail. Je pa še vedno živ. Hvala bogu. Mu ne želim nič slabega.

Če imaš občutek, da se med vama že iskrijo neka čustva, ti pa ne veš, zakaj se ne javlja, pojdi k njemu, lepo pozvoni in poglej, če je vse v redu. Saj vendar ni greh, če te za nekoga skrbi! Tako si boš hitro na jasnem, kaj se mu je zgodilo.
Ni mi všeč, da bi najprej pomislila na najslabšo varianto – da te je izkoristil in zavrgel. Misli pozitivno – mogoče pa kriči po tvoji bližini, pa ne zna do tebe.
Sekiraj pa se potem, ko ugotoviš, kaj v resnici je, ne pa že prej, ko morda še ni potrebno.
Veselo k njemu. In vso srečo!

Jaz sem tudi čist obupana….Tip mi po skoraj enem letu, ko sva bila skupaj reče, da ni za resno zvezo, da je bil seks najpomembnejši. Je bil to tut en velik šok…Tak da moških sploh več ne razumem.

Ja, ti pa v nasprotju s čebelo veš, pri čem si. Izkoristil te je. Tudi to se zgodi. Si pač nasedla. Žal. Morala boš preko tega, nisi ti kriva. Kriva je narava nekaterih moških, ki se zgledujejo po živalih in njihovih nagonih. Živalskemu samcu je samica zanimiva samo toliko časa, kolikor je godna za parjenje. Potem gre za nosom iskat drugo. Bolj visoko razviti in civilizirani človeški samci bi naj preko te faze že prešli, iz prakse pa vidimo, da nekateri niso. Kaj češ, tako pač je. Zato se jim je bolje izogniti. Če si nasedla, pač pozabi. Niso pa vsi taki, veliko jih poznam, ki so drugačni…

Cebela, poznam občutek, eden bivši je bila tak, da je vsake toliko časa poniknil in, ko je vzniknil nazaj se mu je zdelo čisto naravno, da mi ne daje nikakršnih pojasnil…takim rečeš adijo!, pozabi na njega in pojdi naprej!

Tezko jih je razumeti, vem. Do zdaj sem vedno zivela tako, da sem vse stvari, ki so se mi zgodile, vzela za nujne. Da se ti zgodijo z namenom. Tudi to kar se mi je zgodila zdaj, bom, upam.

Taja1, verjemi, da se tu dogaja to, da je enostavno prekinil stike z mano. Ce bi zelel, bi se mi ze javil. To nikoli ni bil problem. Sicer pa sem mu poslala tudi mail, na katerega se vedno ni odgovoril. Mislim, da tudi ne bo.

Draga _, ne morem si predstavljati kaj te je doletelo. Verjetno zelo boli. In kot pravijo, cas celi rane. Iz lastnih izkusenj ti povem, da to resnicno drzi. Le od cloveka je odvisno koliko casa potrebuje.

Sem se v zivljenju ze dvakrat opekla in zdaj sem se ze tretjic. Pa vendar zato se ne bom vrgla puske v koruzo. Marskikomu se dogaja se hujse stvari. Ceprav mi je hudo in se vsak dan zaradi tega tudi zjokam, se ne bom pustila. S casom bo bolje.

Taja 1 moram te kot moški pohvaliti,ker zrelo in pametno razmišljaš in daješ dobre nasvete mlajšim.Kaj naj dodam kot:mlade punce bodite previdnejše pri izbiri fantov!Če vam je kateri všeč se o njem malo pozanimajte kakšen je,kdo je,kje je doma ali če ga kdo mogoče pozna in kaj ve o njem.

Če veš, pri čem si, pojdi stran. Ko se bo javil, mu lepo napiši mail, da nimaš namena čakati na njega, da se vrne, ko ne bo imel “pametnejšega” dela. Lepo se poslovi, stran vrži njegovo mobi številko in mail, pa veselo živi dalje. Naletela si na živalco, ki še ni dovolj civilizirano za zahteve sodobnega sveta. Išči dalje, saj boš našla…

Hvala, Alf!
Lep dan ti želim.

pa kaj si ženete te stvari tako k srcu? Če noče pač nič! Ljubezni se ne da prisiliti! Si je pač premislo, šment. A si ve nikoli niste? Ogromno je mam, ki imajo tudi lepe sine.

Ne zdaj posploševat moški so vsi enaki, vsi so svinje,… NI RES! Tudi ve niste vsem ljudem enako simpatične. Kar so za enega smeti je lahko za drugega zlato.

Tako pač je. To je del življenja. Del procesa, ki ga damo vsi skozi. Kako veš da si našel nekoga ki ti ustreza, če nimaš v svoji preteklosti nikogar, ki ti ni ustrezal? In dejstvo, kar ne ubije krepi. Vsak tak udarec ti je le opomin, da ZMOREŠ TUDI SAMA! Neglede na vse, neglede na situacijo.

Vem da boli! A ne se prepričevat, da je bil ta tip vaša usoda, da je bil popoln, prfekt, ustvarje za vas… Prepričajte se da vam je usoda pripravila nekoga še boljšega, ker vam je!

Tvoje življeneje tvoja odgovornost in v prvi vrsti ste za svoja dejanja odgovorne sebi. Ne si pustit krast dragocenega življenja, ker pač nek tip nima istih načrtov z vami, kot ste jih imele z njim!

Svet je čudivit, če mu le dovoliš da ti to pokaže!

Hvala enako Taja1,me veseli,da smo kdaj tudi moški in ženske istih mnenj in razmišljanj.LP

Ves ta obred sem ze opravila, le se njegove stevilke nisem zbrisala. Ocitno sem res naletela na se ne doraslega moskega. Sicer je res mlajsi od mene. Saj ga nimam namena cakati.

Pri vsej tej zadevi gre za to, da me jezi, da se v danasnjem svetu medcloveski odnosi krhajo. Da danes clovek tudi toliko ni vreden, da bi se mu povedalo tisto, kar se ga tice. Mene nic ne moti, da se je odlocil, da prekine stike z mano. Ima vso to pravico. Vsi jo imamo. Da si izbiramo prijatelje in partnerje. Gre za to, da bi se to lahko povedalo. Sem clovek, ki vedno pove, kar misli. In to pricakujem tudi od drugih. Mogoce pricakujem prevec in so medcloveski odnosi v tem svetu resnicno na preskusnji. V hitrem tempu redki prezivijo.

lp

Verjetno je začutil, da stvari uhajajo iz rok in se umaknil, ker te noče prizadeti.
Verjetno je zmeden in se sprašuje ali si ti prava ali pa je kje morda kakšna druga prava.
Nekako mora začutiti da si ti res prava in da si res hoče biti s tabo do konca življenja.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Tako je, kot si napisala. Medčloveški odnosi niso ravno na zavidljivem nivoju. Škoda, ljudje imamo zelo velik kapital v svojih možganskih sposobnostih, a ga premalo izkoriščamo v dobre namena. Saj bo, nekoč, a do takrat bomo pač srečevali vse sorte ljudi, s katerimi ni fajn imeti opravka. Te pa jezi, tudi mene jezi.

Ne tikaj ga. Pusti ga pri miru! Raje si preberi knjigo Moški so drugačni ženske tudi. Meni se je to zgodilo večkrat in se je še vsakikrat vrnil. To pa se dogaja dokler ti ne poči film. Sedaj imam drugega fanta, ki pa nima takih pregliskov oz. blažje.

LP

Alex

Mah, kdo bi vedel kaj se mu plete po glavi.
Lahko, da se je ustrašil svojih čustev do tebe ali pa….ga je sram, ker ima majhnega! 🙂

Se ne strinjam !!!!!!!!!

Treba je slišat obe strani, pol pa sodit !!!

Tolčete po tipu, pa ne veste zakaj se je to zgodilo ! Špekuliram ! Kaj pa ce je Čebelica hotela bebico, njemu pa ni še bilo do te odgovornosti! Ali pa se je Čebelica po enem mesecu spremenila v sitnobo in se je tip ustrašil, saj je imel slabe izkušnje, al pa ga je nekdo ugrabil :-))))))))….. in še veliko ČE-jev je !

Čebela ne me narobe razumet, če ti ne veš zakaj, ja kako naj pa ostali vedo.

Za mnenje ali celo sodbo, mnogo premalo podatkov. Le za tvojo tolažbo pa dovolj.

V priklonu,

JOHANUS

Maš čist proww Johanusss!

Ah, tudi meni je že poniknil, in v istem času tudi prijateljici. potem smo v družbi imenovali ta pojav enostavno ponikalnice. Moški kar izginejo. moj se je vrnil po petih letih, ki jih je preživrel potikajoč se po svetu in naenkrat ugotovil, da je bilo to to, ker je hotel, ampak v tistem času je menil, da mora nekje biti še nekj več. Ampak je mene že itak minilo. Vsekakor je lažje izginit kot pojasnjevat. Vsaj za ene. Jaz sem hotela resno zvezo, on pa še očitno ne.
Jaz sem tudi kakih parkrat poklicala in ko ni bilo odgovora sem nehala, doma pa trpela kot svinja. Resnično. Kajti nisem vedela točno zakaj. In sedaj vem, da itak ni bil taprav, da sem se sekirala brez veze. zato vedi, da j tako moralo biti, ker je verjetno kje še kdo. Držim se tega, da ti Bog nikoli ne zapre vrat, ne da bi ti odprl okno. zavedaj se, da je nekje izhod, potebno je samo nekaj časa.
Pred nekj dnevi pa sem spet doživela enako kot ti, po dvomesečni zvezi ga kar ni, se ne javi, 2x sem poklicala, in to ej vse. Nekaterim se zdi to samoumevno in na koncu reče, sem imel gužvo, nisem imel časa. Halo? Za en klic? je bil pa podoben tvojemu, zadevo v začetku vzel zelo resno, ko sem se pa jaz zagrela, se je pa ohladil. V zvezi ej vedno neko konstantno ravnovesje. In vedno je na boljšem tisti, ki manj ljubi. To ugotoviš seveda na koncu.
Ne se sekirat, in predvsem ne čakat na klic. Vzami to kot znak, da če je šel je zate bolje tako. In ne se spraševat zakaj, moški taki so. Ženske hočemo vedno pojsnila in razloge, oni pa razmišljajo drugače.
b.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close