A ste eni res proti kontrecepciji?
Jaz sem proti hormonski kontracepciji, ker sem mnenja, da na dolgi rok škoduje telesu.[/quote]
Saj to ni edino kar škodi. Jaz recimo razmišljam, da bi zaradi onesnaževanja ozračja prenehal dihat.[/quote]
To je opravičilo?
Ravno zato, ker nam škodijo stvari na katere nimamo vpliva, ni potrebno, da si škodimo še s tem na kar imamo vpliv.
Saj to ni edino kar škodi. Jaz recimo razmišljam, da bi zaradi onesnaževanja ozračja prenehal dihat.[/quote]
To je opravičilo?
Ravno zato, ker nam škodijo stvari na katere nimamo vpliva, ni potrebno, da si škodimo še s tem na kar imamo vpliv.[/quote]
Na vse imamo vpliv, ker živimo, torej če nehaš živet(končaš lajf) potem se odrešiš vseh vplivov na sebe.
Absorbiraš kri ki jo posrkaš moškim okrog nazaj v sebe? Ogabno.
To je tako kot da bi mi prišlo pa bi zaprl odtok da segnija odznotraj, fuj fuj fuj
Naredi si to še z ritjo 😛
Menda pomaga, če si daš plastično vrečko (po možnosti brez lukenj) na glavo in pri vratu z nečim zatesniš, ampak ne poznam nikogar, ki bi mi potrdil, sama pa raje ne bi poskušala, saj veš, kakšno paniko delajo v zvezi s tistim BPA v plastiki…[/quote]
Nobene plastike. Edini recept za zdravo življenje dabes je nič jest, nič pit in nič dihat :-))
Menda pomaga, če si daš plastično vrečko (po možnosti brez lukenj) na glavo in pri vratu z nečim zatesniš, ampak ne poznam nikogar, ki bi mi potrdil, sama pa raje ne bi poskušala, saj veš, kakšno paniko delajo v zvezi s tistim BPA v plastiki…[/quote]
Nobene plastike. Edini recept za zdravo življenje dabes je nič jest, nič pit in nič dihat :-))[/quote]
Uff, še dobro, da nisem neka obsedenka z zdravim življenjem. Takoj grem enega prižgat… Od KOPB menda tudi (slej ko prej) nehaš dihat…
Forum je zaprt za komentiranje.