A sta samo dva tabora tu?
Lahko nekdo druge obsoja za ‘idiote’, ker ima sam ‘idiotske kriterije’, pa še na to pomisli net. ;)[/quote]
To boš pa ja pustil, da imamo vsak svoje kriterije, ali pa moramo biti vsi do pike enaki?
Kar se tebi zdi idiotsko je meni pametno in obratno.
Kar se tebi zdi pametno…oh naprej izpelji sam…[/quote]
Že uporaba izraza ‘id.iot’ za moje pojme ne kaže ravno na kulturnost pisca.
Pri čemer nastopi še dodaten problem, ker imam pri tebi občutek, da te obkroža 80% ‘idiotskih moških’,ker če poiščemo 10 moških, morda le z dvema nisi v takšnem ali drugačnem sporu, ostalih 8 pa je pač potrebno nadeti nalepko ‘id.iot’, da v lastnih očeh opravičimo svoja, če uporabim tvoj izraz – ‘id.iotsko’ konfliktno obnašanje. 😀
To boš pa ja pustil, da imamo vsak svoje kriterije, ali pa moramo biti vsi do pike enaki?
Kar se tebi zdi idiotsko je meni pametno in obratno.
Kar se tebi zdi pametno…oh naprej izpelji sam…[/quote]
Pri čemer nastopi še dodaten problem, ker imam pri tebi občutek, da te obkroža 80% ‘idiotskih moških’,ker če poiščemo 10 moških, morda le z dvema nisi v takšnem ali drugačnem sporu, ostalih 8 pa je pač potrebno nadeti nalepko ‘id.iot’, da v lastnih očeh opravičimo svoja, če uporabim tvoj izraz – ‘id.iotsko’ konfliktno obnašanje. :D[/quote]
Nč ne vem, da bi bla s kom v sporu.
_On in ti mi gresta včasim mal na jetra, ampak nič kritičnega….za kej druzga pa ne vem…
Pri čemer nastopi še dodaten problem, ker imam pri tebi občutek, da te obkroža 80% ‘idiotskih moških’,ker če poiščemo 10 moških, morda le z dvema nisi v takšnem ali drugačnem sporu, ostalih 8 pa je pač potrebno nadeti nalepko ‘id.iot’, da v lastnih očeh opravičimo svoja, če uporabim tvoj izraz – ‘id.iotsko’ konfliktno obnašanje. :D[/quote]
Nč ne vem, da bi bla s kom v sporu.
_On in ti mi gresta včasim mal na jetra, ampak nič kritičnega….za kej druzga pa ne vem…[/quote]
2 od 10-tih sta ravno On in Robi, ki shajata praktično z vso žensko populacijo. 🙂 Preostalim osmim, da, pa si ‘kritično simpatična’. 😀
Skela jst ti ničesar ne zamerim 🙂
Tut na jetra mi ne hodiš [sub](prej bi rekel, da si mi simpatična v tej tvoji hitri razjezivosti ;)[/sub] , itak si mi povedala, da imaš (včasih) težave z razumevanjem napisanega… 😉 :)))
Tut na jetra mi ne hodiš [sub](prej bi rekel, da si mi simpatična v tej tvoji hitri razjezivosti ;)[/sub] , itak si mi povedala, da imaš (včasih) težave z razumevanjem napisanega… 😉 :)))[/quote]
Em…Ne, nimam. Samo pri tvojih zapisih je večkrat težko najti rep in glavo…ali smisel nasploh �
Tut na jetra mi ne hodiš [sub](prej bi rekel, da si mi simpatična v tej tvoji hitri razjezivosti ;)[/sub] , itak si mi povedala, da imaš (včasih) težave z razumevanjem napisanega… 😉 :)))[/quote]
Em…Ne, nimam. Samo pri tvojih zapisih je večkrat težko najti rep in glavo…ali smisel nasploh �[/quote]Torej imaš, če ravno ti (zanalašč 🙂 ne najdeš repov in glav…. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.