A sta samo dva tabora tu?
Zaradi tebe se večkrat zamislim. In sem hvaležen, da je tako, kot je. Tako da, hvala no.
Zakaj pa? Če njemu to paše in odgovarja, naj jih pa naganja.
Ali pa moram vsi živeti v nekih ovirjih in po nepisanih pravilih…[/quote]
Saj on dela kot mu paše, tega mu nihče ne jemlje. Lahko pa komentiram, a ne. Tako kot on 90% uporabnikov.[/quote]
Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.
Saj on dela kot mu paše, tega mu nihče ne jemlje. Lahko pa komentiram, a ne. Tako kot on 90% uporabnikov.[/quote]
Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.[/quote]
Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.
Zganjaš ljubosumje, ker njemu uspe kako 25 letnico uvrebat, teve pa noben niti pogleda ne.[/quote]
Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.[/quote]
A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.
Sem včeraj srečal dva prijatelja zvečer zunaj. En je srečno vezan, en pa srečno poročen in ima 2 otroka. Oba sta bila s širokimi nasmeški, padale so runde štok kol in to v ddružbi žensk, ki niti slučajno niso njne partnerice…
Enkrat se živi! neresneži imamo največ od lajfa!
Jst se jih otepam, zato mi je tuje to, da bi se morala zaganjati okoli drugih. Ne moreš, da verjameš, a ne. Tvoj problem.[/quote]
A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.[/quote]
Preveč si me želiš, prav hlastaš za mojimi odgovori. Tvoja obsesija bo vsak dan večja. Naj ti EB pomaga.
A to imaš spet kako aplikacijo? Otepanje od moških. V reqlnem svetu si ravno toliko zaželjena kot ebola.[/quote]
Preveč si me želiš, prav hlastaš za mojimi odgovori. Tvoja obsesija bo vsak dan večja. Naj ti EB pomaga.[/quote]
Po treh stavkih se te da razbrat da si navadno nakladalo babje. Ko ti pa drugega ne preostane, pa zacnes ali z maminim sindromom ali pa d tem kako si te kdo zeli- you wish.
Forum je zaprt za komentiranje.