Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A ljubite koga na skrivaj?

A ljubite koga na skrivaj?

Ne

Sem zelo resnični    možki    sicer    najraje    ljubim svojo ljubezen    z katero    sva skupaj   12   let  .

Mislim da je to   pravično    da imaš dovolj veliko srce za oba .

Ljubim   tudi   mojo    bivšo    punco    z katero    bila    skupaj   17    let   .

Saj pravi pregovor     če si navezen    na nekoga ki mu zaupaš    da si lahko tudi zaljubljen     vanjo  .

Odgovor na objavo uporabnika
koga in zakaj, 18.02.2019 ob 14:49

A ljubite koga na skrivaj? Zakaj ga/jo ljubite in zakaj nista skupaj? Je ljubezen obojestranska?

Bil je moj življenjski učitelj. Nikoli nisva bila intimna.
Ljubim ga zaradi tega, ker mi je na nek poseben način dal del sebe, ker me je v zelo kratkem času naučil nemogoče in me s tem pripravil do tega, da gledam drugače na svet okrog sebe. Pokazal mi je stvari, za katere sploh nisem vedela, da obstajajo. Čutim, da je ljubezen obojestranska – govorila sva v jeziku, ki sva ga samo midva razumela. Žal me je moral spustiti, ker je vedel, da imam določene poglede – prepričanja na življenje in da ne bi pristala na to zvezo. Nikoli pa se ne ve, mogoče pa bova kdaj v objemu zajokala od sreče.
Vem, da bo do mojega zadjega diha imel posebno mesto v mojem srcu. Vsak dan se mu v mislih zahvalim, ga objamem, poljubim in pobožam po licu.

Na skrivaj ne, zelo odkrito povem. Se mi zdi to edino pravilno. Zatajiti svojo ljubezen, je kot da bi zatajila sebe.

Ljubezen je nekaj lepega   vendar če vidim   kakšno punco    ki je zelo lepa ter vesela   se ji probam   malo prikupit   .

Vendar če je glasba    jo  lepo prosim za ples   .

Včasih   ko smo fantje hodili po zabavah    so nas   punca čakale za kakšnim    drevesom   .

Drugače   sem pa zelo družaben fant    in se rad družim    ob dobrih prijateljev   .

Itak da ljubimo koga na skrivaj.

Jaz ga. Mojega čokoladnega princa iz Botswane.

Kr neki. Avtorica, tebi se očitno sanja ne, kaj je to ljubezen. Ljubezen je opora v težkih trenutkih, nega v bolezni, to, da se čemu odrečemo, da ni naš partner žalosten (npr. ponočevanju s prijatelji, pogledovanju za drugimi ipd), to, da skupaj rastemo, ko da ženska na razpolago svoje telo, da se rodi novo življenje, ko se moški ponoči zbudi in previje ter nahrani dojenčka, da se lahko mamica naspi, ko s skupnimi močmi prebrodimo težave, ko si želimo en drugega še po 30 letih skupnega življenja,  čeprav se zavedamo, da nismo popolni, da smo kdaj neurejeni, tečni, prepoteni, skuštrani, v slabi koži … To je ljubezen. Kar pišeš ti, je iluzija, projekcija svojih želja na neznanca, idealiziranje, sanjarjenje. To je znak nezrelosti in nima nič skupnega z ljubeznijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica – tista prava, 03.08.2025 ob 13:40

Jaz ga. Mojega čokoladnega princa iz Botswane.

Oh, čokoljad gre lahko v fse lukne. Oh oh

JA velikega vodjo noriškega princa teme, KER JE TAKO FAJN!

ŠE BOLJ PA LJUBIMO  LJUDI KI NAS PREPRIČUJEJO v globalno segrevanje TEH NAJBOLJ!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close