Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je drugod tudi tako?

A je drugod tudi tako?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 21.11.2021 ob 13:39

grbrmr, 21.11.2021 ob 13:26

Šnelca_783, 21.11.2021 ob 13:21

HALOŽANKA, 21.11.2021 ob 13:14

Šnelca_783, 21.11.2021 ob 11:57

Prej grem na sprehod.Parkiram avto, grem ven in butne vonj po Mc. Poleg mene avto, delno odprte sipe. Spredaj foter in dva otroka, zadaj mati in en ali dva otroka. Vidim 6 velikih papirnatih vreck mc donaldsa. In to ob 9.30.??????

Naredim svoj sprehod, ki vodi mimo pariknga oni se komaj premikajo, zenska ima roke skoraj kot ostali noge.

Pa je drugod tudi tako? Ze zjutraj odvisnost od te hrane? Sem videla americane ki se gojijo proti 300kg, ne nase ljudi. Pa 6 vreck tega futra verjetno tudi dosti stane.

Bi bilo bolje da je zenska naredila en nedeljski zajtrk doma, pa potem 2 ure sprehod z druzino. Pa tudi ce bi popoldan spekla kekse al rolado ne bi prisla cez 80kg, z MC futrom pa kdo bo otroke gledal ce mati pobere. Ona more met tam 26- 29 let.

Kam smo prisli. Nekje divja lakota, nekje basanje in pozresnost.

Ta je za v komuno.Da se spravi delat, resit problem odvisnosti s hrano in da skrbi za higieno( mascoba ji je od te hrane namastila se lase).

?

Pa, a nimaš ti hudih težav z zdravjem, pa delaš kao vse prav?

Moje vprasanje je ali je drugod tudi tako, ce opazate to prenaziranje in celo ze zjutraj?

Koga briga, kaj je bilo tvoje vprašanje. Tvoj načrt je bil zaničevanje folka.

Naslednje vprasanje. Mc je oddaljen cca 5km od te sprehajalne poti. Parkira se tu, zakaj ne pred Mc.

In ti povem, da so danes moski tekli na tej poti. Ko so prisli na parkirisce ( ohladijo in preoblecejo preden gredo v avto) se je nastavila pred avto in telovadila z zrtjem hrane. Moski tekac je imel gnus na obrazu ko se je dala poleg in je pospel, zgasiral s parkinga. Se pravi moskemu predstavlja gnus.

On se ne bo ukvarjal s tem, ce mati pobere, kaj bo s sirotami od otrok, kar mene zanima.

Torej kaj je prisla delat na parking pred sprehajalci in tekaci, zakaj ni ostala na parkiriscu Mc??

Celo dopoldne, čas kosila, začetek lepega popoldneva….ti pa še vedno razpredaš z neznanci o neznancih ki si jih videla zjutraj. Patetično do amena.

Ne vem, kako je drugod. Ampak jaz ne bi nikol sla v McDonalds in se nikoli nisem bila.

Jaz imam raje cokolado. Ampak jaz si pac kupim 300 g Milko ali dve, kosmice, cokolatine ,… in to pojem na samem doma v svoji sobi.

Lolololololo lo lo lololololo, 21.11.2021 ob 15:52

Ne vem, kako je drugod. Ampak jaz ne bi nikol sla v McDonalds in se nikoli nisem bila.

Jaz imam raje cokolado. Ampak jaz si pac kupim 300 g Milko ali dve, kosmice, cokolatine ,… in to pojem na samem doma v svoji sobi.

??

Ti si hecna.

Povej, a se v kot skrijes, da te nihce ne vidi, das rolete dol? ?

Ne, ker itak niti nobenega ne briga tolk, da bi mogla rolete dajat dol al pa se v kot skrivat. Sj včas pa jem 300 g Milko tut v javnosti. Pa upam, da ne buljijo prevec.

Lej ga unga tamlegre, 21.11.2021 ob 13:03

Snelca nič nimam proti tebi. Toda, tako kot ti goltas tablete, oni goltajo MC. Fer?

Fer.

🙂

Saj ni čudno, da je samska, ko je pa tako nos vtikajoča v druge – pa še preoblini ljudje ji gredo očitno precej v nos  🙂 🙂 🙂  Pa nisem obilnica, da ne bo pomote 🙂

Avtorica,  v času krize, kot je trenutno po svetu, je McDonalds hrana COMFORT FOOD za marsikoga, ker da tisti učitek ugodja, zadovoljitve, ker enako zadovolji brbončice, pa seveda se sproščajo po zaužitju najhitreje potem endorfini ( sladko-slana-kiselkasta hrana  – t.i. umami okus), kot npr. orgazem. Za to poskrbijo ojačevalsi okusov, ki jih je v McDo hrani kar precej ( v vseh mesnatih sestavinah zagotovo).

Imaš pa tudi družine, kjer osebni stik, čustva, toplino, ljubezen tudi do otrok nadomeščajo tako, da jim v roke porinejo vrečko s sladkarijami, slanimi stvarmi, McDonalds, alipa nasplošno hrano. Ker tako nadomeščajo primakljaj čustvovanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close