Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A je drugod tudi tako?

A je drugod tudi tako?

Prej grem na sprehod.Parkiram avto, grem ven in butne vonj po Mc. Poleg mene avto, delno odprte sipe. Spredaj foter in dva otroka, zadaj mati in en ali dva otroka. Vidim 6 velikih papirnatih vreck mc donaldsa. In to ob 9.30.??????

Naredim svoj sprehod, ki vodi mimo pariknga oni se komaj premikajo, zenska ima roke skoraj kot ostali noge.

Pa je drugod tudi tako? Ze zjutraj odvisnost od te hrane? Sem videla americane ki se gojijo proti 300kg, ne nase ljudi. Pa 6 vreck tega futra verjetno tudi dosti stane.

Bi bilo bolje da je zenska naredila en nedeljski zajtrk doma, pa potem 2 ure sprehod z druzino. Pa tudi ce bi popoldan spekla kekse al rolado ne bi prisla cez 80kg, z MC futrom pa kdo bo otroke gledal ce mati pobere. Ona more met tam 26- 29 let.

Kam smo prisli. Nekje divja lakota, nekje basanje in pozresnost.

Ta je za v komuno.Da se spravi delat, resit problem odvisnosti s hrano in da skrbi za higieno( mascoba ji je od te hrane namastila se lase).

?

Predpostavljam da bodo tam kampirali. In bo sla le od avta do wc- ja. Vmes bodo zadremali in cakali 12 uro, za it po novo Mc dozo, 6 vreck kosila. Ter se pridet spet parkirat nazaj in v avtu jest. Otroke drzat v avtu. Bit na parking. Ne omogocit otrokom sprehod po sprehajalni poti??

V New Yorku vidiš več izklesanih uličnih denserju, v Washingtonu pa že kkšnga fajn oversize na klopci..

Mislila sem bolj pri nas, ce so taki ze jutranji food odvisniki. Denar imajo za toliko vreck. Ce bi jih vprasal zakaj se bolj zdravo ne prehranjujejo? Bi dobil odgovor ” zdrava hrana je draga”.

6 vreck je casti MC al Karitas???????

* pa casti

vsako nedeljo peljem družino v MC. Potem pa se z ženo celi dan igrava v spalnici. Otroci pa za računalniki in pametnimi telefoni. Kaj še češ lepšega.

Junk food je enim droga.. trda pot, da prlezejo vn.

v olimpijskem mestu je to normalno. So bili oblečeni v trenirke?

Če že ti nezancem talaš nasvete kako bi po tvoje morali živeti ga še sprejmi. Evo ti nasvet. Zase se brigaj. Svoje življenje živi. Zamisli se malo nad dejstvom da si v nedeljo izgubila celo dopoldne za razmišljanje o ljudeh, ki jih sploh ne poznaš in za razmišljanje kako bi oni morali živeti. In ker ti še ni bilo dovolj si prišla domov in delila svoja razmišljanja z popolnimi tujci na internetu. Vse v upanju da bo kdo opazil kako si pa ti fajn ker si se šla sprehajat v nedeljo zjutraj in nisi sedela v avtu z junk hrano. No če rabiš pohvalo….Bravo. Se kaj boljše sedaj počutiš? Ne? Vklopi tv in glej tuja življenja in jih komentiraj še naprej. Je le lažje kot svojega živeti.

Odgovor na objavo uporabnika
sam vprašam, 21.11.2021 ob 12:42

v olimpijskem mestu je to normalno. So bili oblečeni v trenirke?

Ja, razvlecene trenirke. Zenski sem mislila da bo bundo razneslo, vse pretesno.

Mene je cudno gledala da imam preveliko lansko bundo, da mi bunda plese okrog mene.

Jaz sem se ji hitro umaknila da me kje na zunanjem vhodu wc ne stisne, da ne zaglavi med vrati, ker bi me spestala kot palacinko. ?

Ce se ta usede na wc, pomoje skoljka popoka kot nic.?

CrazY FroG ?, 21.11.2021 ob 12:41

Junk food je enim droga.. trda pot, da prlezejo vn.

Ja. Mozgane zasvoji, spremeni, vzame voljo in zdravje.

enako430, 21.11.2021 ob 12:46

Če že ti nezancem talaš nasvete kako bi po tvoje morali živeti ga še sprejmi. Evo ti nasvet. Zase se brigaj. Svoje življenje živi. Zamisli se malo nad dejstvom da si v nedeljo izgubila celo dopoldne za razmišljanje o ljudeh, ki jih sploh ne poznaš in za razmišljanje kako bi oni morali živeti. In ker ti še ni bilo dovolj si prišla domov in delila svoja razmišljanja z popolnimi tujci na internetu. Vse v upanju da bo kdo opazil kako si pa ti fajn ker si se šla sprehajat v nedeljo zjutraj in nisi sedela v avtu z junk hrano. No če rabiš pohvalo….Bravo. Se kaj boljše sedaj počutiš? Ne? Vklopi tv in glej tuja življenja in jih komentiraj še naprej. Je le lažje kot svojega živeti.

Ne, tvoje mnenje je bz.

Se zalostno sprasujem, ce otroci ostanejo ” jutri” brez matere, ko jo lahko kap, umre…od debelosti in take hrane.

Pa tudi nic nimajo od nje. Taka se ne more gibat, z njimi igrat in lovit.

Zalostno jih je videt.

Problem je v tem, da če bi bila to ena suha familija, ki bi isto jedla, se ti ne bi zdelo nič čudnega.

“oh, pač so šli v meka en petek/vikend privoščit”

Vidiš pač da so ljudje debeli in avtomatsko sodiš, da tega ne smejo jest oz. da najbrž jejo tam vsak dan.

In… kako boš pomagala? Kura babja.

Snelca nič nimam proti tebi. Toda, tako kot ti goltas tablete, oni goltajo MC. Fer?

Fer.

Snelca , smo ugotovili da si pihnjena baba brez mozganov. Vtaknit se moras cisto v vse.  Raje poskrbi zase in pojdi se cepit.  Ne pohajkuj pred McDonaldsom, tam bos fasala kovid.

takšni umirajo na covid oddelkih, ampak ne zaradi covida, zaradi tega: (https://www.facebook.com/100008056424365/videos/581192236479871/)

Oglasili so se neumnezi, kot vedno. Hujsi kot psi ko dobijo kost.

Iz katerih poboljsevalnic so vas danes spustili??

Niti napisano ne razumete. Ne morete se pri odgovorih rdece niti.

Jao.

Šnelca_783, 21.11.2021 ob 12:51

Ne, tvoje mnenje je bz.

Se zalostno sprasujem, ce otroci ostanejo ” jutri” brez matere, ko jo lahko kap, umre…od debelosti in take hrane.

Pa tudi nic nimajo od nje. Taka se ne more gibat, z njimi igrat in lovit.

Zalostno jih je videt.

In kdo ima kaj od tebe? Posmehuješ se! Brigaj se zase ženska zmešana!

Šnelca_783, 21.11.2021 ob 11:57

Prej grem na sprehod.Parkiram avto, grem ven in butne vonj po Mc. Poleg mene avto, delno odprte sipe. Spredaj foter in dva otroka, zadaj mati in en ali dva otroka. Vidim 6 velikih papirnatih vreck mc donaldsa. In to ob 9.30.??????

Naredim svoj sprehod, ki vodi mimo pariknga oni se komaj premikajo, zenska ima roke skoraj kot ostali noge.

Pa je drugod tudi tako? Ze zjutraj odvisnost od te hrane? Sem videla americane ki se gojijo proti 300kg, ne nase ljudi. Pa 6 vreck tega futra verjetno tudi dosti stane.

Bi bilo bolje da je zenska naredila en nedeljski zajtrk doma, pa potem 2 ure sprehod z druzino. Pa tudi ce bi popoldan spekla kekse al rolado ne bi prisla cez 80kg, z MC futrom pa kdo bo otroke gledal ce mati pobere. Ona more met tam 26- 29 let.

Kam smo prisli. Nekje divja lakota, nekje basanje in pozresnost.

Ta je za v komuno.Da se spravi delat, resit problem odvisnosti s hrano in da skrbi za higieno( mascoba ji je od te hrane namastila se lase).

?

Pa, a nimaš ti hudih težav z zdravjem, pa delaš kao vse prav?

1punca331, 21.11.2021 ob 13:12

In kdo ima kaj od tebe? Posmehuješ se! Brigaj se zase ženska zmešana!

Kak podn od cloveka moras sele v resnici bit. Mozganov nimas, kot papiga odgovarjas ” brigaj se zase…”

Zamisli se nad sabo, ker si zalost v njihovem nivoju.

HALOŽANKA, 21.11.2021 ob 13:14

Pa, a nimaš ti hudih težav z zdravjem, pa delaš kao vse prav?

Moje vprasanje je ali je drugod tudi tako, ce opazate to prenaziranje in celo ze zjutraj?

Šnelca_783, 21.11.2021 ob 13:21

Moje vprasanje je ali je drugod tudi tako, ce opazate to prenaziranje in celo ze zjutraj?

Koga briga, kaj je bilo tvoje vprašanje. Tvoj načrt je bil zaničevanje folka.

Ne, ne opažam, ker se večinoma ukvarjam s svojimi problemi.

grbrmr, 21.11.2021 ob 13:26

Koga briga, kaj je bilo tvoje vprašanje. Tvoj načrt je bil zaničevanje folka.

Naslednje vprasanje. Mc je oddaljen cca 5km od te sprehajalne poti. Parkira se tu, zakaj ne pred Mc.

In ti povem, da so danes moski tekli na tej poti. Ko so prisli na parkirisce ( ohladijo in preoblecejo preden gredo v avto) se je nastavila pred avto in telovadila z zrtjem hrane. Moski tekac je imel gnus na obrazu ko se je dala poleg in je pospel, zgasiral s parkinga. Se pravi moskemu predstavlja gnus.

On se ne bo ukvarjal s tem, ce mati pobere, kaj bo s sirotami od otrok, kar mene zanima.

Torej kaj je prisla delat na parking pred sprehajalci in tekaci, zakaj ni ostala na parkiriscu Mc??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close