A bi šel kdo ven
crkavam od smeha, ti ANTILOPA si tista kje vseskozi pisala,da ima parnterja in bla bla bla, visiš pa 24 ur tuki gor,cel dopust si tukaj rajdala,
tebi je ta forum vse,kar imaš v laifu
suša je,upajmo na kaj dežja[/quote]
In potem se oglasi nek neregistriran vzdevek, ki ve vse o nas…[/quote]
Sadni, ta “neregistrirana” osebica je v resnici registrirana osebica, samo teh komentarjev ne upa pisati pod registriranim nickom. Je pa pod stresom, ker 24 ur na dan bere vse, kar drugi napišejo in uporablja iskalnik, da slučajno kaj ne spregleda. :))
Srčno upam, da ta stvar ne leti po zraku, ampak da si se nalezla tega Spiderjevega sindroma
na zadnjih sedežih njegovega avtomobila, medtem ko sta dogovarjala izvensodno poravnavo za svoji stranki :)))
Antilopa, ko se ženska poroči ali kako drugače zaobljubi svojemu partnerju, to ne pomeni, da je prodana na trgu belega blaga. Še vedno boš lahko na forumu, tako da ti kar pogumno stopi pred oltar :))))
Srčno upam, da ta stvar ne leti po zraku, ampak da si se nalezla tega Spiderjevega sindroma
na zadnjih sedežih njegovega avtomobila, medtem ko sta dogovarjala izvensodno poravnavo za svoji stranki :)))
Antilopa, ko se ženska poroči ali kako drugače zaobljubi svojemu partnerju, to ne pomeni, da je prodana na trgu belega blaga. Še vedno boš lahko na forumu, tako da ti kar pogumno stopi pred oltar :))))[/quote]
Prav, tebe bom pa za poročno pričo vzela. :)) Ne nosit daril, gotovina za Maldive bo dovolj. :))
In potem se oglasi nek neregistriran vzdevek, ki ve vse o nas…[/quote]
Sadni, ta “neregistrirana” osebica je v resnici registrirana osebica, samo teh komentarjev ne upa pisati pod registriranim nickom. Je pa pod stresom, ker 24 ur na dan bere vse, kar drugi napišejo in uporablja iskalnik, da slučajno kaj ne spregleda. :))[/quote]
A je takšna Mišonka? :)))
Vidva sta itak v “isti ligi”….hi,hi,hi…..[/quote]Kaj to pomeni? Razloži:).[/quote]V bistvu niti ne vem, menda vaju je Primož izbral in napisal na nek spisek. To bi lažje vidva povedala kako je s tem, ne pa da se drug drugemu posmehujeta…… :))))
A to boste šli izbranci potem na avdienco k “vrhovnemu”?…… 😀 😀
Kaj to pomeni? Razloži:).[/quote]V bistvu niti ne vem, menda vaju je Primož izbral in napisal na nek spisek. To bi lažje vidva povedala kako je s tem, ne pa da se drug drugemu posmehujeta…… :))))
A to boste šli izbranci potem na avdienco k “vrhovnemu”?…… 😀 :D[/quote]
Ti se kar z mano druži in boš prišel visoko:))).
Tut na misel mi ne pride, da bi se oglasila pri “vrhovnemu”…no go:). Lahko pa tebi odstopim svoj sedež:)).
V bistvu niti ne vem, menda vaju je Primož izbral in napisal na nek spisek. To bi lažje vidva povedala kako je s tem, ne pa da se drug drugemu posmehujeta…… :))))
A to boste šli izbranci potem na avdienco k “vrhovnemu”?…… 😀 :D[/quote]Ti se kar z mano druži in boš prišel visoko:))).
Tut na misel mi ne pride, da bi se oglasila pri “vrhovnemu”…no go:). Lahko pa tebi odstopim svoj sedež:)).[/quote]Ti že lahko odstopiš ampak nimam osebnega povabila……. :))))
Sploh pa brez tebe, da bi šel kam? No go…….. :))))
Ti se kar z mano druži in boš prišel visoko:))).
Tut na misel mi ne pride, da bi se oglasila pri “vrhovnemu”…no go:). Lahko pa tebi odstopim svoj sedež:)).[/quote]Ti že lahko odstopiš ampak nimam osebnega povabila……. :))))
Sploh pa brez tebe, da bi šel kam? No go…….. :))))[/quote]
:))) Saj si samostojen, torej ne rabiš mene, da te držim pod rokco…ali pač?:)) Pa saj če odstopim morebitno vabilo, a ni to isto?:) Kaj si tolk občutljiv in bi želel le osebno?:) Če ti odstopim mojo karto za košarko, bi se pritoževal?:))) Je napisana name, ampak če ti jo odstopim…?:)
Ti že lahko odstopiš ampak nimam osebnega povabila……. :))))
Sploh pa brez tebe, da bi šel kam? No go…….. :))))[/quote]
:))) Saj si samostojen, torej ne rabiš mene, da te držim pod rokco…ali pač?:)) Pa saj če odstopim morebitno vabilo, a ni to isto?:) Kaj si tolk občutljiv in bi želel le osebno?:) Če ti odstopim mojo karto za košarko, bi se pritoževal?:))) Je napisana name, ampak če ti jo odstopim…?:)[/quote]Košarko pa res ne moreš primerjat z avdienco pri Primožu, nooooo
Sploh pa me košarkaši ne zanimajo, ti kar pejt tja učke past….. 😉 :)))
:))) Saj si samostojen, torej ne rabiš mene, da te držim pod rokco…ali pač?:)) Pa saj če odstopim morebitno vabilo, a ni to isto?:) Kaj si tolk občutljiv in bi želel le osebno?:) Če ti odstopim mojo karto za košarko, bi se pritoževal?:))) Je napisana name, ampak če ti jo odstopim…?:)[/quote]Košarko pa res ne moreš primerjat z avdienco pri Primožu, nooooo
Sploh pa me košarkaši ne zanimajo, ti kar pejt tja učke past….. 😉 :)))[/quote]
Preveč poveličuješ Primoža, saj je le človek:))). Vidiš, ti si pejt učke past k Primožu:)))).
Forum je zaprt za komentiranje.