Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek A bi šel kdo ven

A bi šel kdo ven

A bi šel kdo danes kam ven? Sicer ne vem kaj se kaj dogaja v Lj

Jaz ravnokar odhajam….:)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kam danes v Ljubljani?[/url]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kdo pa si pa s kje? : )

Sem iz Lj, ženska, 27. Še kaj? 🙂

Pričakam te ob ribniku s kilo belega kruha, bova labode nahranila. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nam se lahko danes po mili volji pridruzis smo pa 2 deca pa 3 zenske gremo pa v center lahko pa tudi drugi teden : )

Sem pa vidla da je danes Umek v Tivoliju. A gre kdo?

Labodov ne smeš hraniti s kruhom! Mi boš fental vse labode na blejskem jezeru. :))))

Labodov ne smeš hraniti s kruhom! Mi boš fental vse labode na blejskem jezeru. :))))[/quote]

Danes zaradi blejskega maratona ni blo videti nobene žive živali:). V Bohinju pa triatlon:))).

Labodov ne smeš hraniti s kruhom! Mi boš fental vse labode na blejskem jezeru. :))))[/quote]

Kaj zdaj, greva ven? Zdaj je itak malo prepozno v temi, pa verjetno se bojiš, da tek kak labodji samček napade? :))

Kaj zdaj, greva ven? Zdaj je itak malo prepozno v temi, pa verjetno se bojiš, da tek kak labodji samček napade? :))[/quote]

Matjažko, kaj je pa s tisto “tvojo” potepuško mačko (stray-cat)? Se še kaj oglasi?

Kaj zdaj, greva ven? Zdaj je itak malo prepozno v temi, pa verjetno se bojiš, da tek kak labodji samček napade? :))[/quote]

Matjažko, kaj je pa s tisto “tvojo” potepuško mačko (stray-cat)? Se še kaj oglasi?[/quote]
Mislim da jo je uspel udomacit, tako da mu ob mrzlih vecerih greje narocje-ce jo seveda boza v pravilni smeri dlak.

Matjažko, kaj je pa s tisto “tvojo” potepuško mačko (stray-cat)? Se še kaj oglasi?[/quote]

Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))

Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))[/quote]

Katenjka je ena zanimiva ptičica. Tako nedolžno deluje na prvi pogled, a ne? :)))

Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))[/quote]

Katenjka je ena zanimiva ptičica. Tako nedolžno deluje na prvi pogled, a ne? :)))[/quote]

V živo se jo da ukrotit, preverjeno. :)))
Ti si pa verjetno lih obratno? 😀

Katenjka je ena zanimiva ptičica. Tako nedolžno deluje na prvi pogled, a ne? :)))[/quote]

Ti si pa verjetno lih obratno? :D[/quote]

Jaz sem samosvoja in ne neukrotljiva. 🙂

Ti si pa verjetno lih obratno? :D[/quote]

Jaz sem samosvoja in ne neukrotljiva. :)[/quote]

Res je, m111 te mukoma poskuša ukrotiti, pa mu ne uspeva. :)))
Kaj zdaj, me povabiš ven na palačinke, ker m111 se te boji? 😀

Jaz sem samosvoja in ne neukrotljiva. :)[/quote]

Res je, m111 te mukoma poskuša ukrotiti, pa mu ne uspeva. :)))
Kaj zdaj, me povabiš ven na palačinke, ker m111 se te boji? :D[/quote]

Moški111 misli, da v nekem razmerju vedno mora nekdo biti “leader”, v resnici pa gre za medsebojno usklajenost in ni potrebno, da se nasprotno stran podredi.

Žena ga mora pravilno usmerjat, saj vidiš, kako lepo je vzgojen, še iz stare šole. :)))

Matjažko, ti si en zanimivo borben tip. Takoj spremeniš taktiko, če se ti prejšnja ne obnese. Skratka, nisi cmera. To je fajn.

Eh, jaz sem bil cel dan zunaj.

To Goldfish naj nekdo odpelje na kak žur, deluje mi že čisto obupana. Pomagajte ji beli vitezi !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Cel dan sem bila zunaj, lahko si prebral kje…na največjem žuru….si mi morda fouš, ker se tebi nič ne dogaja?:)))

Jap, sama favšarija me je. Ko bi le lahko bil še sam record breaker po številu postov :

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close