A bi šel kdo ven
Kaj zdaj, greva ven? Zdaj je itak malo prepozno v temi, pa verjetno se bojiš, da tek kak labodji samček napade? :))[/quote]
Matjažko, kaj je pa s tisto “tvojo” potepuško mačko (stray-cat)? Se še kaj oglasi?[/quote]
Mislim da jo je uspel udomacit, tako da mu ob mrzlih vecerih greje narocje-ce jo seveda boza v pravilni smeri dlak.
Kaj zdaj, greva ven? Zdaj je itak malo prepozno v temi, pa verjetno se bojiš, da tek kak labodji samček napade? :))[/quote]
Matjažko, kaj je pa s tisto “tvojo” potepuško mačko (stray-cat)? Se še kaj oglasi?[/quote]
Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))
Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))[/quote]
Katenjka je ena zanimiva ptičica. Tako nedolžno deluje na prvi pogled, a ne? :)))
Potepuško mačko sta en nepridiprav z imenom Bluzer, ki je hotel Mačko strpat v žakelj, in Katenjka, ki s tem Nepridipravom pajdaši, odgnala. Mogoče še kakšna mačkica ali pa antilopca zaluta v moj rajon. :))))[/quote]
Katenjka je ena zanimiva ptičica. Tako nedolžno deluje na prvi pogled, a ne? :)))[/quote]
V živo se jo da ukrotit, preverjeno. :)))
Ti si pa verjetno lih obratno? 😀
V živo se jo da ukrotit, preverjeno. :)))
Ti si pa verjetno lih obratno? :D[/quote]
Jaz sem samosvoja in ne neukrotljiva. :)[/quote]
Res je, m111 te mukoma poskuša ukrotiti, pa mu ne uspeva. :)))
Kaj zdaj, me povabiš ven na palačinke, ker m111 se te boji? 😀
Jaz sem samosvoja in ne neukrotljiva. :)[/quote]
Res je, m111 te mukoma poskuša ukrotiti, pa mu ne uspeva. :)))
Kaj zdaj, me povabiš ven na palačinke, ker m111 se te boji? :D[/quote]
Moški111 misli, da v nekem razmerju vedno mora nekdo biti “leader”, v resnici pa gre za medsebojno usklajenost in ni potrebno, da se nasprotno stran podredi.
Forum je zaprt za komentiranje.