3 x na mesec
40letnik ni se samo mož prilagodil meni, sem lepo napisala, da sva sklenila kompromis.
Ne zdi se ti fer in če ne moreš tega sprejeti oz. ne moreta skleniti kompromisa, ti pa se počutiš kot bednik v zvezi, na žalost druge poti ni kot pa razhod. Sedanja partnerka ne bo nikoli zadovoljila tvojih potreb, ker če jih bo, se bo tudi ona počutila kot bednik oz. vreča za praznjenje.
Seks bi naj bil v zadovoljstvo obeh, ne pa uživanje enega in občutek drugega, da izpolnjuje samo dolžnost zaradi ljubega miru v hiši. Pri seksu so prisotna čustva, ki jih ne moreš izsilit,so zelo intezivna ali pa manj.
Ok, ne zdi se ti fer-saj tudi ni fer, tako kot ni fer do tebe tako ni fer do partnerke. Ti dobiš premalo, si prikrajšan 6krat na teden, ona bi morala proti svoji volji in želji dati 6krat več na teden kot do sedaj.
Počutiš se kot bednik, ki se zadovoljuje na wc-ju, a se ne moreta dogovoriti, da tudi ona pri tem sodeljuje. Jaz mojemu velikokrat pomagam do vrhunca, tako je volk sit in koza cela.
Si na vrhuncu moči, biološka ura ti tiktaka,hehe to pa je stavek mojega. Če ti je res najbolj pomembno v življenju koliko krat ga namočiš, potem končaj zvezo.
Tvoja partnerka, pa si mogoče želi, da bi ji vsak dan dal tisoč piljubov, pa jih ne dobi, torej je potem takem tudi ona prikrajšan bednik, ki liže vsak dan ogledalo, da bi zadovoljila svoje potrebe.
40letnik ni se samo mož prilagodil meni, sem lepo napisala, da sva sklenila kompromis.
Ne zdi se ti fer in če ne moreš tega sprejeti oz. ne moreta skleniti kompromisa, ti pa se počutiš kot bednik v zvezi, na žalost druge poti ni kot pa razhod. Sedanja partnerka ne bo nikoli zadovoljila tvojih potreb, ker če jih bo, se bo tudi ona počutila kot bednik oz. vreča za praznjenje.
Seks bi naj bil v zadovoljstvo obeh, ne pa uživanje enega in občutek drugega, da izpolnjuje samo dolžnost zaradi ljubega miru v hiši. Pri seksu so prisotna čustva, ki jih ne moreš izsilit,so zelo intezivna ali pa manj.
Ok, ne zdi se ti fer-saj tudi ni fer, tako kot ni fer do tebe tako ni fer do partnerke. Ti dobiš premalo, si prikrajšan 6krat na teden, ona bi morala proti svoji volji in želji dati 6krat več na teden kot do sedaj.
Počutiš se kot bednik, ki se zadovoljuje na wc-ju, a se ne moreta dogovoriti, da tudi ona pri tem sodeljuje. Jaz mojemu velikokrat pomagam do vrhunca, tako je volk sit in koza cela.
Si na vrhuncu moči, biološka ura ti tiktaka,hehe to pa je stavek mojega. Če ti je res najbolj pomembno v življenju koliko krat ga namočiš, potem končaj zvezo.
Tvoja partnerka, pa si mogoče želi, da bi ji vsak dan dal tisoč piljubov, pa jih ne dobi, torej je potem takem tudi ona prikrajšan bednik, ki liže vsak dan ogledalo, da bi zadovoljila svoje potrebe.[/quote]
Hmmm…. tole ni korektno… moški ga namoči, ženske se pa ljubimo? Če ti je do seksa več kot enkrat na teden je seks manj vreden?
Korektno, fer, kompromisno … po mojem pa zgolj in samo metanje peska v oči.
Telesna ljubezen ni samo potešitev spolne potrebe, namakanje in praznjenje. Zavračanje spolnosti pomeni zavračanje partnerja – kako ti lahko postane odveč dotik človeka in užitek z njim, če te z njim povezujejo najgloblja čustva, spoštovanje, privlačnost? Ne more ti postati odveč, če je vse kolikor toliko v redu. Torej nekaj pri vas že ne more štimat. Besede so poceni, štejejo dejanja.
Ampak če dosežete tak dogovor, pač živite tako naprej. Ni pa to to. Uh, bi pri vas še frčalo perje, če bi vam kak pravi/prava prišel na pot!
Če želita ostati skupaj, bo potreben kompromis ali , da eden od partnerjev popusti.Mislim, da je še vedno boljši kompromis kot pa popuščanje in prilagajanje samo enega.[/quote]
no ja nikol me ne boš prepričala, da bi jedla ob istih urah, al pa 5x na dan.
jem kadar mi paše in kokrat mi paše, enako pri ostalih stvareh
je pa res, da veliko žensk seksa preko svoje “mere” dokler ga ne ujame, potem pa začne bolet glava, kompromisi in podobno
v glavnem, nimam teh problemov, če drka ostale dni v tednu maš srečo, to je vse kr ti loh rečem
sem za kompromise, ampak tole kr si napisala ni kompromis, ampak pogoj, ki ga je pač sprejel, kaj pa počne po svoje je pa druga reč, ampak s tem se boš ti ukvarjala, ne jaz
kot sem že napisala – za žensko je največji poraz, da ima težave v ljubezenskem razmerju, tle si je pripravljena najbolj zatiskat oči, kar za pametno pomeni, da jih mora najbolj odpret
Saj ravno v tem je stvar…Kaj je komu pomembno.
Če je moškemu ženska le objekt za zadovoljevanje potreb, potem jo bo zaradi pomanjkanja tudi zapustil.
Kompromisi in neka usklajevanja, pa so vedno potrebna, saj ni idealnega partnerja, ki bi imel vedno iste želje in potrebe, kot mi.[/quote]
Samo kastriranje ni kompromis. In roko na srce, pa tudi 40-letni je to potem potrdil, partner, ki postane spolno neprivlačen za drugega partnerja in mora prosit za seks, je kastriran.
Sem pozabila na najbolj pomemben podatek. Ko sva midva z možem sklenila kompromis, sem se potrudila in lahko rečem, da tudi šla prek sebe. Zanimivo je to, da je po enem tednu ( sva seksala skoraj vsak dan, čeprav nisem čutila potrebe, o občutkih ne bo govorila) ugotovil, da mu sploh ni do seksa vsak dan. Po tem jaz sedaj sklepam, da tudi drugi moški nimajo potrebe vsak dan po seksu, to bi šele ugotovili, če bi cca.en teden redno seksali. Mislim, da jih prav to pomanjkanje privede do tega, da nepretrgoma razmišljajo o seksu in čutijo potrebo vsak dan.
Zavračanje spolnosti pomeni zavračanje partnerja- kako plitko razmišljanje. Torej, če si jaz zaželim, da me partner zmasira, njemu pa ni, ker mu je ljubše počivat ali pač kaj drugega za delat, to pomeni, da me zavrača, da se ne želi dotikat mojega telesa,me ne spoštuje, sigurno je nekaj narobe v najini zvezi,….Ni čudno, da se konča toliko zvez, ko si pa nekteri tako po otročje (Lizika, ker mi nisi dala bonbona, nisem več tvoja prijateljica) razlagajo določena stanja.
Zavračanje spolnosti pomeni zavračanje partnerja- kako plitko razmišljanje. Torej, če si jaz zaželim, da me partner zmasira, njemu pa ni, ker mu je ljubše počivat ali pač kaj drugega za delat, to pomeni, da me zavrača, da se ne želi dotikat mojega telesa,me ne spoštuje, sigurno je nekaj narobe v najini zvezi,….Ni čudno, da se konča toliko zvez, ko si pa nekteri tako po otročje (Lizika, ker mi nisi dala bonbona, nisem več tvoja prijateljica) razlagajo določena stanja.[/quote]
In zakaj banaliziraš? Se ti res zdi, da je kak človek tako preprost in plitek, da cepeta zaradi bonbona?
Pomnoži masažo s sto. Tako kot si ti že stokrat in stokrat zavrnila svojega moža.
Ne, nisem ga uredila po svoji podobi, ampak sva se pri določenih razhajanjih prilagodila drug drugemu. Tudi drugih mi ni potrebno urejati po svoji podobi, ker imam okrog sebe ljudi, ki so krasni takšni kot so, s tistimi ki pa se ne družim, pa se nikoli nisem obremenjevala.
Vsak ima pravico izrazit svoje mnenje 🙂
Babo je treba dat čez kolen. Ne se pustit plajbat naokoli… Pol bo pa čez 5 let soseda jahala. Ne bit popustljiv. Sex je kot hrana. Osnovna potreba. Poroka ni samo zagotovitev varnosti zastonj in brez plačila. Jebiga. Vsi vemo, da bi bilo ceneje plačat kurbo 2x na teden, kot babo met 50 let na grbi, da jo boli glava in ji ne paše prvih 20, pol pa naslednih 30 let post-meno-pauzičneo ezoteriko fura namesto spolnosti…
Če njej paše sam 4x, pa naj mal potrpi. Kurc, sej če ji ni do dveurnega 7x orgazmičnega seksa lahko moški po mojih (nekoč frustrirajočih) izkušnjah opravimo zadevo v eni minuti. Basta. Nismo mi zakomplicirani. To sam one neki komplicirajo.
Sori, sam tko je.
Spoštovanje, masaža,seks so tako različni pojmi kot jabolčni kompot iz hrušk. Spoštovanje do partnerja lahko izkažeš na tisoč načinov. Tisti, ki imate za merilo seks, pa imate zelo resen problem.[/quote]
v resnici je vse zelo povezano. Samo če partnerja v resnici ne čutiš, potem pač rabiš veliko razpredelnic, da vse spraviš v ta prave predalčke, da zgleda kolkor tolk.
Kdo pa misliš, da so uporabniki prostitutk? Aja tega ni.
flashgordon
če bi dal na prvo mesto fiziko, bi si že poiskal kaj “fizičnega” naokoli.
nagajivka
ja, imam.
jao
strinjam se, če ne bo seksala z mano, bo pa s kakšnim sosedom. Najprej te ženska zatolče, potem ji pa naenkrat zadiši drugje.
tudi jaz sem takšna
ti si zafustrirana baba. Potem se boš pa čudila, ko bo tvojemu prekipelu in si bo to poiskal drugje. In še to, ko opisuješ, da tvojemu možu potem tudi ni bilo, da bi kar vsak dan. Ja, a ni logično? Pomeni, da je tvoj mož popolnoma normalen in ni nek seksualni manijak, ki bi kar naprej seksal. Te fore, da bi potem en teden pa kar vsak dan ima tudi moja žena. In tudi mene po treh dneh mine. Ne morem kar vsak dan.
Ok, folk!
Mož in žena se morata pogovarjat. IN TO O OČITNIH STVAREH. Očitne in vsakdanje zadeve (vzgoja otrok, kuha kosila, likanje, pranje, vožnja in pranje avta itd…) so ponavadi 10 let teme, ki so samoumevne…
Zgodi se to, da se male zamerice in mali očitki naberejo in potem na koncu tipu dol visi, ženski pa sosedova trava izgleda bolj zelena.
Če ste verni, pejte v lokalno cerkev in vprašajte za zakonsko občestvo in se enemu pridružite. Če niste verni, potem morate pogruntat ali obstaja kakšna ateistična varianta zakonskega občestva… Tam srečaš samega sebe 10 let prej in 10 let pozneje. Hkrati.
Folk zakon ni samoumeven. Zakon je zajeban proces, kjer je potrebno PO-TRPLJENJE. Trpljenje… Tako je. Into zavoljo LJUBEZNI, ki tudi ni samodejna. Ljubezen je proces, ki nastane med moškim in žensko ko ustvarita družino. Nastane pa samo, če oba DELATA za to.
It’s a fucking job. Glejte tako: v službi zabijete 10 – 12 ur dnevno. Pa še gre včasih v kurac vse in izgubite job, firmo. vse. Zdaj pa premislite, koliko časa posvetite svojemu zakonu. In to ni fuk 3x na mesec. To je načrten pogovor, zmenek, čas samo za naju? Kdaj ste nazadnje svojemu partnerju povedali, da vam gre nekaj na kurac PREDEN ste popizdili? Kdaj ste mu rekli, da ga hočete ta treutek povaljat, ker je tako lepo diši, da se mu ne morete upret?
Delajte na tem. Ne se it Hollywooda.
Forum je zaprt za komentiranje.