27. Alarm
robi9, 25.09.2025 ob 12:32
Zatucana butasta ovca, 25.09.2025 ob 12:16
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolamom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Kot vemo, nevarnost ni odšla, le spremenila se je iz covida v Putina. Prej smo rabili fašizem zaradi virusa, zdaj rabimo fašizem zaradi Putina.
Vse je isto, nič se ne spremenilo. Še zabita čreda je isto fuknjena, kot pred petimi leti.
Nori bebo, robi9! Nori! Čas se ti izteka ? Samo še par dni maš!
za kaj sploh gre?, 25.09.2025 ob 14:33
Daj ti meni razlozi, za kaj se sploh tu gre?
Nimam pojma o cem govorite in prosim za eno enostavno pojasnilo, kaj se bo zgodilo telefonom.
Slovenistan je končno povzel sistem obveščanja, ki ga imajo v tujini že dolga leta.
V ZDA to uporabljajo pri ugrabitvah otrok, poplavah, orkanih, itd.
Izrael to uporablja da Palestincem sporoči da naj spizdijo iz območja, ker bo padalo po njem.
Forum je zaprt za komentiranje.