27. Alarm
Hvala za odgovor.
Neznano frekvenco? Od kod ta informacija? 5g ali 6g ali kaj drugega?
Ja, s frekvencami se za ozdravit od bolezni, alergij, da se porušit zgradbe. Frekvence (zvok) spreminjajo obliko snovi. Če so glasbo spremenili iz 432 (in 444) frekvence na 440hz leta 1953. Zaradi tega je narod veliko bolj v stresu in PREPLAŠEN, poln STRAHU, medtem ko naj bi bila prejšna frekvenca bolj pomirjujoča sproščujoča.
Eni imajo bolj razvit sluh, ne vem kako se reče ampak slišijo frekvence in zvoke, ki večina ljudi ne sliši. Voice 2 skull, nekaj takšnega. In te se zavedajo, da zanalašč oddajajo frekvence narodu.
Jaz sem včasih slišal če je bil katodni TV prižgan. Zdej mam samo še tinitis 😀
Kva to pomeni, glasbo so spremenili iz 443Hz na 440Hz, glasba je harmonija frekvenc v razponu od 20Hz do 20KHz oz tudi izven ampak tistega večina ne sliši…
Drugač pa v Samsungu S24 sem poiskal Emergency wireless alerts in to izklopiš in naj ne bi pol nič dobil.
Glejte, eni so pač malo naivni in ne vidijo širše slike.
Saj je bila plandemija lep uvod in precej jasno se je videlo, kam naj bi šli – v večno in brutalno digitalno diktaturo. Korak po korak se zateguje elektronska zapestnica. Tale alarm 27. je začetek nove dobe, t.i. Doktrino šoka bodo normalizirali. Saj že vremenarji vsak teden nabijajo z vremenskimi frontami, že vreme je postala vojna in sredstvo za širjenje panike. Kaj šele, če res obstaja kak resen vzrok…
Dajmo en primer: Ryanair naznanil spremembo: Brez pametnega telefona nič več na letalo? – Svet24.si
Jaz vem, da nikoli več ne letim Ryanairom, pa če mi plačajo. Ste tudi vi tako dosledni, zakaj ne?
Odfukajte vso mogočo elektroniko – preden bo prepozno, lepo vas prosim!
Zdravko Mamić Maminjo, 24.09.2025 ob 23:18
Ejejej, plavi šejtan, ne zamudiš priložnosti, da pokažeš, kako si glup… a si že slišal za knjigo The age of surveillance capitalism?
Ma, pustmo to, pa saj ne znaš angleško, saj si le zloben impotenten tečen trol brezposeln vzdrževalec iz neke vukojebine s psihološko invalidnostjo…
Ne se hecat. Obvezno vrž telefončk stran pred soboto in se skrij v čim globlji kevder. Ko bo naredilo samo pufff v soboto ob 12. in se ti pokadila smrdljiva para iz vuh, bo prepozno. ☝️
Sej že sedaj so naredili nemogoče najprej da si brez e-maila za šolo in službo, potem brez telefona, sedaj pa že brez pametnega telefona in bančnih kartic. Nekatere stvari sploh ne moreš brez. Še na avtobus ne, na LPP imaš možnost z gotovino napolnit kartico a plačat pa ne moreš z gotovino, s kartico pa lahko. Tudi flixbus, in še kaj vse je treba digitalno najprej.
Panika glede tega sporočila je prešla že vse meje dobrega okusa!
Glejte da ne pozabite alu folije v soboto ob 12h. Na glavi seveda! Pa ne bo škodilo, če zavarujete z njo še vašega jeklenega konjička.
https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/sistem-javnega-obvescanja/
msolivija, 25.09.2025 ob 11:46
Panika glede tega sporočila je prešla že vse meje dobrega okusa!
Glejte da ne pozabite alu folije v soboto ob 12h. Na glavi seveda! Pa ne bo škodilo, če zavarujete z njo še vašega jeklenega konjička.
https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/sistem-javnega-obvescanja/
Tvoja čredna zabitost je prešla vse meje.
Fuknjen zabitočrednik verjameš v bedarije, kako mafijo in psihopate skrbi za varnost zabite črede.
?
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolamom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Zatucana butasta ovca, 25.09.2025 ob 12:16
Poslušajte ljudje, to je vse za naše dobro, za našo varnost. Zaupajmo strokovnjakom, saj se nikoli ne motijo. Če pa se motijo, je to povsem nenamerno. Pomislite, kako virtuozno so nam reševali življenja med korona mega-hudo ubijalsko plandemijo, leta 2020 je umrlo le 3.500 več ljudi od pričakovanega, 2021 le 2.900, 2022 le še 2.000 in 2023 ter 2024 le še po 1.000 ljudi preveč. Saj so se zelo trudili s psihozo, strašenjem, izoliranjem, uničevanjem družbe, cepljenjem, maskanjem, prepovedjo gibanja, mercedezi in golfi respiratorji s skromno učinkovitostjo le 50%, rabo močnih analgetikov – morfijem, midazolamom, itd. Vse so poskusili s starimi in nekoristnimi ljudmi, toda več se ni dalo narediti.
Kako so se vendar žrtvovali za nas. Bodimo ubogljivi in pohlevni in nas ne bodo preveč nategnili na suho. To je vse za našo varnost, prav gotovo nimajo nobenega slabega dogodka v mislih. Jaz jim 100% zaupam, ker sem zatucana butasta ovca. Meeeeeeeeeee.
Kot vemo, nevarnost ni odšla, le spremenila se je iz covida v Putina. Prej smo rabili fašizem zaradi virusa, zdaj rabimo fašizem zaradi Putina.
Vse je isto, nič se ne spremenilo. Še zabita čreda je isto fuknjena, kot pred petimi leti.
Forum je zaprt za komentiranje.