Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 22:22

22:22

kaj pomeni, če vsak dan, ko pogledam zvečer na uro vidim točno tak čas, torej 22:22?

ne, ura ni pokvarjena, je zelo zanesljiva.
Je to kakšen znak za kaj? Numerologija, pa to? Verjamete kaj v to?

Pogojni refleks?

Pomeni, da imaš izjemen notranji občutek za čas, in točno takrat pogledaš.

Že nekaj let imava z mojim to štorijo-ista zgodba: kadar se ozrem 22.22
Zdaj imava to mejnik – če do takrat nisva uspela s…. potem prihraniva za naslednji dan hi hi hi

Da se boš poročila 22.2.2022.

http://www.mychi.si/forum/topic,45.0/?lang=si

Ne boš verjela, ampak meni se to isto dogaja, že več kot eno leto! Kadar zvečer pogledam na uro je 22:22 !

Meni se je pa, ko sem bila še v OŠ dogajalo, da sem se vsako jutro zbudila, pogledala na uro in je bilo vedno točno 5.55. Običajno sem šla pol lulat, nato pa veselo nazaj spat, saj sem takrat lahko še do 7-ih spala.

Meni se teh 22:22 ponavlja skoraj vsak dan zadnjih 35 let. Ne vem pa kaj to pomeni, da se nam vsem ista številka pojavlja. Mogoče kaj pomeni, mogoče pa nič.

vsi ste moji častilci, jaz imam rojstni dan 22 ega !

Tudi jaz največkrat ugasnem luč in še zadnjič pogledam na uro ob 22.22 !

Spat se spravite ob 22h, pa do te cifre sploh ne boste več v budnem stanju. 😉

Jaz se pa skoraj vsako jutro zbudim ob 8:29. Ni okrogla številka, je pa smešno, da se vedno zbudim ob istem času, ne da bi si nastavila budilko.

Meni se to zelo pogosto zgodi ob 11:11.

OMG!

takrat se bo drugič ločila

Prebrala sem: 22 – pomeni, da se globoko na na nezavednem manifestirajo čudovite nove priložnosti. Imej vero!!!
Lepo, sin se je namreč rodil 22.22 in od takrat naprej sem kar nekajkrat pogledala na uro ravno takrat. Ne pa ravno pogosto, ker ponavadi prej zaspim. Pa verjetno je res tudi to, da niti ne opazim, če je ura 21.45 ali 23.16 ali …

takrat se bo drugič ločila[/quote]

samo, najprej se moram sploh prvič poročiti :-))

zanimivo, veliko nas je takih :-))

lahko bi odprli klub 22:22 :-))

Tudi meni se je pred leti (nekaj let) to dogajalo. Ko sem povedala možu, se mi je smejal, no, me pa še danes opomni, če slučajno vidi 22:22.

Klub 22:22 – fajn ideja, ja.

Ker nas je tako veliko, mogoče pa res kaj pomeni.

Mnogoo nas ima,vec godine bar tri puta u tednu vidim 22:22. Nesto znaci !!!!

Kako zabaven forum

ni tako zabaven vec ta forum, sem mislil da se pogovarjajo o uri, te pa se pogovarjajo o polozajih seksa.

Kaksno razocaranje je ta forum.

Fuj blek fuj

Malo za šalo, malo pa zares: lahko pogledaš Pomen ure, kjer si izračunaš, kaj pomenijo takšna naključja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close