Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 22:22

22:22

Jaz bi rekel, ugibal, da mogoče kak dan res pogledaš tudi takrat (poleg vseh drugih pogledih na uro pred in po tem) in se ti ta cifra veliko bolj vtisne v spomin, ker je pač opazna. In ker se ti tako vtisne, imaš občutek, da to vidiš vsak dan. V resnici pa se to morda zgodi 1 do 2 krat na teden, če bi bili natančni? 🙂
Če je to še vedno veliko, pa ne vem, kaj bi pomenilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To številko pač opazite, ker je zanimiva. Verjetno ne opazite, kolikokrat pogledate na uro ob npr 22.08, ker je kar nekaj.
Jaz ful pogosto vidim 21.11 – rojstni dan sestre.

Jaz pa 22:27 (2227 je eden mojih ljubših slovenskih bandov). Ostalih številk si pa po mojem ne zapomnim, čeprav čez dan kar nekajkrat pogledam na uro.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.de/2015/08/angel-number-2222.html

Večkrat, kot boš videla 22:22, dlje boš živela. Boljše od alternative, ne?

Ne pomeni popolnoma nič. Ti na uro pogledaš večkrat, a pozornost je takrat večja, ker gre za enaki števili. Potem pa tvoj um začne fantazirat …

pogosto videvanje trimestnih ali štirimestnih števil so angelska sporočila. Veliko je napisanega o tem na netu. Angeli si “nezaposlenˇ, torej zaposlite jih in prosite za pomoč in vodstvo.

popravek
so “nezaposleniˇ

Nič drugega, kot to, da vsak dan točno isto minuto pogledaš na uro.

Kmalu se boš poročila hahah lol

Meni se to dogaja pogosto. Ves kaj zame pomeni? Da se mi bo naslednji dan zgodilo neko veliko sranje, kreganje, razocaranje. Ponavadi povezano z moskim s katerim sem takrat, vcasih tudi na katerem drugem podrocju, odvisno kaj ti veliko pomeni takrat. V glavnem ful slab znak. Danes sem spet videla to uro in se bojim kaj bo jutri

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close