Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska pevka ki mi gre najbolj na živce

Slovenska pevka ki mi gre najbolj na živce

A gre komu kakšna še posebej na živce? Jaz jih imam ene par, ki jih slišat ne morem. Rebeka Dremelj mi naprimer ni med najljubšimi …

Vse tamlade ki se zvijajo in ližejo ekran in se delajo da bojo pof**ale kamero. Nimajo več nobenega obnašanja.

Za moj okus.

Jih je kar nekaj. Če izpostavim 3 najbolj antipatične: Žagarca, nika zorjan , klara jazbec

Uff ja ta res ni nekaj

Damjan Murko

Vili Resnik

Number one ; Zagarca
Dremeljce sploh ne smatram pod pevko,
Soklicka in njen Jezus,
Novodobne…. niti ne poznam

Posteno povedano, prej bi nastel prebavljive kot pa neprebavljive. Ker jih je zgolj pescica.

gre na živce Nejša

Kaj pa je narobe s Klaro Jazbec? Tako prikupno se smeje, če mene vprašaš

Nejša
Rebeka Dremelj

Ena in edina: Alenka Gotar.

Vili Resnik

kar nekaj jih je na mojem seznamu odcvetelih pevk. Viktorija Petek, Simona Weiss, Tatjana Gros, Barbara Šerbec – Šerbi, Majda Sepe,

Saša Lendero, Natalija Verboten ta kalup ne odgovarja mojim ušesom.

Neisha!!! Samovšečna za popizdit, tist njen zabuhel ksiht, komadi ki vsi zvenijo identično…Sledi pa ji tista prekmurska opica z roza lasmi, ki ji nekateri pravijo Nika Zorjan.

V zadnjih letih se mi je zagabila tudi Tinkara Kovač, ki je sicer izredno nadarjena, samo žal preveč moti njena naveza z mafijskim SAZAS-om. Se je v zadnjem času kar pošteno zredila, tako da je to vsaj majhna božja kazen za njeno pogoltnost.

Ena in edina: Alenka Gotar.

Prosim, da se me omenja z mojim celotnim nazivom, tj. Mag. Art. Alenka Gotar.

Lep dan želim

Klara Jazbec. Ne vem zakaj, enostavno je ne prenašam. Ko se je za praznike vrtela tista reklama – Največ, se mi je zdelo da bom zbolel na živcih.

nimam ene, da bi jo lahko izpostavil. Vse so mi super.

Ker njen pevski opus temelji na plagiatih!

Ja, pa seveda Alenka Gotar.

Men pa že dolgo gre najbolj na živce Neisha. Če je na tv prestavim program.
In to že kar nekaj let….
Najbolj pa mi greta na živce oba komada od K.Jazbec saj so ju nonstop vrteli po radiu, tv….grozaaaaa

Meni je šlo vedno na smeh, ko je Gotarjeva v intervjujih samovšečno razpredala, kako bi rada razblinila mit o debelušnih opernih pevkah, v resnici ima pa tudi sama precej “baročno” postavo.

gotarco sedaj najbolj zapomnila po tem, ko je bila nekega dne gostja v dobro jutro s tistim njenim možem in sta delala reklamico za svojo novo pesem, ki sta jo na koncu tudi odpela – da jo predstavita.
Potem pa pride na oblast kmalu za tem janševa vladica, ki začne tolči po rtv in zaprisešena SDSovka Gotarjeva se oglasi, da ona že dolgo ne plačuje naročnine za ta medij, ker so tako in tako zanič -m vse kar trdi pač sds da so…
a glej ga zlomka, kon je šlo za promocijo njune nove pesmice, je bila pa tudi ta (po njeno) zanič medijska hiša dobra za gostovanje in promocijo pesmi – čeprav sama pove,da že dolgo ne plačuje naročnine…
To je vrhunec hivastva – šimfaš čez nekoga, ne plačuješ obveznosti – ampak ko gre pa za njene osebne interese pa je to seveda s pridom izkoristila za gostovanje in promocijo pesmi. Pfej. take dvoličnosti ne maram.

Zanimivo, meni je šla nekaj časa na živce Helena Blagne, ampak moram rečt, da odkar je ratala tako lepa in predvsem duhovita se ji pa vedno nasmejim. Celo njen glas, ki ga slišat nisem mogla mi ne gre več na živce.

kakšna vam je pa Kataya?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close