Slovenska pevka ki mi gre najbolj na živce
Naslov teme je katera slo pevka ti gre na živce, lahko komot držiš jezik za zobmi, pa odpreš svojo temo če ti kaj ne paše. Tukaj se oglašamo tisti ki pač ne prebavljamo teh kvazih vanna be pevk. Očitno si tudi ti ena slaba pevka, pa ti je malo žulj stopilo
[/quote]
Ohhh, ja…Jaz pevka?
Strel v prazno.
Ti naši pevci in pevke, pa pogosto tudi igralciin igralke, mislijo, da je njihov talent neko posvečeno stanje, ki bi se mu vsi morali klanjat. Če bi bili v celoti prepuščeni trgu, raji, da ni nikjer nobene varne državne službe, bi drugače čivkali. Oni brez raje praktično niso nič, ker se ukvarjajo z dejavnostmi, ki so namenjen ljudem, raji. Lahko pa doma pod tušem pojejo arije in vihajo nos nad rajo. Prisiliti ne moreš nikogar, da mu bo nekaj, kar zanj ni življenjsko pomembno, super in všeč, tudi če ti sam misliš, da si naredil nekaj izjemnega.
Jaz osebno ne bi šel nikoli na neko javno glasovanje ala televoting in podobno sranje. Niti na volitve ne kot kandidat. Ker imam o ljudeh morda zelo podobno mnenje kot Raiven. Ampak moje preživetje, moja prihodnost, ni odvisna od tega koliko bom komu všeč ali ne, njena pa je.
Sokličeva ni preveč všečen karakter, ampak za razliko od ostalih damic, katerih imena so se pojavila v tej temi, vsaj ni zlagana in se ne pretvarja da je nekaj kar v resnici ni. Takih spontanih likov primanjkuje na medijski sceni, če mene vprašate. Raje imam spontanega antipatika kot pa narejeno dobričino.
Kar se tiče Nuše Derenda se pa kar strinjam. Odkar je izkazila svoj obraz s polnili in botoksom jo je težko gledati. S tisto nabreklo glavo na tako malem telescu zgleda kot hodeči Čupa Čups.
Mene pa moti, ko se nekatere pevke tako bojijo izdati svoje pravo ime. Vem za eno, ki nastopa pod psevdonimom, nosi lasuljo in se tako trudi skriti svoje pravo ime, pa vsi točno vemo, da je žena slovenskega glasbenika. Zakaj takšno skrivanje, mar mislijo, da smo ljudje tako neumni, da ne znamo sešteti ena plus ena? In kaj potem, če sta poročena? Wtf.
Recimo, da je tale še najbolj popularna…
https://www.youtube.com/watch?v=S-vsGxhbvgE
je še bolj popularna tale
Ja z njim, ne. Je pa krasna lepotica. Rees lepa.
Ne vem, meni se zdi njen obraz precej povprečen. In kar je še huje, totalno pozabljiv. Sem študirala, katera je meni najlepša od slovenskih pevk, pa mi ne pade na pamet niti ena, ki bi bila res za dol pasti. Imamo dosti simpatičnih pevk (npr. kakšna Nina Pušlar) ampak kakšne s takim obrazom, da bi še jaz pogledala za njo na ulici, pa se trenutno ne spomnim.
Ampak konec koncev je debata o pevkah, kjer je bolj pomemben vokal od izgleda. Samo poglejte si Marjano Deržaj. S tistim kljukastim nosom je izgledala kot čarovnica, ampak s takim vokalom in emocijami, ki jih je ta ženska izražala med petjem, njen izgled ne bi mogel biti bolj brezpomenski. Pa še karizmo je imela na mestu, saj je s tistim nasmehom izražala nek poseben žar, ki ga marsikatera lepša pevka ne premore.
https://pigac.si/thumbstore/private/54/fe/54fe50ace54aa4ea1859c303426c642c967cfc05_700_466.jpeg?_=1531740344
na tej sliki je brez lasulje, saj pravim, da je brez nje veliko lepša. Škoda, da ne poje taka, kot je. Glede Marjane Deržaj se pa seveda povsem strinjam.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]https://www.menart.si/data/public/2019-06/karmen-kaan-dekle-cover.jpg[/img]