Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska pevka ki mi gre najbolj na živce

Slovenska pevka ki mi gre najbolj na živce

https://pigac.si/thumbstore/private/54/fe/54fe50ace54aa4ea1859c303426c642c967cfc05_700_466.jpeg?_=1531740344
na tej sliki je brez lasulje, saj pravim, da je brez nje veliko lepša. Škoda, da ne poje taka, kot je. Glede Marjane Deržaj se pa seveda povsem strinjam.
[/quote]

tudi brez lasulje ni neka lepotica, na poti v službo srečam lepše punce

Klara Jazbec sigurno najbolj antipatična, napravljena. Ne vem, če sem že videla kaj takšnega. No, tudi Tanje Žagar ne morem poslušat, je pa vsaj veseljaška, deluje iskrena.
Pa še bi se dalo razpredat … Nika Zorjan.. njen prvi komad “Čas za nas” je bil super, potem pa samo še neko pačenje in razkazovanje. Podobno je Lei Sirk nekaj “stopilo” v glavo, odkar je pustila partnerja (mislim na očeta otrok).

Všeč sta mi pa Raiven in Gaja Prestor, obe zaradi glasbe. Če bi pa izbirala po karizmi, pa Eva Boto. 🙂

Jaz ne sledim tej instagram sceni, tako da sem se z Gajo Prestor prvič pobliže spoznala na lanski Emi. In tist nastop je bil epska polomija. Ne toliko zaradi zanič pesmi in njene oprave, v kateri je zgledala kot da je ravnokar ušla iz kupleraja, ampak bolj zaradi izjemno zanič vokalne izvedbe. Žal danes že vsaka influencerka misli, da zna peti.

tudi brez lasulje ni neka lepotica, na poti v službo srečam lepše punce
[/quote]
Kako smo si različni. Meni sta onadva noro lep par.

Pa kdo je sploh ta Rdečelaska na slikah? Prvič vidim

Nina Pušlar deluje simpatično, me pa malo zritira, ko začne govorit. Prehitro in polovico besed poje. Tudi ona je malo zafnana postala.

Ma ne sede mi nobena slovenska pevka. Vse so kr neki.

Pevki:
Aleksandra Ilijevski/ Pliš… slaba energija, nesamozavestna, v lupini
Aleksandra Josić/King foo: neko čudno kruljenje, vreščanje

Pevec:
Luka Sešek/Proper: edini, zaradi katerega v trenutku ugasnem radio ali televizijo

Meni grejo na živce vse pevke(in tudi vsi moški pevcipevci), ki objavljajo pr članke z osebnimi temami v slovenskih revijah. Še posebej una fora “skrbim za zasebnost svojih otrok, zato jih slikam v hrbet”. Pač česar nočeš deliti, ti ni treba, ne rabiš niti izkoriščati pozornost s tistimi bednimi slikami v hrbet…
Aja, pa še Gotar, ker je z njenim razlagala njuno zgodbo, kjer je le mogla. Ogabno… družinske težave naj rešujejo doma. Potem je pa še un njen grozil ljudem, ki so komentirali pod članki.

Meni pa grejo na živce ti njihovi osladni videospoti, v katerih se cedi med in mleko. bljuk

Daj še kkšno živo

saj te so žive vse

Totalno bruh in ne samo pevci to delajo…

Totalno bruh in ne samo pevci to delajo…
[/quote]

Se strinjam, poceni reklama. Za vsak prdec pošiljajo poročila in fotke v medije. Mediji pa tudi morajo nekaj objavljat.

Vse že pokojne.

Jest bi pa pofočku driskico Darka Čaterja. Sicer se ima za tipa ampak če pogledaš to razvajeno faco vidiš, da je navadna pi.čka in več kot primeren za v to temo.

Meni pa gre na živce sds Gotarjeva.

Njo pa najbolj po zobeh mečete

Bilo bi zelo lepo, če Rebeke Dremelj nikoli ne bi slišal, Majda Sepe sicer lepo poje, vendar mi njen glas ni bil nikoli všeč, Marjane Deržaj pa ne bi zamenjal za nobeno drugo. Poleg Marjane je še zelo veliko odličnih pevk iz tistega obdobja – tudi Irena Kohont.

Nič vsaj toliko znosno, da bi poznal ime.

Ugasnemo TV ob Niki Zorjan, Nejši,Gotarci.

Praznikova. Joj, ta sam se iz pastet ne skace. Bi, ce bi jo sponzoriral.

Odgovor na objavo uporabnika
pipkolo, 04.02.2021 ob 13:51

Jih je kar nekaj. Če izpostavim 3 najbolj antipatične: Žagarca, nika zorjan , klara jazbec

Tanjo Žagar sem v živo spoznala na eni privat zabavi, kjer je bila gostja. Zelo prijazna in preprosta ženska. Polna energije, ko je treba, sicer pa zelo umirjena. Nevzvišena, prizemljena, prijetna. Pa sploh ne poslušam njene glasbe. In poznam osebno dosti glasbenikov, niso vsi kot ona, eni so precej vzvišeni, čeprav se na osebni ravni lepe delajo, ampak se opazi.

Grozna je Helena Blagne.

Boljše vprašanje, katera mi ne gre (oz. mi ne bi šla, če bi se mi bilo potrebno kakorkoli ukvarjati z njimi, ali se bog ne daj mučiti z njihovo „glasbo”)? Večina do sedaj naštetih itak niso nobene (prave) pevke, ampak neke instant „razkazuše”, brez vsebine in glasbe… Narejena „samozavest” pa do plafona, zlasti pri kakih wannabe „divah”, katerih glasbena vrednost je v resnici enaka ničli.

Pravih pevk pri nas (vsaj v sedanjosti) praktično ni. Da bi imele glas, glasbo, originalnost, talent, karizmo… Cel paket. Z neko dodano/umetniško vrednostjo. Peščica izjem, kot npr. Kovač, Baruca (vsaj včasih bolj), recimo Sokličeva (ki pa nima ravno nekih komadov za odmet), pa še mogoče vsaj delno enih par, potem se pa že počasi konča. Tuga. No, saj ne, da je z moškimi kaj bistveno bolje.

ne bodi ga treba, 04.02.2021 ob 13:48

A gre komu kakšna še posebej na živce? Jaz jih imam ene par, ki jih slišat ne morem. Rebeka Dremelj mi naprimer ni med najljubšimi …

Ko nama je 2023 poplava popolnoma uničila najin dom za katerega še kredita nisva dokončno odplačala. Sva pa stara, brez fizične, brez materialne možnosti, da bi  obnovila v stanje pred poplavo. Mislim, da nama je skrajšalo še tistih nekaj zadnjih let življenja.

Anonimno 8622, 26.01.2025 ob 19:49

Ko nama je 2023 poplava popolnoma uničila najin dom za katerega še kredita nisva dokončno odplačala. Sva pa stara, brez fizične, brez materialne možnosti, da bi  obnovila v stanje pred poplavo. Mislim, da nama je skrajšalo še tistih nekaj zadnjih let življenja.

Pomotoma se mi je sem zapisalo, se opravičujem, ker spada v čisto drugo temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close