Kakšna je možnost, da moški z otrokom po koncu 10-letne veze takoj najde popolnost v drugi?
Imata otroka in njegova nova je “piškotek”. Je tud že noseča 12 tednov, se hvali po fejsu z uz, igra nagradne igre za otroške cunje, objavlja slike njih treh skupaj in se obnaša, kot da je mula njena. Hodijo okrog skupi, pod fotkami cel kup lajkov in smeškov…
Njen bivši govori, da jo je spoznal po koncu veze in “bila je ljubezen na prvi pogled”, jaz pa mislim, da ni mogoče, da se nista poznala že prej, na grd način povedano, je narcisoidni vase zagledan lažnivec in da se zaljubi po 1 tednu, da 9-letna mula drugo žensko sladko sprejme, kakšne so možnosti?
Mulo si delita vsak po 1 teden, ko je pri pravi mami ji je dolgčas in sili k njemu, ker je tam “piškotek” tolk super, ker ne dela nikjer in otročja za v vrtec, jo baje uči kuhat, igrice nabijata skupi in kar “moj srček” kliče mulo, prava mama pa mora v času, ko je pri njej delat. Se trudi sam ji ne uspeva.
Danes ji je mula rekla, da ima obe isto rada, samo, da je “piškotek” čisto malo boljša od nje in da če bi izbirala, bi izbrala obe, malo bolj pa bi bila pri mačehi a njo bi še tudi rada kdaj videla.
Mene boli, pa se ne gre zame, jaz bi se že obesila.
Kakšna je možnost, da moški z 9 letnim otrokom omreži žensko v 1 tednu, ženska pa se zaljubi v njegovega otroka, da jo mula naziva s “piškotek”?
Saj ona tud ni brez, si je najdla za občasno, ni pa nora, da bi drugega moškega vozila pred otroka in ga vpeljala v sekundarno vlogo, ker bi izpadla….
Saj veste kaj mislim. Je že kdo slišal za kaj takega? Ko poslušam sama sebe, saj otrok ni kriv, sam jaz osebno ne bi mogla sprejet tujega otroka, čez nekaj let ok….razumljivo, ti priraste k srcu, ne pa srček in piškotek po 1 tednu, po 5 mesecih pa že 12 tednov noseča in mula objema njen trebuh, se oblačita kot dvojčici v istih trenerkah in lupčkata na lica.
Malo sem zašla, je pa menda logično, da sta se poznala že prej, da se tak odnos ne razvije v 1 tednu?
Verjamem, da je vaši prijateljici hudo, ko to doživlja. Ampak, saj veste, da se vse enkrat plača. Otrok bo tudi padel na realna tla in videl, kdo je res njegova mama, na katero se lahko zanese. Najkasneje ko bo piškotek rodil in bo vsa pozornost in crkljanje usmerjeno na njenega biološkega otroka. Otrokova prava mama naj pokaže veliko potrpljenja in naj se trudi za lep odnos z otrokom. Naj skupaj delata kaj, kar ju osrečuje. Ustvarjata naj, se lotita kaj novega, zanimivega. Rekla bi, naj potujeta, a zaradi epidemije to zdaj ni mogoče. Lahko pa raziskujeta svoj kraj. Naj se mama zamoti, da ne bo premišljevala o bivšem in njegovi tanovi in zaradi tega postala zagrenjena. Taka ne bo dobra družba svojemu otroku. Raje naj bo srečna, da se je znebila neiskrenega moškega in se osvobodila. Vsak dan naj si zvečer napiše na list vsaj pet stvari, za katere je lahko hvaležna in vesela. Bo kmalu ugotovila, da jih je zelo veliko 🙂
Prvo… MULA?
ima ta moski otroka ali osla?
Oprosti, ampak ze tvoj odnos je pod vsakim nivojem!
Drugo, kje je vez met tem otrokom in mamo?
Pri 9ih letih je mama se vedno zakon, deklice jo oponasajo in si zelijo biti kot mama, za fantke je pa v teh letih mama ena in edina zenska v njihovem zivljenju.
Kje je ta vez in zakaj je ni?
Kaj je sproduciral ta moski in njegova tanova, je njuna stvar, ne loznamo ne njiju, ne okoliscin in dejstev, tako da se o tem ne da razpravljat.
najprej sploh ti nisem mislila odgovarjati – ker otroka nazivaš z mulo… nespoštljivo in če je mama kaj po tebi kot tvoja prijateljica… vse kritike obema…
sicer pa ne vem kaj se vtikaš v tuje stvari… v familiji imam par, ki se je spoznal poleti na morju, čez pol leta nosečnost… še danes sta poročena poleti bo 10let.
In nista se prej poznala…
Tale pa če sta se prej poznala kot prijatelja morda al kaj… vsekakor to ni nič čudnega, ne vtikaj se v zasebne zadeve ljudi in jih pusti živeti… lepo je če ima nova partnerka – kaj ti in mati bi bili bolj veseli če bi bil otrok nesrečen… sram vaju bodi – toliko o te toliko želita dobro otroku – samo nase in svoje ljubosumje mislita.
Pfej. lepo je da so ljudje srečni in se razumejo, mati naj le skrbi za svojo srečo z otokom doma in bo vse super in pa za svojo osebno srečo.
Ko se jima bo rodil otrok, bo mulino življenje prešlo na “cele dneve na telefonu”. Se bo naveličala, ker piškot ne bo imela več časa.
Midva sva bila poročena in se je ločil zaradi 16 letne punce, starejša hči pa bila stara ob razhodu 15 in šla z njim. Zgledali sta kot sošolki in do rojstva njune hčere je bilo podobno kot opisuješ sama, pa tudi zelo čudno vse skupaj. Danes imata 3 otroke, delata nikjer in starejša hči ga noče več videt, ker je dojela, da je bil sanjski iz čiste zlobe, le da me je prizadel kolk je lahko. Mlajša ga kliče samo če kaj rabi in ob polnoletnosti ga bo odpikala, kot da ga ni. Danes sta stari 21 in 17 in življenje se obrne in se bo obrnilo v pravo smer.
Ko se jima bo rodil otrok, bo mulino življenje prešlo na “cele dneve na telefonu”. Se bo naveličala, ker piškot ne bo imela več časa.
Midva sva bila poročena in se je ločil zaradi 16 letne punce, starejša hči pa bila stara ob razhodu 15 in šla z njim. Zgledali sta kot sošolki in do rojstva njune hčere je bilo podobno kot opisuješ sama, pa tudi zelo čudno vse skupaj. Danes imata 3 otroke, delata nikjer in starejša hči ga noče več videt, ker je dojela, da je bil sanjski iz čiste zlobe, le da me je prizadel kolk je lahko. Mlajša ga kliče samo če kaj rabi in ob polnoletnosti ga bo odpikala, kot da ga ni. Danes sta stari 21 in 17 in življenje se obrne in se bo obrnilo v pravo smer.
[/quote]
to ti opisuješ sebe, ker bi ti tako ravnala? ne vem kako je to,da tako na pamet sodite druge in vseste kaj bo – lahko samo na podlagi lastnih vrednot in razmišljanja, kako bi se ve obnašale v taki situaciji – torej če imaš ti še enega otroka z drugim partnerjem boš svojega prvega pozabila očitno… tako jaz berem tvoje zapise – ti ne moreš vedet kako bo ena tretja ženska ravnala, lahko pa s takim pisanjem poveš svoje vrednote očitno in način raz,išljanja – čeprav ga projeciraš na drugega.
[/quote]
Predvidevam, da je bil tvoj star minimalno 35 let, ko se je zagledal v 16 letnico. 😮 Unicil je zivljenje vam in tudi tej mladi punci.
Hčerka, ko je pri mami, ne beži v mislih k novi očetovi družini, ker mame ne bi marala, ampak zaradi težkih občutij, ki jih začuti ob mami. Mama bo za hčerko vedno najpomembnejša oseba poleg očeta. Naj ji mama dovoli, da se hčerka v redu počuti tudi ob drugih ljudeh in z njimi spleta dobre odnose. Mama naj predvsem poskrbi za svojo mentalno higieno. Klinc, mož jo je prevaral, zamenjal, izdal-tu je veliko dela, da dobi nazaj in zaživi svojo vrednost.
Hčerka, ko je pri mami, ne beži v mislih k novi očetovi družini, ker mame ne bi marala, ampak zaradi težkih občutij, ki jih začuti ob mami. Mama bo za hčerko vedno najpomembnejša oseba poleg očeta. Naj ji mama dovoli, da se hčerka v redu počuti tudi ob drugih ljudeh in z njimi spleta dobre odnose. Mama naj predvsem poskrbi za svojo mentalno higieno. Klinc, mož jo je prevaral, zamenjal, izdal-tu je veliko dela, da dobi nazaj in zaživi svojo vrednost.
[/quote]
Ohhhhhhh, ja….na fejsu vse idealno…v resnici pa daleč o tega….
Jaz pa mislim, da je tole lepo napisala kar prva žena, mama od “mule”. Noben tretji ne bi pisal tako zagrenjeno, s toliko negativnih čustev. Ona je pa jezna na moža, ker jo je pustil zaradi prijetnejše ženske, jezna je na hči, ker ji je tanova všeč in se dobro počuti pri očetu. Zato pa je “mula”.
Zdaj seveda pričakuje, da bomo vsi rekli, da sta se s tanovo ziher poznala že prej, da sta jo prevarala in vse. Lej, jaz ne vem. Če se prva hčerka res dobro počuti pri očetu, ji iz srca privoščim. Itak je razhod staršev za otroke katastrofa in HB, če se je “našla” v očetovi novi družini.
Res je, gre za dvostopenjsko žalitev… :)))))))))
Mula je mešanec med kobilo in oslom. Če torej osebi rečeš, da je mula, s tem označiš njeno mamo za kobilo, očeta pa za osla.
Beri: Vaš link
tako je tudi prav. Vedno bolj poudarjam, da je pomembno, da ko se pa razdre, da je oče tisti, ki je dolžan poskrbeti za otroka in nima smisla, da se ga tišči k materi. Oče je glava družine in če se je oče odločil naredit novo družino, potem otrok spada zraven v novo družino. Ker oče bo finančno in fizično poskrbel za otroka. Mama nima nobene vloge praktično.
In v čem je problem, da se je hči navezala na očetovo novo partnerko? Če bi jaz babo odrezal in si našel novo, bi tudi otroke v svojo novo družino peljal. to bo zdaj njihova nova mama. Kaj bodo s staro delal? Jaz sem glavni in jaz si osnujem novo družino in normalno da bodo otroci šli z menoj. Kaj vam pa je?!
1. Če si boš ti novo omislil, te bo tvoja žena, pravnica itak ogulila do kosti, ne pa da boš ti njej otroke odpeljal. Odšel boš samo s kufrom umazanih cunj, morda se boš lahko odpeljal z avtom, če bo glih zima in se te bo usmilila, da ne boš kar zunaj spal.
2. Če si boš ti novo omislil, bo to mogoče kaka iz štange sneta ofucana lajdra, ker druga te še pogledala ne bo.
3. Če te bo kdaj po naključju pripravljena gledat kaka druga, kot tvoja žena, prav gotovo ne bo gledala tvojega razvajenega pamževja, kateremu služinčad odnaša krožnike z mize in gate izpod riti.
Forum je zaprt za komentiranje.