Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kakšna je možnost, da moški z otrokom po koncu 10-letne veze takoj najde popolnost v drugi?

Kakšna je možnost, da moški z otrokom po koncu 10-letne veze takoj najde popolnost v drugi?

Če na fb objavlja slike potem že ni normalen. Jaz če bi imel punco ali ženo in da na fb objavi eno sliko je zveze konec. To bi bilo.slabše kot če bi objavila sliko na glavni avtobusni postaji. Tisto bi bilo manj javno.

Ljubosumna si, ker imajo nekatere ženske naravni smisel za otroke. Bodi do hčerke prijazna in ljubeča in ji nameni svoj čas in pozornost in bosta tudi vidve imeli dober odnos.

avtorica brigaj se zase in ne sodi, hvala bogu obstajajo ljudje, ki si upajo zivet zivljenje po svojih zeljah in jim dol maha kaj si okolica o tem misli. Sebi so odgovorni in to je najpomembnejse, sebi bi ocitali za zamujne priloznosti, sebi so dolzni sreco. Ti pa se zvijaj od zavisti. prav je da se ne ozirajo na mnenja okolice

Nihče se nima pravice vtikati v druge ljudi. Bodi vesela, da je otrok dobro prestal ločitev staršev. Ne bodi ljubosumna na srečo drugih. Otrok bo že spoznal resnico ob svojem času. Ne vmešavaj se. Komentar o obešanju pove, da komaj čakaš, da se nekomu zgodi nekaj slabega. Ukvarjati se moramo v prvi vrsti sami s seboj, da smo lahko sposobni drugim pomagati, ko nas potrebujejo. Drugo ni pomembno. Materi otroka le dodajaš sol na rano z bolnimi komentarji o obešanju. Kdo ti daje to pravico?

Jaz sem tako spoznala današnjega moža na rojstnem dnevu skupnih znancev en teden po njegovi ločitvi. Bila je ljubezen na prvi pogled, 2 tedna kasneje sva se skupaj vselila, čez pol leta poročila, letos bo 7 let ?‍♀️ še vedno zame ni bolj popolnega moškega in se odlično razumeva.

In tudi z njegovim sinom, takrat 8 let, sva stkala krasno vez skoraj v trenutku. Samo, da v našem primeru njegova mati, bivša žena, nima s tem problema, da je otrok srečen tako pri očetu kot pri mami ?‍♀️

Odgovor na objavo uporabnika
Vagabund, 27.01.2021 ob 06:46

tako je tudi prav. Vedno bolj poudarjam, da je pomembno, da ko se pa razdre, da je oče tisti, ki je dolžan poskrbeti za otroka in nima smisla, da se ga tišči k materi. Oče je glava družine in če se je oče odločil naredit novo družino, potem otrok spada zraven v novo družino. Ker oče bo finančno in fizično poskrbel za otroka. Mama nima nobene vloge praktično.
In v čem je problem, da se je hči navezala na očetovo novo partnerko? Če bi jaz babo odrezal in si našel novo, bi tudi otroke v svojo novo družino peljal. to bo zdaj njihova nova mama. Kaj bodo s staro delal? Jaz sem glavni in jaz si osnujem novo družino in normalno da bodo otroci šli z menoj. Kaj vam pa je?!

Ti si debil, mama je še vedno mama . Očitno noben tu gor nima pojma kako se ženska počuti ob izdaji. Itak , da je zdaj otroku lepše tam kjer ji posvečajo vso pozornost.  Saj bo tudi to minilo …..

Zdaj pa je otrok piskotka že rojen. Kako pa zdaj? Druga violina ali se prva?

Jeben bolnik si!

Prosim razsvetlite me kdo je Vagabund.. Ime in priimek?

Mula-kakšne izraze uporabljaš za otroka sram te naj bo,tudi tebi manjka kakšno kolesce

Odgovor na objavo uporabnika
744668, 22.01.2021 ob 21:37

Imata otroka in njegova nova je “piškotek”. Je tud že noseča 12 tednov, se hvali po fejsu z uz, igra nagradne igre za otroške cunje, objavlja slike njih treh skupaj in se obnaša, kot da je mula njena. Hodijo okrog skupi, pod fotkami cel kup lajkov in smeškov…
Njen bivši govori, da jo je spoznal po koncu veze in “bila je ljubezen na prvi pogled”, jaz pa mislim, da ni mogoče, da se nista poznala že prej, na grd način povedano, je narcisoidni vase zagledan lažnivec in da se zaljubi po 1 tednu, da 9-letna mula drugo žensko sladko sprejme, kakšne so možnosti?
Mulo si delita vsak po 1 teden, ko je pri pravi mami ji je dolgčas in sili k njemu, ker je tam “piškotek” tolk super, ker ne dela nikjer in otročja za v vrtec, jo baje uči kuhat, igrice nabijata skupi in kar “moj srček” kliče mulo, prava mama pa mora v času, ko je pri njej delat. Se trudi sam ji ne uspeva.
Danes ji je mula rekla, da ima obe isto rada, samo, da je “piškotek” čisto malo boljša od nje in da če bi izbirala, bi izbrala obe, malo bolj pa bi bila pri mačehi a njo bi še tudi rada kdaj videla.
Mene boli, pa se ne gre zame, jaz bi se že obesila.
Kakšna je možnost, da moški z 9 letnim otrokom omreži žensko v 1 tednu, ženska pa se zaljubi v njegovega otroka, da jo mula naziva s “piškotek”?
Saj ona tud ni brez, si je najdla za občasno, ni pa nora, da bi drugega moškega vozila pred otroka in ga vpeljala v sekundarno vlogo, ker bi izpadla….

Saj veste kaj mislim. Je že kdo slišal za kaj takega? Ko poslušam sama sebe, saj otrok ni kriv, sam jaz osebno ne bi mogla sprejet tujega otroka, čez nekaj let ok….razumljivo, ti priraste k srcu, ne pa srček in piškotek po 1 tednu, po 5 mesecih pa že 12 tednov noseča in mula objema njen trebuh, se oblačita kot dvojčici v istih trenerkah in lupčkata na lica.
Malo sem zašla, je pa menda logično, da sta se poznala že prej, da se tak odnos ne razvije v 1 tednu?

Mula bo tipični otrok ločenih staršev. Znala bo izsiliti vse, s ta pravimi besedami.

Vero v ljubezen pa je tudi že izgubila, samo tega še ne ve. Bo ugotovila tam pri ene 30, po več neuspelih zvezah, da nekaj dela konkretno narobe oz. da je njena predstava “ljubezni” čisto zgrešena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close