Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako jo dobiti nazaj?

Kako jo dobiti nazaj?

Z ženo sva že pol leta nekje narazen, nisva še uradno ločena, ne živi pa več skupaj od poletja. V preteklosti sem bil večkrat nezvest z večimi ljubicami, nazadnje pa me je žena dobila pri varanju in seveda je bil cel halo. Ve zgolj za zadnjo ljubico, o prejšnjih se ji ne sanja, čeprav pomoje sumi, priznal sem pa samo za zadnjo, ker me je ravno dobila. Zakon je sicer štimal, imava enega otroka, starega 7 let. Kako jo pridobiti nazaj? Nočem uničiti zakona, ona pa pravi da mi ne more več zaupat, čeprav sem obljubil, da bom od sedaj naprej zvest? Probavam na različne načine, vendar ne uspe

v prvem postu ne bi smel priznat masovnega varanja, tisto razkriješ šele po enih dveh urah
tak si pa dal vse karte takoj ven in ti nihče ne bo verjel

za bodoče provokacije… ocvirke šparaš za kasnejša razkritja

prav ima, da ti ne zaupa.
Kurbir ostane kurbir za vedno.
Prej bi razmišljal, ko si ga v tuja gnezda namakal.
A ljubica noče tvojih gat prat in ti kuhat?
A zdej bi pa ženo rad ?
Drugič razmišljaj z zgornjo glavo, ne pa s spodnjo.

Še eden, ki poslušno uboga svojega kurrca, ker je nekje izgubil možgane.

Se zavedam tega. Ljubica mi ne pomeni ničesar, žena pa vse. Drugace sva imela super zakon, sem pa posteno zamočil pol leta nazaj.

Še dobro, da si našel ta forum.
Vsaj eni te bodo razumeli.
Zamočiš pač samo, če te zasačijo.

Še dobro, da si našel ta forum.
Vsaj eni te bodo razumeli.
Zamočiš pač samo, če te zasačijo.
[/quote]

Ja saj me je dobila.

Tolči z glavo v zid dokler ne prideš k pameti.. kakšen luzer

Jaz recimo padem na lepe besede, opravičevanja, da poklekne predme in me prosi odpuščanja, na zlato zapestnico za najmanj 500 evrov in da je potem vse po moje.

Jaz recimo padem na lepe besede, opravičevanja, da poklekne predme in me prosi odpuščanja, na zlato zapestnico za najmanj 500 evrov in da je potem vse po moje.
[/quote]

…. Ja, recimo. Poleg tega pa še, da dobim bonus, da ga lahko tudi jaz prevaram s kakšno svojo bivšo, še ne čisto pozabljeno ljubeznijo, pa ne bo delal dram…

Če bo to požrla, ji razloži, da moški to počnete tudi za šport z manj globine.
Od zdaj naprej si po službi samo in zgolj doma, z družino in otroki. Pa vedno dosegljiv na mobi, ko si v službi, če ti delo to dopušča.
Vedno poročaš, kje se giblješ med službo, da te lahko kadarkoli nenapovedano skontrolira.
To ji predlagaj in se tega drži do konca življenja.
To je vredno, da ima tvoj otrok družino in očeta.
Na koncu boš tako bolj srečen.
Ljubi vsak centimeter njene kože, vsako njeno gubo, vsak njen odvečni kologram in nikoli več ne pomisli na drugo.
Uspelo ti bo. Srečno.

Žena mi pomeni vse, ljubica pa nič… Kr na bruhanje mi greste taki tipi. In zdej je žena čudna… Ti boš pa varal še naprej. Upam, da je ženo srečala pamet.
Fuj in fej si, da veš. Če bi bla žleht, bi ti zaželela eno full nadležno spolno bolezen.

“Nočem uničiti zakona,…”
Hahahahahahahahahaha!

Si ga že uničil, zdaj je čas samo še za “damage management”.

Jaz bi ti na njenem mestu odpustila samo, če bi ti lahko vrnila. Seveda, če bi si po tej svoji avanturo še sploh želela biti s tabo. Ponavadi ste namreč vi k.urbirji zlo slabi ljubimci (saj veš, kvantiteta namesto kvalitete) in če bi vaše žene malo čez planke pogledale, ne bi rabil daleč pogledat, da bi kaj boljšega našle.

Ja je dovolj pametna da mu jih noče orat, kuhat itd. Je ugotovil da življenje z ljubico ni tisto kar je imel z njo ko je bil še z ženo, saj ni bil z njo po cele dneve, ker človeka zares dobro spoznaš takrat ko si vsak dan z njim. Zdaj ko vidi da je ona nekaj drugega bi pa ženo rad nazaj, malo morgen avtor, te je karma udarla ane. Vse se vrne, še prehitr.

Ja je dovolj pametna da mu jih noče orat, kuhat itd. Je ugotovil da življenje z ljubico ni tisto kar je imel z njo ko je bil še z ženo, saj ni bil z njo po cele dneve, ker človeka zares dobro spoznaš takrat ko si vsak dan z njim. Zdaj ko vidi da je ona nekaj drugega bi pa ženo rad nazaj, malo morgen avtor, te je karma udarla ane. Vse se vrne, še prehitr.
[/quote]

*prat

Se zavedam tega. Ljubica mi ne pomeni ničesar, žena pa vse. Drugace sva imela super zakon, sem pa posteno zamočil pol leta nazaj.
[/quote]

Kaj pa je zate “super zakon”? Kateri kriteriji morajo po tvojih merilih biti izpolnjeni, da je zakon super?

Tudi žena ti ne pomeni ničesar, če ti bi, bi ga v hlačah zadržal. Jebe te le ponos, ker te je nogirala. Narcisoidna motnja se to imenuje. Upam, da žena ostane pametna, škoda jo je za tako pezde kot si ti!

Saj imaš ljubico kaj zdaj jokaš za ženo? Očitno je bila boljša od nje da si jo prevaral, samo gat ti pa noče prat. Drži se ljubice pa pusti ženo pri miru, da si najde boljšega.

Ti ljubeči mož ki misliš le na svojo egoistično rit, pusti jo na miru. Vas varalice bi blo treba na eno orng prevzgojno o tem kaj ljubezen sploh je in prepoved druženja z nasprotnim spolom dokler vam ne bi kapnilo kaj je in kaj ni ljubezen.

Pusti jo nekaj let pri miru, da se skurba. Morda ji bo potem potegnal, da si bil ti se najboljsa izbira v njenem zivljenju. Pusti jo neka pati.

Patit ce samo on. Ona si bo hitro našla boljšega. Zakaj bi nekdo žaloval za varalico?

Ne kurbajo se vse in nimajo vse slabo samopodobo, da bi se odločile biti z varalico, posledično nikdar niso bile z varalico. Svojega varanja in kurbanja ne moreš kar na vsakega/vsako preslikat ravno tako pa to ne bo zminimaliziralo tvojih dejanj.

Imela sta super zakon in žena ti pomeni vse? Pred pol leta si pa zamočil (a tisto od prej se pa ne šteje da si zamočil, ker te pač ni dobila?)
Nimaš ti pošlihtano na podstrešju…
Kurbir brez možganov, narcis. Pri miru jo pusti, zasluži si poštenega moškega in iskreno ljubezen!

Drkaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close