Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koga ne bi želeli za partnerja

koga ne bi želeli za partnerja

Jaz recimo ne bi želela zdravnika, zaposlenega v farmaciji ali ločenca, ki ni v lepih odnosih s svojimi otroki.
Seveda ne pridejo v poštev niti tisti, ki se niso sposobni sami preživljat in nimajo razščiščenega podstrešja.

Slovenca, zdravnika, odvetnika…

Politika,
novinarja,
sodnika,
zdravnika.

Kaj so ti pa zaposleni v farmaciji nardili?

Tečno babo. :-)))

moji kriteriji so bili, da živi na svojem – torej ne pri mamici.
podzavestno sem po 28 letu trzala samo na take…
posledično sem bila kar nekaj časa samska 😆😆😆😆😆

Kaj so ti pa zaposleni v farmaciji nardili?
[/quote]

Glede na to, da se določeni ljudje čez leta partnerja naveličajo, ne bi želela biti med tistimi tečnimi, da bi me en takšen za vedno utišal s kakšnim zdravilom. Ne rečem, da ne bi komu drugemu tudi prišla na misel takšna ideja, samo zdravniki in zaposleni v farmaciji imajo večje možnosti/dostop kot ostali.

Edin samohranilke ne bi pa res nikoli imel

Lenuh, neambiciozen človek, tak ki nic ne zna narediti, zanikrn… To so taki ki jih pogledala ne bi

laznivca varalico manipulatorja, to samo goni stran od mene, posledicno doloceni poklici res odpadejo kot so politiki recimo…

Levičarke bire Tanje Fajon

Drugega ne, kot tega, ki ga imam

Take koze samovsecne tudi jaz nebi hotel imeti za partnerja.

Bankirja ali  zavarovalničarja na vodilnih mestih ( same prodane duše z lepljivimi prsti, ponavadi hudi megalomanisti, socio in psihopati, egocentriki), politika, nogometaša ( slednji večinoma niso ravno med najbolj brihtnimi – humor, duhovitost mene milijoni keša nogometnikov niso nikoliprivlačili), pa potem ne odvetnika zlizanega z mafijo za keš,  poklicnega vojaka ali policista specialca, zasebnega detektiva, ali varnostnika politikov, javnih oseb.

Ne bi me motil pošten obrtnik, ,tak “handy man”, ker sem bila zadnjih 15 let let za vse sama v zakonu,  ex. je znal samo komolce po pisalni mizi drgnit, doma pa stran gledal, čko je bilo treba kaj fizičnega naredit.

Brez težav pa kakšnega avstralskega rančarja ( krave in konji), avstralskega gasilca, kakšnega avtsralskega seksi kmeta z John Deere mehanizacijo za nekje 500.00 EUR +….. Še najbolje takega s tavelikim kombajnom 🙂 mehanizirana kmetija- noben problem, pa znam bit tudi dama “from head to toe”, ampak delala na taki kmetiji bi pa takoj, tudi tak traktor vozila – mije fetiš; prej kot prestižne avtomobile, ker sem jih že in me to ne vznemirja…Če bi bila sedaj stara nekje 25 s tem znanjem in delovnim izkušnjami,  takoj bi se odselila “down under” in is ustvarila dol družino.

Pasivneža pri delu in v odnosu.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 18.11.2020 ob 16:09

laznivca varalico manipulatorja, to samo goni stran od mene, posledicno doloceni poklici res odpadejo kot so politiki recimo…

Zakaj me pri Rožici tole ne čudi… biti politik je pa ja eden bolj seksapilnih poklicev.

Sebe

Lovca !!!

Poklic pa res ni relevanten. Tudi zdravnik, če mu je družina pomembna, je lahko dober mož. Saj obstajajo tudi dr. medicine dela, ki delajo samo dopoldan, nimajo dežurstev in podobnega sranja. Tudi pri ostalih poklicih je paleta široka in raznolika. Bolj je pomemben karakter kot poklic.

Jaz osebno ne bi imela vaše zagledanega narcisa, varalico, vzkipljivega partnerja, pri katerem moraš hoditi po prstih, da ga ne razburiš in pa takšnega tudi ne pod nobenim pogojem, ki je obtičal nekje v prejšnjem stoletju in ne ve, da smo moški in ženske enakopravni, kar med drugim pomeni, da skupaj skrbimo za dom in otroke, ne pa da je žena služkinja, mož pa si zasluži medaljo, če ji kdaj “pomaga” pri gospodinjskih opravilih. Pri mojem so se vsi ti kriteriji poklopili s privlačnostjo in uspešno plujeva skozi življenje že skoraj četrt stoletja.

Za partnerja ne bi nikoli imela odvisnika od droge, alkohola, od slabih razvad. Pa nasilneža, pretepača. Pri poklicih se pa najdejo tudi pošteni, edino farmacija malo šepa …

Profesionalnega športnika, trgovskega potnika, voznika tovornjaka, glasbenika

moj pogled, 18.11.2020 ob 12:14

Politika,
novinarja,
sodnika,
zdravnika.

Novinarja lahko, samo pazi katerega. Gotovo ne tistega zblojenega od Siola, ki je imel fotra pijančka.

Nasilneža

Ženska969, 26.11.2021 ob 12:34

Nasilneža

Kako to, da vse babnce pravite, da vam niso všeč nasilneži, ko pa oni največ f**kajo?

Nasilnež dobi punco en dva tri. Če si nasilen, še posebej do drugih moških, ženski kar poplavijo spodnjice.

Nasilneža. Stereotipneža. Šovinista. Nacionalista. Kriminalca. Tajkuna. In najverjetneje tudi ne politika (nobene politične barve in orientacije).

Pa zagotovo bi se še kaj nezaželenega našlo.

Na srečo, pa se najde tudi kakšen, ki ni nič od tega, tako da imamo tudi zahtevne babnice lahko svojega možeka. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close