Obisk ginekologa
Živjo,
Sem punca stara 21. Naslednji teden sem ponovno naročena pri svojem ginekologu. Vsakič znova se znajdem pred isto dilemo in sicer, da nevem kako se pred pregled urediti tam spodaj. Včasih se “na nulo”, včasih pa pustim “naravi svoj prostor”. Neprijetno mi je, kaj si bo mislil ginekolog, da se ne urejam za njega, ali pa da se uredim preveč.
Kaj prakticirate ve? Vam je kdaj ginekolog pokomentiral (ne)urejenost?
A ni tebi viharni ponujal svojih uslug da te pregleda, on bi sigurno imel kaj za pokomentirat hehe
[/quote]
Ne. On bi samo z gajzlo mahal cez rit.😁
On misli da mi na daljavo glavo pregleduje in lepi diagnoze shizofrenije.
Kaj cmo, ce drugo razen puhoglavk, shizofrenih ipd ne pozna.
To je njegov crno beli svet.
Pa on ni doktor ves? Ne za gor ne za dol.😁
Mene so starši učili, da se umiva vsak dan.
Sicer pa avtorica ne sprašuje o umivanju, ampak o britju. In pred 50 leti se nobena ženska ni brila, pa so ravno tako hodile h ginekologu. Vsekakor pa je to osebna odločitev vsake posameznice, ki nima nobene veze s higieno, niti je nima ginekolog nobene pravice komentirat.
Tako kot zobozdravnika zanemarjeni in gnili zobje
Ne misli si, da ne skritizirajo kako ki je dol zarascena in smrdi po urinu.
Pa se kako. Tako nazene ven se uredit.
Slisala in videla v bolnici ze kak primer.
[/quote]
Jaz pa delam v bolnici, pa ti rečem samo nekaj, lažeš, ginekologa ne zanima urejenost, pač pa higiena, ki pa ne pogojuje vonja po urinu, pač pa vonja po razkroju beljakovin in kislin, ki so znak nehigiene.
Ojej, ene pa res mislijo, da je britje genitalij stvar higiene.
Ha, ha, res ste tepke.
Pa ginekolog se bo ukvarjal z vašimi intiminimi frizurami? Ha, ha ha.
Verjetno se marsikomu zdi pobrita ta mala kot opuljena kura ali pa si misli, da ima tip te ženske pedofilska nagnjenja, ampak komentiral pa tega sigurno ne bo.
Še enkrat živjo vsem skupaj :))
Prebrala sem vse vaše komentarje, vidim da res nisem edina s tako dilemo pred obiskom ginekologa.
Se kar strinjam s ”Šnelco”, ”Zadovoljno” in ”Staro šolo”. Kljub temu da so ginekologi profesionalci, jim je vrjetno všeč pogled na urejeno delovno mesto 😛
Nisem se pa še odločila na kakšno frizuro naj jo uredim; fantje kakšni predlogi? :pp
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/2Q/24/1KKckAh7/1/20201031220617.jpg[/img]