Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bili smo v hotelu… Tako so se obnašali Slovenci

Bili smo v hotelu… Tako so se obnašali Slovenci

Evo folk, napišem svojo izkušnjo do potankosti. Običajno oktobra delamo enotedenski dopust in tokrat sem se odločil, da gremo v Slovenijo. Bolj zato, ker sem imel še en opravek v Ljubljani in v rodni Radolci.
S tremi mulci – šest, dve in pol leta starim dojenčkom smo šli v hotel 5 zvezdic. Sedem dni. In v tem tednu se mi je potrdilo tisto, kar sem jaz lapal tukaj že pred pred meseci, ko ste Slovenci dobivali vavčarje za dopust.
Skratka hotel zelo lep, čistoča vrhunska, hrana pač malo manj, ker smo navajeni na avstrijski okus in nam je bilo vse premalo slano in začinjeno. Juha recimo brez okusa – malo oprana voda in pet nudelnov notr. Ok, nima veze. Sladice so bile vrhunske.
Smo naslednji dan prosili, da je hrana, ki bo pripravljena za nas malo bolj “okusna” in je bilo potem vse ok. Tudi ležišča super. Za dojenčka so pripravili špampek, previjalno mizico, koš za plenice, za tamaladva pa posteljo z ograjico. Moja žena je prosila da se ji pripravi bolj trd jogi, tudi to so naslednji dan zamenjali, jaz sem imel edino željo, da mi dajo ortopedski povšter.
Sicer nismo imeli nobenih posebnih želja in vse je bilo krasno.
Zdaj pa tisto, kar smo debelo gledali. Bilo je kar nekaj švicarskih gostov, ker so v Švici bile ta teden počitnice, tako da jih je bilo skoraj pol hotela. Bilo nas je nekaj Avstrijcev, par Švabov, ostalo pa Slovenci.
Zdaj pa pazi – zajtrk. Slovenci so prihajali na zajtrk dobesedno ob sedmih zjutraj in ostajali tam do pol desetih. Dve uri in pol so jedli. Opazovali smo eno družino, ki ni vedela več kaj bi si naložila na krožnik. Ženska (recimo stara 40 leti) najprej dva trdo kuhana jajca, kruh in sir in pršut. Pojedla je vse skupaj nič, malo razbrskala in odnesla. Potem si je naložila jogurt in kosmiče, pojedla pet žlic in odnesla. Potem klobasice v slaninini in umešana jajca. Pojedla klobasico in malo jajca in odnesla. Nadalje si je naložila lubenico in mozzarelo sir, pol lubenice pojedla spet odnesla. Kasneje si je v mleko dala kroglice čokoladne, pojedla mogoče tri žlice in spet odnesla.
Zaključila je s skutino tortico, ki jo je z vilico dvakrat nesla v usta.
Podobno sta delala oba njena sinova, stara mogoče štiri in pet let. Mož si je naložil tako poln krožnik klobasic, da je dobesedno vse letelo z njega. Za povrh si je šel iskat še tri kajle kruha, med in orehe in puter.
Da ne govorim – vsi zmršani, pomojem se niti umili niso zjutraj, prileteli so v kroksicah, otroci v trenerki in v mikicah, ki so bile vidno sprane in risani junaki na njih vsi na pol dol polepljeni… Ženska je prišla v črnih pajkicah, roza kroksah in rumeni mikici, ki nisi vedel ali je v njej spala ali pa je še od včeraj s plaže.
Podobna zgodba tudi potem pri kosilu. In žal, to ni bila edina taka družina, takih je bilo še vsaj deset. Jasno, slovenskih.
Najbolj me je presenetilo, ker se je zaposlenim v hotelu videlo, da so dobesedno šokirani nad obnašanjem.
Drugi dan smo, ko smo prišli z zajtrka naleteli na dve sobarici v naši sobi. Ravno sta zaključevali. Samo kopalnico sta še imeli za urediti, ampak sta v lepi angleščini povedali, da sta sobi (otroška in najina) že urejeni in očiščeni, tako da prideta kasneje dokončat še kopalnico, da ne bosta motili. Žena jima je rekla, da nikakor ne motita, naj zaključita, da jima ne bomo njihovega sistema rušili. Da gremo tako ali tako v sobo in previt tamalo. Jaz sem se motal še po hodniku v sobi in sem slišal, da je ena sobarica drugi rekla v slovenščini: poglej jih, s tremi otroki v hotelu, prijazni so, pa kot da ne bi otrok imeli tako čisto imajo da nimaš kaj delat, pri naših pa kot da bi z gmajne prileteli.
Ne vem če sta dobesedno tako rekli, ampak v tem smislu. Jaz sem se nasmejal in jima rekel v slovenščini, da jaz pa vse razumem hahahhahahah. Joj kako sta se ustrašli. No potem sem stopil k njima in začel debato, če imajo veliko dela in to…
In smo se fino zaklepetali. Sta rekli, da se tako nista nagarali že v vseh letih od kar sta tukaj, kot sta se letošnje leto.
V sobah so namreč avtomati za kavo na kapsule, kjer je kava brezplačna in je na voljo 6 kapsul in se seveda napolnijo, če jih zmanjka. Na voljo je tudi vino, ki je degustacijsko, na voljo so oreščki in nekaj pribolškov, ki so brezplačni…
In to, da je pri Slovencih izpraznjeno vse, vsako jutro. In ne samo to, oni imajo navodilo, da se posteljnina menja na vsake tri nočitve, če pa zaznajo kakšen flek, pa seveda vsak dan. In ja, baje menjajo pri Slovencih vsak dan, ker to malcajo čips v postlah, ker to čokolado hrustajo, ker babe ležejo spat z napol suhimi lasmi, da barva ostaja na povštrih, ker si niti pudra ne očistijo z obrazov in je zjutraj vse rjavo. Ker brisačo, ko se stuširajo vržejo po tleh (navodilo imajo, da če je brisača na tleh se jo zamenja, če je na desku pa se jo pogleda in če ni umazana, se jo da preko lojtrce radiatorja.
No, pri Slovencih je vse umazano in vse po tleh. Otroške pižame ležijo po sobah, umazani čevlji so povsod…
Skratka, pravita, da dve očistita sobo nekje v 15 minutah, če je ta normalna. Če je taka kot ta od slovenskih pujskov pa je ne spravita v red niti v pol ure.
Malo sem vprašal, kaj so to za eni gostje in obe sta zatrdili, da so to ljudje, ki so prišli na vavčarje, ostanejo samo tri dni, toliko da izkoristijo vavčar in gredo. In da so to očitno taki, ki niso v življenju sploh dopustovali v hotelu, kaj šele v hotelu s petimi zvezdicami. Enostavno se ne znajo obnašat. Rjovejo, letajo, skačejo po posteljah, v tuš kabinah se brijejo tako, da ostane na tisoče sramnih dlak…
Sem malo povrpašal, kako to vidijo da niso navajeni… Pravita, da je takoj jasno, ko prideta v kopalnico in je v njej navadna fa tekoča žajfa, pod tušem ostane tisti literski tuš gel iz lidla, oni dve pa morata spet napolnit tiste losjončke, žajfe in krpice, ki jih dostavi hotel za tuširanje. Torej, poberejo, dajo v svoje kufre in čakajo da zjutraj spet nova runda prileti. To valjda ne pobere noben gost, ki je navajen hodit v hotele.
Na koncu seveda pokradejo tudi brisačke, pokradejo celo okrasno deko za kovter… Mah vse.
In potem pravita, da ko prideta v sobe to je vse po kufrih, to se nič ne zloži v omare, to kot da ne znajo omar uporabljat.
Skratka… Mah debelo sem gledal. Potem v savnah isto, to je šla v savno ženska prvič v lajfu, vsa krvava po spolovilu ker se je brila pred pol ure, tam v savni je celo telefonirala, se slikala, slikala savno…
Groza.
Potem smo v savnah postreženi z različnimi vodami z okusi in navadnimi vodami. Neee, ona si je kokakolo prinesla v savno in tam v sobi za počitek hrustala čips in pila kolo…
Mene je bilo dobesedno sram… Res. Sram me je bilo, da bi slovensko govoril. Da ne bi kdo mislil, da spadamo v to grupo.
Aja, da ne govorim o masažah, ki so bile za doplačilo. Z ženo sva šla na masažo in tam se ena Slovenka prereka, da kako je to lahko tako drago… Da ona je mislila, da to spada v vavčarje.
Na večerjo so prišli v trenerki in copatih.
Mi smo puščali v sobi 10 eur napitnine za sobarico, baje slovenci niti evra. Skratka, ni da bi govoril.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Leta 1945 so itak čistko naredili nad vsem (predvsem ljudmi), kar je dišalo po severu in navozili ves zaostal in nevzgojen balkan, ki je bil do nedavnega Turčija….

Tko da ne moreš pričakovati nemških standardov, če je ostal samo balkan in to balkan na vseh možnih področjih….

A ne velja več pregovor z juga – nije žvaka za seljaka… še posebej, če je zastonj?

Se vidi, kar nekaj izmišljeno. Me zanima le, kaj je narobe s trenirko na večerji? Danes se dobi zelo lepe trenirke, ki so tudi za ven, lahko izgledajo boljše kot hlače. Čeprav imaš ti v mislih tiste stare, raztegnjene, za doma. Pa kaj bi se sploh rihtal za večerjo, ki je v sklopu toplic? Gre itak za navadno menzo, tudi vzdušje tako. Meni je bolj hecno, če prideš fensi in v srajci v menzo.

Takim ‘gostom’ bi zakonsko treba prepovedati, da gredo v hotele s 3+ zvezdicami. In po možnosti se ti isti še zgražajo nad Romi v 5 zvezdničnem hotelu.
V tržaškem narečju obstaja lep opis za take ljudi: “Le xe un pedocio refà” (le že un pedočo refà – gre za preoblečeno uš) 😀

No, pač ni izmišljeno. Je grenka izkušnja enega dopusta, ki bi moral biti lep, pa sem gledal nekakšne opice, ki sodijo bolj v živalski vrt, kot pa v petzvezdni hotel.
In ti sprašuješ kaj je narobe s trenerkami na večerji? In o kakšnih toplicah govoriš?! Gre za hotel s petimi zvezdicami, kjer smo se prišli razvajat, masirat in uživat. In o kakšni menzi govoriš? Ti najbrž tudi še nisi videla hotela znotraj a ne? Ni šlo za menzo, šlo je za lepo večerjo ob svečah, degustiranju vin, sedemhodnim menijem in izbrano klasično glasbo. Mi sicer ni jasno, ampak slovencev nisem videl na tej večerji. Čudno, kot da ne bi imeli večerje… Mogoče nisem dovolj povdaril. Prišla je družina samo enkrat, v trenerki in potem jih ni bilo noben večer več… Ne vem kako so imeli to domenjeno.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Meni je trenerka tako grda, da je še doma ne nosim. Nosim seveda pajkice ampak mam kodeks, da samo dokler nosim S, mogoče še M in sem 40+. Pozimi nosim stare odslužene jopice. Morajo imeti vsaj nekaj volne, sicer ne pridejo v poštev.

Ravno včeraj, cel dan me mrazi, potem pa dam zvečer jopico z volno gor, 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volna, ja kaj je boljšega…. Nikoli ne zebe in nikoli ni vroče….

Res pa je, da ne živim v bloku….

4-5, ker je nekaj slovničnih napak, sicer pa zelo dober domišljiski spis.

Meni je trenerka tako grda, da je še doma ne nosim. Nosim seveda pajkice ampak mam kodeks, da samo dokler nosim S, mogoče še M in sem 40+. Pozimi nosim stare odslužene jopice. Morajo imeti vsaj nekaj volne, sicer ne pridejo v poštev.

Ravno včeraj, cel dan me mrazi, potem pa dam zvečer jopico z volno gor, 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volna, ja kaj je boljšega…. Nikoli ne zebe in nikoli ni vroče….

Res pa je, da ne živim v bloku….
[/quote]

za dobro trenirko odštejem več kot za hlače :))) Govorim za take modne, nekatere v videzu pajkic, pa tudi take kot črne hlače. Zadnjič me je ena vprašala, če imam hlače ali trenirko, pa tipa…

kako vam pade na pamet s tremi malimi otroki da greste v 5 zvezd hotel? Jaz si ne upam tega🤔. Vaga koliko ste pripravljeni odšteti za nočitev in zakaj ni dober hotel s tremi?

Torej si tudi ti visel na zajtrku dve uri in pol, da si lahko druge štopal. Da se ti da…

kako vam pade na pamet s tremi malimi otroki da greste v 5 zvezd hotel? Jaz si ne upam tega🤔. Vaga koliko ste pripravljeni odšteti za nočitev in zakaj ni dober hotel s tremi?
[/quote]
Ravno z mulci in zaradi mulcev gremo v take hotele. Za mene bi bili dovolj dve zvezdi. Jaz nisem zahteven gost. Meni je zjutraj črn kruh z maslom in marmelado dovolj, kosilo mi je dovolj ene goveja župca pa malo restanega krompirja pa en šnicl, za večerjo pa polenta.
Otroci pa pač zahtevajo svoje. Za otroke mora biti poskrbljeno. Moji se najbolj počutijo v naših lastnih nepremičninah, kjer prav tako ne menjamo posteljnine vsak dan in kjer tuš kabine ne pucamo vsakič sproti.
Ampak v hotelih je veliko gostov. Nekateri z glivicami, garjami ušmi… Vsega imaš. In pač zaupam vseeno bolj hotelu s petimi zvezdicami, ker vem da je kontrola čistoče visoka. Torej na vprašanje, zakaj grem v take hotele – zaradi čistoče!
Otroci imajo potrebe po špampkih, ograjicah itd. in v pet zvedic ti ustrežejo, v treh zvezdicah pa že z očmi zavijajo, če izraziš kakšno željo.
V hotelu s petimi zvezdicami so sobe večje, novejše in rezidence ponujajo mnogo večje udobje. Stoli so osesani vsakič sproti, zavese so oprane, okna so očiščena.
V treh zvezdicah so okna tako motna, da glava peče. Bil, videl, doživel…
In pa ponudba. Jasno. V pet zvezdic je ponudba saven velika in ravno vsak svinjar ne gre tja notr. Ponudba masaž je bolj na nivoju, ponudba nekega zdravega razvajanja je bolj nobel in hrana je boljša in bolj kakovostna. Meniji so bolje pripravljeni in bolj uravnoteženi. Večja izbira je.
Sprašuješ koliko odštejemo? Odvisno. V Sloveniji dobimo kakšno nočitev že za 500 eur na sobo na noč, v Avstrijskih gorskih hotelih pa 1200 na noč, v Švici lahko tudi precej več.
Če ne bi imel, pač ne bi šel. Tako pač je. Mogoče pa nekoč ne bom več šel…

Hahaha, temu vagabundu dogaja. Saj poleti je tudi pisal da so bili v Strunjanu. Onadva z ženo baje ves čas na blatnih kopelih, masažah, savnah… kam so pa takrat trimesečnika dali, ni jasno, heehehehe. Al ste tudi njega masirali?

Ma tip piše svoje štorje iz kleti v Spodnjem Dupleku, v zgornjem štuku ima pa mamo.:)))

Torej si tudi ti visel na zajtrku dve uri in pol, da si lahko druge štopal. Da se ti da…
Tako je. Tudi mi smo bili dolgo. Zaradi potrebe po tem, da mi pripravijo mizo in je moja do konca zajtrka. Zakaj? Zato ker sam jem ob sedmih in petnajst, potem sin je ob dvajset do osmih, hčerka ob osmih in je dolgo, ker je dveletnica in se kar trudimo zjutraj, žena pa ko uredi najmaljšo štručko pride jest ob pol devetih… Tak je red ko so otroci… Kar pa ne pomeni, da sem koga štopal. Normalno pa, da opazuješ ljudi.
Najbolj me je pa presenetilo, ko sem videl, da so se nekateri dobesedno cel dan valjali po sobah. Cel dan.

Link prosim!

Pedočo je uš?

Ravno z mulci in zaradi mulcev gremo v take hotele. Za mene bi bili dovolj dve zvezdi. Jaz nisem zahteven gost. Meni je zjutraj črn kruh z maslom in marmelado dovolj, kosilo mi je dovolj ene goveja župca pa malo restanega krompirja pa en šnicl, za večerjo pa polenta.
Otroci pa pač zahtevajo svoje. Za otroke mora biti poskrbljeno. Moji se najbolj počutijo v naših lastnih nepremičninah, kjer prav tako ne menjamo posteljnine vsak dan in kjer tuš kabine ne pucamo vsakič sproti.
Ampak v hotelih je veliko gostov. Nekateri z glivicami, garjami ušmi… Vsega imaš. In pač zaupam vseeno bolj hotelu s petimi zvezdicami, ker vem da je kontrola čistoče visoka. Torej na vprašanje, zakaj grem v take hotele – zaradi čistoče!
Otroci imajo potrebe po špampkih, ograjicah itd. in v pet zvedic ti ustrežejo, v treh zvezdicah pa že z očmi zavijajo, če izraziš kakšno željo.
V hotelu s petimi zvezdicami so sobe večje, novejše in rezidence ponujajo mnogo večje udobje. Stoli so osesani vsakič sproti, zavese so oprane, okna so očiščena.
V treh zvezdicah so okna tako motna, da glava peče. Bil, videl, doživel…
In pa ponudba. Jasno. V pet zvezdic je ponudba saven velika in ravno vsak svinjar ne gre tja notr. Ponudba masaž je bolj na nivoju, ponudba nekega zdravega razvajanja je bolj nobel in hrana je boljša in bolj kakovostna. Meniji so bolje pripravljeni in bolj uravnoteženi. Večja izbira je.
Sprašuješ koliko odštejemo? Odvisno. V Sloveniji dobimo kakšno nočitev že za 500 eur na sobo na noč, v Avstrijskih gorskih hotelih pa 1200 na noč, v Švici lahko tudi precej več.
Če ne bi imel, pač ne bi šel. Tako pač je. Mogoče pa nekoč ne bom več šel…
[/quote]

Vaga, najbrž ne boš povedal imena hotela? Potem pa nam vsaj zaupaj, če si bil v termah v notranjosti države ali si bil na obali.

Pedočo je uš?
[/quote]

Ja, pidocchio je uš v knjižni italijanščini, pedocio je v tržaškem (beneškem?) narečju.

Vaga, najbrž ne boš povedal imena hotela? Potem pa nam vsaj zaupaj, če si bil v termah v notranjosti države ali si bil na obali.
[/quote]
Upam, da razumeš da res ne bi rad povedal imena, ker ne želim delati kakršne koli reklame, niti dobre in niti slabe. Pač hotel s petimi zvezdicami, niso pa terme.
Saj v osnovi vsi hoteli najvišjega ranga podobno ponujajo.
Verjamem pa, da vsi hoteli, ki dobivajo vavčarje za tri dni, delijo isto izkušnjo…

Tako je. Tudi mi smo bili dolgo. Zaradi potrebe po tem, da mi pripravijo mizo in je moja do konca zajtrka. Zakaj? Zato ker sam jem ob sedmih in petnajst, potem sin je ob dvajset do osmih, hčerka ob osmih in je dolgo, ker je dveletnica in se kar trudimo zjutraj, žena pa ko uredi najmaljšo štručko pride jest ob pol devetih… Tak je red ko so otroci… Kar pa ne pomeni, da sem koga štopal. Normalno pa, da opazuješ ljudi.
Najbolj me je pa presenetilo, ko sem videl, da so se nekateri dobesedno cel dan valjali po sobah. Cel dan.
[/quote]

Toliko imaš o drugih za povedat, a nisi toliko omikan, da ne bi buljil v folk in v njihove krožnike.

Če si že izmišljuješ se malo bolj potrudi.

V vavčer spada nočitev z zajtrkom. Večerjo so torej plačali sami. In če je v 4* hotelu cena večerje 15€, je v 5* najverjetneje več. Na osebo seveda.

Torej če ima 3 članska družina dodatnih 60€ za večerjo, zaradi mene lahko pridejo v sprani majci oblečeni.

Samopostrežni zajtrk seveda ni dovoljen. Torej lažeš, ali si pa zelo neroden pri izražanju. Osebje ti postreže na krožnik željeno. Vsaj bilo je tako. Zdaj se itak vse streže pri mizi.

Glede kulture obnašanja je pa druga zgodba. Veliko smo potovali po svetu in marsikaj videli. In ne Nemci in še manj Avstrijci ali Švicarji niso ravno vzor čistoče in poštenosti. Nemci so itak pregovorni škrti. Švicarji kmetje, Avstrijci malo boljši kmetje.

Leta 1970 so na Bledu v hotelu Golf prvi uvedli samopostrežni zajtrk. Morali so ga zelo hitro ukiniti, ker so ( pretežno nemški ) turisti oropali in odnesli vse kar ni bilo pribito. Šele sčasoma se je kultura obnašanja počasi dvignila.
Glede na to da si z Radolce bi ti to moralo biti znano.

In nevednost ni zločin. Moja mama je ko je prvič bila v hotelu zjutraj sobarico prosila za sesalec, ker bi rada počistila.

Je pa res velik problem, da se iz kopalnice odnese vse, še kuverte v pisalni mizi z logotipom hotela, ki jo itak nimaš za kaj uporabit.
V to kategorijo spadajo pa čisto vsi hotelski gostje ne glede na narodnost.

V Radolci sem živel zgolj 15 let, od takrat sem že v Avstriji, tako da res nisem vedel kako so kradli po hotelu Golf na Bledu. Prvič slišim. Vse je možno.
Kot drugo pa se zelo ne strinjam s tem, da če nekdo plača 60eur za večerjo, da lahko pride s strgano trenerko.
Ne, ne more. Midva sva vedno hodila v oblekah in doterana. To se mi zdi osnova. Večerja je nekaj prijetnega in lepega in če se hotel potrudi za vzdušje, zakaj se ne bi jaz potrudil vsaj z obleko in obnašanjem?
Pa dobro, večerja je bila z vinom kar precej več kot 60 eur verjetno. Nisem gledal računa res ne. Ne vem točno, zato ne bom lapal na pamet.
Tudi otrok nisva nikoli vozila na večerje, ker se nama to ne zdi primerno. Da mljaska tam… Pač sva naročila za otroke dostavo v sobo, so pojedli in potem tuš in spanje. Zaprosila sva za varuško, jo doplačala in bila izjemno zadovoljna. Ko sva prišla “domov” torej v sobo, je bilo vse v najlepšem redu. Otroci so spali in naslednji večer sva že uživala tudi na degustaciji koktejlov in se nama ni mudilo v sobo

Torej gledaš v savni žensko, ki je krvava po spolovilu? :)))
Vd savni se pač oviješ v brisačo. Ne razkazuješ genitalij. :)) Izmišljena zgodbica.
Pa še to. V čem je fora, da se tolk ukvarjaš z drugimi? Živi in pusti živeti.
Dopust je zato, da uživaš, ne pa da drugim pogleduješ, kaj imajo na krožniku. Če ni izmišljena zgodbica, si pa bolan v glavo.

V Radolci sem živel zgolj 15 let, od takrat sem že v Avstriji, tako da res nisem vedel kako so kradli po hotelu Golf na Bledu. Prvič slišim. Vse je možno.
Kot drugo pa se zelo ne strinjam s tem, da če nekdo plača 60eur za večerjo, da lahko pride s strgano trenerko.
Ne, ne more. Midva sva vedno hodila v oblekah in doterana. To se mi zdi osnova. Večerja je nekaj prijetnega in lepega in če se hotel potrudi za vzdušje, zakaj se ne bi jaz potrudil vsaj z obleko in obnašanjem?
Pa dobro, večerja je bila z vinom kar precej več kot 60 eur verjetno. Nisem gledal računa res ne. Ne vem točno, zato ne bom lapal na pamet.
Tudi otrok nisva nikoli vozila na večerje, ker se nama to ne zdi primerno. Da mljaska tam… Pač sva naročila za otroke dostavo v sobo, so pojedli in potem tuš in spanje. Zaprosila sva za varuško, jo doplačala in bila izjemno zadovoljna. Ko sva prišla “domov” torej v sobo, je bilo vse v najlepšem redu. Otroci so spali in naslednji večer sva že uživala tudi na degustaciji koktejlov in se nama ni mudilo v sobo
[/quote]

No, super da šestmesečnika pustite varuški, ki je še nikoli prej ni videl.:)) Pa ko gresta na masaže in v spa verjetno tudi, ne? Kul, saj otrok se mora čim prej navadit. Ne mislit, da sem med tistimi, ki meni, da mora biti mati z otrokom do njegove polnoletnosti. Ampak šestmesečnik se verjetno še doji? Koktejli? Kaj če se zbudi dojenček ali dvoletnica? NImajo problemov, če ju pedena neka xy varuška? Pa glede na to, da ste tudi čez poletje bili po vseokoli, samo doma ne- ko je imel tamali koliko, 3 mesece?, ne vem no…. po moje kar nakladaš.:)) Aja, pa čez dva meseca vas čaka še Islandija.:) Tistega o Strunjanu pa nisem našla, mogoče pa nisi ti pisal. Vse to bi bilo pa še zate preveč.:)

Default avatar
Vagabund

25 Avg 2020 19:54
FacebookTwitterPinterestShare
No kako ste preživeli dopust? Mi po delih. Malo na koroškem jezeru, malo na Šobcu in en del v Prekmurju.
Čaka nas (če bo vse po sreči) en večji kos dopusta decembra, ko gremo na Islandijo.

Pomešal si! To je bil Desiderius, ne Vaga. Desi je bil na morju pa v blatnih kopelih z ženo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close