Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerko moti ploskajoči zvok med spolnim odnosom

Partnerko moti ploskajoči zvok med spolnim odnosom

Edini način da jo pripeljem do vrhunca je da stopnjujem intenzivnost in takrat se pojavi to ploskanje, ki je moteče še posebej sedaj ko sva v apartmaju kjer so stene tanke.

Kaj narediti da se tega znebim? Cilj je da jo pripeljem do vrhunca, ki ga zahteva.

Prižgita glasbo in bo malo manj moteče.

V katerem hitelu sta, da pridejo Monovci ploskat?😂
Viharni ploska po tazadnji.😁

Če ne znaš tako, da bi jo z jajčki ploskal po presredku, potem tvoja še ne ve, kaj je to pravi užitek “ploskanja” med seksom – in to v misionarcu, ne pasji stil…..

Res je, imam kar povešena moda. Tu kaj dosti ne morem pomagati.

Probala sva že marsikaj a edini način, da jo pripeljem do vrhunca, je, da penetriram z visoko hitrostjo pod določenim kotom. In to je od zadaj, tako, da sem postavljen malo nad njo. Od tu potem ploskanje.

Sicer se ona običajno doma dere kot, da bi jo dajal iz kože, ampak tu se zadrži, ploskanje pa je potem res moteče.

Kolega mi je govoril, da je ena možnost, da jo pripeljem do vrhunca, da jo močno zližem in potem poskusim drug položaj. Ima kdo kak nasvet kako naj ližem. Kaj imajo ženske najrajši?

Pod posteljo poglej – tam se nekdo skriva in vama ploska 😅

Probala sva že marsikaj a edini način, da jo pripeljem do vrhunca, je, da penetriram z visoko hitrostjo pod določenim kotom. In to je od zadaj, tako, da sem postavljen malo nad njo. Od tu potem ploskanje.

Sicer se ona običajno doma dere kot, da bi jo dajal iz kože, ampak tu se zadrži, ploskanje pa je potem res moteče.

Kolega mi je govoril, da je ena možnost, da jo pripeljem do vrhunca, da jo močno zližem in potem poskusim drug položaj. Ima kdo kak nasvet kako naj ližem. Kaj imajo ženske najrajši?
[/quote]

Kaj bi dala da bi mene tako moj servisiral. Sem ratala fejst fouš.

[/quote]

Vakumiraj z ustnicami klit, ne liži, si boš pri tej svoji očitno še jezik znucal, če boš samo lizal 🙂 ženski klitoris je pomanjšan penis – tudi tebi vakuum paše…. 🙂

Glede mod pa: srečko, da z njimi lahko žensko ploskaš. Tvoja pač ne ve, da je to poseben užitek, ker verjetno ne dopusti , da bi se to šla 🙂

[/quote]
Mislm da nas je kr neki k si zdaj v glavah in glavcah zamisljamo ta polozaj. Pa ploskanje :p

Vakumiraj z ustnicami klit, ne liži, si boš pri tej svoji očitno še jezik znucal, če boš samo lizal 🙂 ženski klitoris je pomanjšan penis – tudi tebi vakuum paše…. 🙂

Glede mod pa: srečko, da z njimi lahko žensko ploskaš. Tvoja pač ne ve, da je to poseben užitek, ker verjetno ne dopusti , da bi se to šla 🙂
[/quote]

Hvala za nasvet in od gospe Mokre za pohvalo.

Kje je Popay, strokovnjak za ženske orgazme?:))

V penziji 😛

[/quote]

Ufff tole moraš met pa kar dolgega da sežeš, če se postaviš nad njo in pod kotom navzdol, če sem prav razumela. In ti se sekiraš…. xD

Ufff tole moraš met pa kar dolgega da sežeš, če se postaviš nad njo in pod kotom navzdol, če sem prav razumela. In ti se sekiraš…. xD
[/quote]

Ali pa tudi ne – saj nožnica je v povprečju dolga samo 7-10 cm, sicer pri nekaterih razstegnjena in rastegljiva; vendar dolžina otepača od nekje 18cm dalje je pa mučiteljsko boleče za eno normalno nerazstegnjeno žensko nožnico :)))

1. hlini ti orgazem z nabijanjem, 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ženskam tako ne pride

2. če bi to res bil edini način, da jo pripelješ do vrhunca, se ne bi pritoževala nad ploskanjem. S tem ti hoče po ovinkih povedat, da jo manj nabijaj ali pa sploh ne.

3. Nauči se lizat ščegija.

Hahaha. 😅

Hahaha. 😅
[/quote]

Narekuje tempo: hopa-cupa, hopa-cupa! 😅😅😅

Eden od vaju naj ne bo do konca podepiliran, pa ne bo tega zvoka 🙂

Eden od vaju naj ne bo do konca podepiliran, pa ne bo tega zvoka 🙂
[/quote]

Seveda bo; saj povešena jajčka segajo do pol njenih ritnic – tam pa tudi normalno dlake ne zrastejo, razen če ona ni volkodlak 🙂

Jaz sem zenska in me to sploh nemoti, moti me bolj pri sami sebi, ko sem mokra in se iz tamale potem slisi, kot da prdim se mi zdi, da je to bolj motece in mi je nerodno imeti odnose v vseh polozajih.. drugace kot zenska imam rada, da me do vrhunca pripelje z kombinacijo lizanja in sexa, ce ste pa kje v apartmaju, da se res tako zelo slisi kaksna glasba pa je 🙂

Hahaha dobri ste…eni pa imate probleme….daj vmes blazino hsha

Samo štemanje pri današnjih babah ni več dovolj. Boš moral pod hlačke z jezikom. Ko boš obdeloval vrtiček opazuj njen ksiht kak se kremži. Ko jaz zadanem mino mi ponavadi z roko porine glavo v njeno mednožje da se skoro zadušim. No, boš videl. Je pa tak zanič kovinski okus… Se navadiš. Nimaš kaj, če je ne potešiš si najde drugega.

Ploskanje je čisti rajc zaradi energije, ki se sprosti ob tem maksimalnem stiku med parom, tega tona se se tud pod razno ne smeš odpovedat…, pa tud, če bo konec sveta, šopejta takrat, ko ni v drugih apartmajih gostov, treba se prilagajat, jebi ga.. Vseeno pa poglej pod pojstlo, kot pravi monči, če res kdo ne ploska, ko sta v akciji, hehe…

Bindek. Avtor piše o seksu, ki se zna precej slišat čez stene, ni redkost na dopustu.😂

Je pa tako, če ima cajt mislit na to, da je preglasno, jo spotoma še po riti naplohaš. Sam vedno tako naredim.😂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close