Partnerko moti ploskajoči zvok med spolnim odnosom
Stai moj – ne se preveč sekirat…! Ti jo samo “naploskaj” z užitkom…! 😉 enkrat dolgo že tega sem imel eno tako malo bolj glasno v postelji…! Bil sem samski in šele dva meseca v najemu v bloku in v kraju kjer nisem imel znancev… ti povem potem ko sem jo pošteno “naploskal” pa čeprav se je trudila da ne bi preveč na glas uživala, se je očitno to moralo ven slišat… kar na1x so me začele ženske iz bloka ogovarjat in vabit na pijačo…! Na žalost sem moral čez dva meseca zaradi prodaje stanovanja s strani lastnice zamenjati kraj bivanja in nisem izkoristil okoljskih posledic “ploskanja”… 😕1x se mi je pa to zgodilo na dopustu po zahodni ameriški obali… z mojo prejšnjo sva si delila nek motel v L.Aju še z enimi Slovenci, s katerimi smo skupaj potovali… bilo nas je sicer čez 20, ampak v sobi in v kombiju smo bili pa isti skupaj… Čeprav se od prej nismo poznali… en večer sva šla z takratno partnerko skregana spat… imela sva svojo sobo v drugi sobi pa so bile še tri ženske… dve najinih let in ena par let pred penzijo… Okrog 2h ponoči me je takratna moja zbudila in hotela “make up” sex… prvo je malo zlezla na mene, pol sva pa zamenjala položaj… seveda sem jo naploskal da se je kar bliskalo…! Enih 20 min v trdo in na polno…! Saj je grizla en čas deko en čas roko da se ni preveč drla zraven… ampak kaj češ… če uživaš, se pač ne sekiraš tisti trenutek za okolico… ti rečem sprememba onih treh žensk iz sosednje sobe…. vse tri…! So bile medene do mene… še 14 dni kar smo bili skupaj v Ameriki… vse se nekaj smejčkale, nasmihale, lezle vame… jaz pa zvest in videl samo eno…! Za tisto sem imel pa 15 let potem eno, ki jo je bolelo, če sem ji ga porinil do konca… sedaj si pa predstavljaj, da 15 let vsakič paziš, koliko ga porineš noter, da ga ne pregloboko, da je ne bi bolelo…!? Ker mi je zvestoba neka moralna vrednota sem pač raje 15 let pogrešal ta zvok “ploskanja”… Sedaj, ko sem sam in čez 40, pa nisem več zanimiv ženskam (vsaj takim ne, ki bi mene zanimale), mi je pa žal za vse kar sem jih spustil mimo… Tak da – ne se sekirat… “naploskaj” j še malo za nas in sosede, ki smo ti tega sedaj fauš…! 🤣 ampak kaj čmo… spomin sem pa prihranil za dementno obdobje…! 😉🙃
Res je, imam kar povešena moda. Tu kaj dosti ne morem pomagati.
Probala sva že marsikaj a edini način, da jo pripeljem do vrhunca, je, da penetriram z visoko hitrostjo pod določenim kotom. In to je od zadaj, tako, da sem postavljen malo nad njo. Od tu potem ploskanje.
Sicer se ona običajno doma dere kot, da bi jo dajal iz kože, ampak tu se zadrži, ploskanje pa je potem res moteče.
Kolega mi je govoril, da je ena možnost, da jo pripeljem do vrhunca, da jo močno zližem in potem poskusim drug položaj. Ima kdo kak nasvet kako naj ližem. Kaj imajo ženske najrajši?
[/quote]
Pod določenim kotom? Kdo pa določi kot?
Jaz bi zate poskrbel z različnimi orgazmi od klitorisnega, do vaginalnega, v kolikor bi bila za, bi lahko poskrbel tudi za analnega. 🙂
Poznam zelo veliko trikov in če bi se rada učila in ob tem noro uživala, sem ti na voljo, saj se samo enkrat živi in je potrebno uživati, pa tudi odlično zdravilo za stres so orgazmi. (-:
Mojo pa ploskanje tolk ne moti.
Moja se pritožuje, da jo boli sralna luknja kadar se onegaviva v pozi misionarca.
Ko ga jaz v misionarcu vozim not pa ven, jo z svojimi otepajočimi jajci tepem po sralni luknji in to jo boli.
Ko pa jo naskočim po pasje, pa jo spet s svojimi bingjajočimi jaci tepem po rimpeljnu in spet jamra da jo rimpelj boli.
Če pa se žgeva v škarje, pa jaz ne morem dolgo, ker ji noga smrdi.
Tako da so same sitnosti zarad tega.
Pa dobro, kaj avtor in ostali berete besedilo, ali imate prazne glave? V naslovu ploskanje moti partnerko, po tem pa so težava tanke stene v apartmaju. Koga ali kaj moti to ploskanje? Če moti partnerko, po tem obstaja zelo enostaven način. Daj ji v ušesa čepe, ali pa slušalke in gor komad “jebe se meni”.
Jaz bi zate poskrbel z različnimi orgazmi od klitorisnega, do vaginalnega, v kolikor bi bila za, bi lahko poskrbel tudi za analnega. 🙂
Poznam zelo veliko trikov in če bi se rada učila in ob tem noro uživala, sem ti na voljo, saj se samo enkrat živi in je potrebno uživati, pa tudi odlično zdravilo za stres so orgazmi. (-:
[/quote]
😁
Forum je zaprt za komentiranje.