Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Partnerko moti ploskajoči zvok med spolnim odnosom

Partnerko moti ploskajoči zvok med spolnim odnosom

Mene pa moti če baba med fukom ščije. Pol cela bajta smrdi po scalini.

To da ti njo ploskaš z jajci iz katerih se bo zdaj zdaj pognala sperma in jo nafilala do kraja je, je sehr raizig. Ni šans da se odpovem temu zvoku.

Naj sliši cel stanovanjski blok! Zjutraj se v dvigalu vse etažne sostanovalke muzajo!

Vsaka ženska ima pravico biti kvalitetno poseksana.

To je žal pri mojem le pobožna želja….

Kaj pa če ji zrihtaš slušalke, ene hitre komade gor in gasa naprej.

ehh, še ena mislenost ego nabijača, ki deluje na Duracel baterije….

Nikakor ni nabijanje ženske vagine nek top presežek erotike za žensko. Pojma nimaš. Si že vsaj slišal za kačji seks po človeško? Ker praktcirat ga zagotovo ne znaš. in je milijonkrat (!) boljši od zajčjega nabijanja v vagino za ensko je – huronski orgazmi…..

Nikakor ni nabijanje ženske vagine nek top presežek erotike za žensko. Pojma nimaš. Si že vsaj slišal za kačji seks po človeško? Ker praktcirat ga zagotovo ne znaš. in je milijonkrat (!) boljši od zajčjega nabijanja v vagino za ensko je – huronski orgazmi…..
[/quote]
Ti si očitno presušena, frigidna nedojebanka in ne veš nič o zvokih pri seksu, sicer ne bi takih kvasila.

[/quote]

V resnici so najnajboljše različne kombinacije in idealno je imeti dovolj časa za vse. Se strinjam, povezovanje je res kul, a priznaj, da tudi nabijanje kdaj paše. 😉

V resnici so najnajboljše različne kombinacije in idealno je imeti dovolj časa za vse. Se strinjam, povezovanje je res kul, a priznaj, da tudi nabijanje kdaj paše. 😉
[/quote]
Pri suhih frigidnicah, kot sama kaže poznavanje seksa, ni kaj slišat v nobenem primeru.

Težko bi rekli, da je seks pravica. Je nagon, za potešitev pa mora vsak poskrbeti sam.

Pri suhih frigidnicah, kot sama kaže poznavanje seksa, ni kaj slišat v nobenem primeru.
[/quote]

pri 90-62-95 pa res nisem nobena suha frigdnica, ti nedoheblani špaget. Nisi timeni niti domgležnjev, kaj šele do kolen ( kar se marsičesa) tiče.

pri 90-62-95 pa res nisem nobena suha frigdnica, ti nedoheblani špaget. Nisi timeni niti domgležnjev, kaj šele do kolen ( kar se marsičesa) tiče.
[/quote]

Presušena nedojebana frigidnica – suha v frači, sicer bi vedela, da zvok ploskanja pri seksu ne pride zgolj od nekega hudega nabijanja……jaooooooo😁

Najbolj moteče je, če babo fukaš po pasje v rit takrat, ko ima drisko. To se okol sralne luknje nabere ena taka rjava pena, ki se poceja skoz dol po pizdi in ta posrana mešanca dreka in mazuta smrdi, ko porkamadona. Moraš fukat s ščipalko na nosu, drgač lahko kozlaš po njenem hrbtu. To je pa res moteče.
Pa lep pozdrav.

Pa še kuräc maš ves posran in se okol glavce in za kožo (prpucij) nabere polno enga dreka in luskin od fižola, ki ga je baba jedla za kosilo.
To je men moteče.

Evo en nasvet od deklice na klic ki skrivam zvoke stalnega tuširanja, ” sumljivih ” telefonskih pogovorov in podobno. Tanke stene so jeba in moja nočna mora. Ker ko sosedi zvohajo da se v stanovanju pretirano seksa v zameno za denar me vržejo ven iz atanovanja pa še brez varščin ostanem čeprav je stanovanje tipi topi. Bluetooth Zvočnik si kupita pa neko muziko dajta. Za 60 e enga solidnega dobiš. Preverjeno prekrije zvoke naslade. Se bo lahko tvoja draga drla po mili volji.

Kaj bi dala da bi mene tako moj servisiral. Sem ratala fejst fouš.
[/quote]

javi se,pa ti jaz naredim Poletni Servis!!!-M-

To misliš ti da prekrije zvoke. Oziroma prekrije ja, da ti ne slišiš zaradi muzike. Sosedje slišijo oboje.

Ka pa če je majhen ud pa velka jajca bi se še pritoževal da želiš ploskanje? [hashtag=no]#no[/hashtag] hate

Zdaj bo kmalu pomlad.Kupita vrtno gugalnico in se gugajta.
Midva to prakticirava.
Nobenih težav z izcedki, z zanositvijo ali ploskajočimi zvoki…

Ja, tak je seks, če si zahojen butelj…

Oba sp gate gor. Pa lukne narest za lukno in kurca.
Pol se pa ne slis vec

Res je, imam kar povešena moda. Tu kaj dosti ne morem pomagati.

Probala sva že marsikaj a edini način, da jo pripeljem do vrhunca, je, da penetriram z visoko hitrostjo pod določenim kotom. In to je od zadaj, tako, da sem postavljen malo nad njo. Od tu potem ploskanje.

Sicer se ona običajno doma dere kot, da bi jo dajal iz kože, ampak tu se zadrži, ploskanje pa je potem res moteče.

Kolega mi je govoril, da je ena možnost, da jo pripeljem do vrhunca, da jo močno zližem in potem poskusim drug položaj. Ima kdo kak nasvet kako naj ližem. Kaj imajo ženske najrajši?
[/quote]

Kupi malo premajhne gate pa vanje naredi luknjo za lulka – problem rešen.
Potem boš lahko ploskal z roko po njeni riti. 😉

Ah…saj to pa mora biti…da poka vse povprek, drugače je itak brez veze.
Človek se trudi 🙂 samo GAS!!!

Odgovor na objavo uporabnika
monmonči, 02.08.2020 ob 18:56

Pod posteljo poglej – tam se nekdo skriva in vama ploska 😅

???

Če bi res doživljala orgazme med tvojim nabijanjem in bi to res bil edini način, da pride do njega, potem ne bi rekla, da jo zvok moti.

Orgazme ti fejka, ker ti ne upa direkt povedat, da si v postelji zanič in da jo nehaj nabijat. Ker nisi skužil, ti zdaj to poskuša še povedati še z “argumentom” zvoka.

Začni ji lizat ščegija, da bo končno doživela orgazem s tabo.

Če je v ritmu, ni panike… če je izven ritma…uhjej.. to pa ni ok. Mene bi precej motilo. Daš glasbo gor on pa mimo tolče…jaooo ?ma kakšne…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close