Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok

Otrok

Stara sem 33,on 43.
Leto in pol nazaj sem mu povedala da želim otroka, strinjal se je.
Vendar od takrat on še kar pazi pri sexu. Vmes sem mu še par krat ponovila, da jaz želim otroka in če ga on ne želi mi mora zdaj povedat. Vedno mi zatrdi da bi otroka imel ampak vsak sex, tudi če se zgodi pol ure po pogovoru, on pazi.
Nevem al jst govorim kitajsko ali se on dela neumnega!!??

Dokler ni prave ženske, pač moški pazimo.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Z njim otroka ne boš imela, saj to ti je jasno, ane?

Dej, samo stran od takšnega, ker ti laže tako očitno in te zavaja. Besede so eno, a dejanja kažejo tisto pravo resnico. Ta ti bo to delal tja do 40ega, ko bo že res kar ful pozno, da imaš družino s kom drugim.

On je že ne pazil pri eni me pravi, zato pa ima že 10let sranje s to bivšo “damo”.
In če misli da sem ne prava, naj odide, nihče mu tega ne brani. Nihče ga v nič ne sili.

Ne še. Ker me vedno znova prepalamudi v smislu “ti si kar nekaj domišljaš, otroka ni met problem, zakaj pa nebi mel otroka,” na koncu mi pa se reče da jst nevem kaj bi rada!!!
Povedala sem mu jasno in glasno on se stalno izbegava in na koncu še reče da jst nevem kaj bi rada!?!!
Sej človek mora ratat Mal fuknem k ti nekdo takole pete možgane.

On je že ne pazil pri eni me pravi, zato pa ima že 10let sranje s to bivšo “damo”.
In če misli da sem ne prava, naj odide, nihče mu tega ne brani. Nihče ga v nič ne sili.
[/quote]

Oh, ja, potem je tako jasno, da si še enega ne želi, če že ima otroka.
Res, naredi si uslugo in ga skenslaj. Malo pobrskaj po forumu, je kar nekaj tem že o tem bilo odprtih, ko so moški ženske žejne čez vodo peljali z obljubami o otroku, pa jim je potem prej biološka ura odbila.
Veš, za moškega je vseeno, ima lahko otroke tud, ko je stari deda in fizično že čist neprimeren za biti starš, za žensko pač temu ni tako in potem moraš sebe poslušat, če želiš še nadaljevati z nekom, ki ti jasno kaže, da otroka ne želi več imet.

Oh, ja, potem je tako jasno, da si še enega ne želi, če že ima otroka.
Res, naredi si uslugo in ga skenslaj. Malo pobrskaj po forumu, je kar nekaj tem že o tem bilo odprtih, ko so moški ženske žejne čez vodo peljali z obljubami o otroku, pa jim je potem prej biološka ura odbila.
Veš, za moškega je vseeno, ima lahko otroke tud, ko je stari deda in fizično že čist neprimeren za biti starš, za žensko pač temu ni tako in potem moraš sebe poslušat, če želiš še nadaljevati z nekom, ki ti jasno kaže, da otroka ne želi več imet.
[/quote]

Hvala.
Veste kaj mi pa nikoli ne bo šlo v račun? Zakaj ne pove, zakaj enostavno ne pove? 5let sva skupaj, jaz sem iskrena in realna.
On je pri meni, ima možnost iti, zakaj ne gre?

Hvala.
Veste kaj mi pa nikoli ne bo šlo v račun? Zakaj ne pove, zakaj enostavno ne pove? 5let sva skupaj, jaz sem iskrena in realna.
On je pri meni, ima možnost iti, zakaj ne gre?
[/quote]

Je nekako logično, gre se za komoditeto. Če se je lepo pri tebi vgnezdil, se mu po vsej verjetnosti ni, da se izseli. Ti mu nudiš streho nad glavo, lahko reče, da je v zvezi, ni mu potrebno več iskat ženske, itd. In s tem, da se kao strinja, da bi imel otroka, te drži ob sebi, a po vsej verjetnosti znotraj sebe čaka, da minejo leta, ko ti še lahko zanosiš in ga potem ne boš več spraševala o otroku.

Ženske tečne ste z temi otroki, ker vse niste sposobne biti mame. Ne mislim telesno temveč psihično. Pa vse bi rade bile mamice, ker so druge mamice in je in. Po drugi strani pa vam ženskam ni za nič, pa vse je brez zveze, pa utrujene ste skozi, pa ne lubi se vam nič… A otroka bi pa imele… Kdo ga bo pazil mama, služba, shopping centri, kafane? Če vidiš da tipu ni ga menjaj, on že ve zakaj mu ni…

daj če ti tako deluješ da si želiš tisto kar imajo tvoji frendi, samo zato da siin, ženske niso take, sploh ne vse. zdaj pa vozi mamico napizdevat zakaj je iz gole mode tebe na. fukala. Bi bilo bolje da te ne bi nikoli.

Avtorica zate pa… tak si, prede leti zasluži dozo istega nazaj… odpovej seks… začni mu govoriti kako noro ga imaš rada in kako noro si želiš seksati z njim… samo ne se danes, jutri… in ko pride jutri ponovi vajo… ne bodi luknja za praznjenje lznivemu tipu, ki te nateguje z lažmi in dobesedno, da se prazni na tebi. ni seksa več za Takega. thats that. lahko mirno tudi spoka če mu kaj ni prav.

Sami egoistično feministični odgovori.
“Če mu kaj ne paše, pa naj gre….” Saj ni čudno, da vas noben noče.
Pa saj ženske same pravite, da se je marsikateri otrok rodil pri postopku “pazi “.

Ne še. Ker me vedno znova prepalamudi v smislu “ti si kar nekaj domišljaš, otroka ni met problem, zakaj pa nebi mel otroka,” na koncu mi pa se reče da jst nevem kaj bi rada!!!
Povedala sem mu jasno in glasno on se stalno izbegava in na koncu še reče da jst nevem kaj bi rada!?!!
Sej človek mora ratat Mal fuknem k ti nekdo takole pete možgane.
[/quote]
Pri 34. je ženska že zrela osebnost, ali bi vsaj morala biti . Kdo tukaj kaj ne razume in se dela neumnega? Po mojem ti. Dedec si želi samo zastonj in verjetno še kar varen se. Vse ostalo ga ne zanima. Najmanj ima v mislih tebe, še manj morebitnega otroka.
Beži kolikor te noge nesejo od takega manipulatorja.

Nima jajc ti reči, da noče otroka s tabo, rad pa jih uporablja kje drugje ane…
No s to strahopetnostjo tudi prelaga odgovornost za nadaljevanje veze v tvoje roke. Kar je seveda še eno brezjajčno dejanje…
Ne razumem ljudi, ki so tako strahopetni, da ne morejo drugi strani reči kaj in kako je pri njih.
Za povrhu pa se še hvalijo z lažno doseženimi cilji.

Z nekaterimi ženskami nima smisla govoriti, ker hočejo imeti vedno prav in ne prenesejo iskrenosti. Kaj šele spoštovanja.

Z nekaterimi ženskami nima smisla govoriti, ker hočejo imeti vedno prav in ne prenesejo iskrenosti. Kaj šele spoštovanja.
[/quote]
Tako ravnanje velja za oba spola. Pri obeh imaš strahopetce, ki ne upajo reči, kaj in kako je pri njih. Saj ne rečem, če bi se sporazumevali telepatsko.. hehehe…

Tako ravnanje velja za oba spola. Pri obeh imaš strahopetce, ki ne upajo reči, kaj in kako je pri njih. Saj ne rečem, če bi se sporazumevali telepatsko.. hehehe…
[/quote]
Seveda.

[/quote]

Ja, že že, ampak štekaš ti da on sam od sebe ne bo šel nikamor?

To bo fural tako dolgo, kot mu bo zneslo.
Zaenkrat je še vedno “po njegovo” in zakaj bi odšel, če pri tebi dobi zastonj seks in vse ostalo? Saj ni neumen.

Trem stvarem se čudim:
– kako še nisi skenslala takega tipa,
– kako pri teh letih še vedno uporabljate metodo “pazi”,
– kako lahko “pazi”, če si ti zgoraj.
Zadnjo alinejo lahko uporabiš za rešitev problema.

Meni se pa zdi, da sta se našla dva podobna. Pravite, da njemu ni do nje in naj ga skensla. A njej pa je do njega? Meni se tale zgodba bere, kot da hoče semenodajalca. Pravi, če mu ni kaj prav, naj gre, nihče mu ne brani. Če noče otroka, naj gre… Torej ona od njega hoče samo froca, to je to. Ko ji ga bo naredil, se ga bo pa odkrižala po hitrem postopku, pa alimente bo moral plačevat. Me zanima, kateri tip bi pod takimi pogoji hotel imet otroka.

Dečva, spucaj pri sebi najprej. Če hočeš imet froca, ker ti biologija že grozi, mu tako povej. Očitno z njim kaj dosti več nimaš namena imet, ker ne govoriš o nobeni navezanosti, kaj šele ljubezni. “Naj gre, če noče narest mulca!” Če bi bil jaz na njegovem mestu, bi šibal stran ko blesav. Če ga je že prej ena takole z.jebala, ima izkušnje s takimi mrhami kot si ti. Hočejo na vsak način mulca in ga izsilijo tudi tako, da rečejo, da pijejo tablete, ampak jih ne. In ko so noseče, šutirajo deca ven in ga olupijo za alimente. Pojdi se v tujino osemeniti in za to plačaj, pa bo.

Haha, tukaj te je pa tvoj instinkt pustil na cedilu.
Če bi jaz želela samo froca bi ga že zdavnaj sterala nekam, ne pa bila v vezi leta in leta, kajne?
Bo pa šel če se ne bo zjasnil. Brez skrbi.
Logična posledica neke normalne veze, ljubezni, spoštovanja in seveda želje obeh je otrok.
Če eden od naju otroka ne želi, bo pač šel. Preprosto.
Da pa že toliko časa nateguje in laže zaradi svoje lastne koristi.. Bo pa letel ne samo šel.

Zdele sem prebrala še zadnji del tvojega komentarja🤣🤣🤣🤣
Bogi, kaj so mogle teb babe narest.
Sej bo bolš.

P. S. : otroka ni problem podtakniti… Pa to ni moj namen. Sicer bi bila že v 3je noseča😇😇😇😘😘😘

Zdele sem prebrala še zadnji del tvojega komentarja🤣🤣🤣🤣
Bogi, kaj so mogle teb babe narest.
Sej bo bolš.

P. S. : otroka ni problem podtakniti… Pa to ni moj namen. Sicer bi bila že v 3je noseča😇😇😇😘😘😘
[/quote]

Lubica, meni niso babe nič naredile.:) Sem srečno poročen, dva otroka, hvala na vprašanju. Vem pa, česa so sposobne določene dečve. Seveda tudi tipi, da ne bo pomote, ne zaostajajo v piz.darijah. Ampak to, da si že 5 let z njim, ne pove ničesar. Ja, prej si bila mlajša, biologija te še ni tako šibala, pa si si rekla, okej, malo počakajmo, kaj se bo izcimilo iz vsega skupaj. Zdaj ti je sodeč po tvojem pisanju do njega kot do lanskega snega: “ima da naredi froca, če ne, bo letel kot je dolg in širok”. Če tako hladnokrvno govoriš o tem, kako bo letel in ga misliš nogirat, potem res ne vem, zakaj sploh hočeš imet otroka Z NJIM! Zakaj si sploh z njim, če ga tako obravnavaš? Veš, miška, najprej je odnos, ki mora res štimat, tako štimat, da je odnos med dvema prva in glavna stvar. Šele potem je možnost, da se gre delat otroka. Če sta oba za.
Tvoj odnos s tipom je na psu. Prej ko si to priznaš, prej ti bo jasno, da z njim nima smisla planirat mularijo. RAZEN- če ti on itak dol visi, veš, da si novega tipa ne boš našla, vsaj ne v doglednem času za imet froca, in boš tega tipa izkoristila za semenodajalca. Okej, ker je itak trot, če te bo oplodil!
O človeku, ki ga spoštuješ in imaš rad, ne boš tako govoril kot govoriš ti o tem tvojem modelu. Tako pač je. Toliko kot ti čutiš do njega, po moje on čuti tudi do tebe. Kot pravim, vredna sta drug drugega.

Haha, tukaj te je pa tvoj instinkt pustil na cedilu.
Če bi jaz želela samo froca bi ga že zdavnaj sterala nekam, ne pa bila v vezi leta in leta, kajne?
Bo pa šel če se ne bo zjasnil. Brez skrbi.
Logična posledica neke normalne veze, ljubezni, spoštovanja in seveda želje obeh je otrok.
Če eden od naju otroka ne želi, bo pač šel. Preprosto.
Da pa že toliko časa nateguje in laže zaradi svoje lastne koristi.. Bo pa letel ne samo šel.
[/quote]
Logična posledica neke normalne veze in ljubezni ne more biti otrok.
To je lahko le logična posledica tvojega egoizma.
Logična posledica ljubezni je tisto, kar si oba želita.
Ti ljubezni nisi zmožna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close