Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otrok

Otrok

Avtorica, te zelo razumem in mi je srčno žal, da prestajaš to, kar je bilo zame eno najhujših razpotij. Ljudje sodijo in sodijo z distanco. Komentarji vidim so brutalni, ne beri tega, oni ne vidijo v tvoje srce.

Tako ravnanje partnerja – torej govoriti da bi imel otročka, potem pa se temu izogibati – te pahne na razpotje, v katerem nobena smer ni prava (razen ta, s katero sta se oba strinjala na začetku). In si prisiljen izbirati med možnostmi, ki jih nikdar nisi hotel.

Tisto leto, ko je moj mencal, je bilo eno najhujših. Vedela sem, da če ostanem, mi ne bom nikoli zares oprostila, da me je prinesel okoli. Brez njega si nisem želela biti, z njim brez družine pa tudi ne. Z drugim tudi ne. Vicious cycle.

Ko ti partner enkrat kaj takega naredi, ke obcutek, kot bi te prevaral. Boli, ponizujoce je in pocutis se totalno ogoljufan.

Pomembno bi bilo vedeti zakaj se ne odloci, kaj ga bremza. Mojega je ex locitev, po dolocenem casu pa se je vseeno odlocil in danes imava otrocka.

Drzim pesti, da se ti nekako izide situacija. Probaj se odkrito pogovorit v cem je zares tezava. Brez kazanja s prstom, obtozevanja, zahtevanja … Pogovor, kot bi ga imela z najboljsim kolegom.
[/quote]

Hvala za prijazne besede❤️

Točno tako. Dober opis.

Preveč pričakuješ od te osebe. A ne vidiš, da ni ravno pametna ?

Tip se te drži, ker kera normalna pa bo financirala njega in njegovega otroka pa še zraven njegovega otroka vzgajala. Če mu ti pobegneš, bo ostal prvi otrok na njem tako finančno kot fizično. Drugega otrokda noče, ker čaka, da se bo prvega losal, ne pa da bi še enega šel delat in si dal štrik za vrat še za dodatnih 20 let.
Pa še potem boš nehala okoli njegovega prvega skakat in zahtelvala participacijo finančno in fizično pri drugem.
V glavnem njemu je lepo tako kot je.

No, jaz sem en tak tip, ki sem imel kalvarijo že pred drugo zvezo. Otrok od prej, bivša, ki je naredila vse, da bi mi onemogočila stike z otrokom, kar naprej neka plačila, mislim da sem mesečno njej dajal po 900€, potem pa sem rekel, zdaj pa dost, tega se ne grem več. Ko sem po treh letih samskosti spet imel partnerico, je bivša popiizdiila in nisem videl otroka eno leto. Končno po vseh sodiščih ipn. se je stvar spet normalizirala,ampak v tistem letu me je pri otroku očrnila… skratka beda od bede. Ko sem z novo začel, sem ji čisto na začetku povedal, da otroka ne bom imel nobenega več (ja, okej, tvoj ti tega ni povedal, praviš), da se mi te zgodbe več ne ljubi dajat skozi, imel sem pa tudi že svojih 40 let. Ona 31. Na začetku je rekla, okej ni problema, tudi meni ni do tega. vse lepo in prav tri leta, imela sva se super, potem pa ona začne, da bi imela otroka.

Ko sem ji predočil, da sva o tem že govorila in se je strinjala, je začela mutit, da se je premislila in da ona bi. Jaz si nisem premislil. Pri 43 mi več ni bilo do dojenčkov, flašk, plenic, vodenih koz, roditeljskih sestankov. Enostavno ne. Sem ji povedal, da če se je premislila, bo meni izredno žal, ker jo imam rad, ampak nočem otroka, pika. Sem ji rekel, da razumem, da si ona želi, ampak ne z menoj. Da greva lahko narazen, če res želi otroka. Še vedno ga lahko ima s kom drugim. Ja, tvoj ti ni razkril kart, ampak to zato ker je pač pussy, verjamem pa, da čuti podobno kot jaz. Naj skrajšam, odkril sem, da me je nameravala navleči s tem, da bi zanosila, potem bi se pa izgovarjala, da je kljub tabletam zanosila. Ko je bila sterana v kot, je priznala. No, tu pa meni vse dol pade. Po krajši ceremoniji sva se razšla, s tako žensko pač ne morem biti. Pa vse to razumem, da želi otroka in vse. Morda bi tudi moral vedeti, da se bo enkrat premislila, sprejmem krivdo.

No, zdaj sem star 48 in v dobri zvezi že 2 leti z damo, ki ima od prej dva odrasla otroka. Volk sit, koza cela. Zdaj vem, da s tisto vmes sploh ne bi smel začeti. Tu in tam se še vidiva, kot znanca, če se slučajno srečava, ona jih ima 39 in pol leta starega dojenčka- brez tipa. Kako je dobila otroka, mi je sicer povedala, a o tem raje ne bi. Samo toliko: uni revež plačuje alimente.:)))
Ti praviš, da imaš karte na mizi, on jih noče potegnit. Saj če ga steraš v kot, boš imela otroka z njim, ker kot ga jaz vidim, ni sposoben kar oditi. Ampak a res to hočeš? Ga praktično prisiliti k temu (ker karkoli bo on rekel, je dejstvo, da ga boš prisilila, ker je brez hrbtenice) in potem videti, kaj bo iz tega? Če rabi mamo, bo ostal s tabo in ti boš pometala z njim. Ene pač rabijo biti gospodovalne in nositi hlače v družini. Pa si ti taka? Hočeš tak odnos? Imet dva otroka in nobenega partnerja? Na tvojem mestu bi dobro razmislil, ker življenje je prekratko, da bi ga trošili za življenje z bedaki in nesposobneži.

Tukaj pozabljate, da ko ženski začne tulit biološka ura, je fertig. Otroka hoče takoj pri priči ta trenutek in potem po vsej vjretnosti še enega.
Tip od avtorice ja napizduje kakor je dolg in širok. Daj ga pred steno in se naj izjasni.
Tip,ki je pisal en post pred mano je bil fer. Povedal v štartu, da NE ŽELI OTROK. Žal ni računal, da bo ženski začela brnet ura. Mogoče je mislila, da res ne želi otrok, ali pa da si bo tip premislil, ampak ko je začelo brnet je brnelo.
Zato pa je edina rešitev, kot je napisal tip post pred mano. Da si tak najde žensko, ki ima svoje po možnosti že odrasle otroke.
Ti si 33. Nimaš več kaj čakat. Prej ko boš našla novega tipa in prej ko ga boš toliko sprobala, da vidiš, če bi imela otroka z njim boš stara že uhuhu. Čas se ti izteka punca.
Če boš imela z zdajšnim tipom otroka, boš imela na puklu VSE. Tip pa bo rekel, kaj bi rada, sama si silila v nevolo, sedaj pa trpi i šuti.

Žal mi je ko berem kako se ti je s to vmes izšlo, te pa izredno spoštujem ker si ji povedal že na začetku.
Jaz vem da z mojim niti nebi začela kaj resnega, če bi bil iskren tako kot ti.
Ljudje imamo različne želje in cilje v življenju, ampak pošteno je biti iskren do partnerja, pa četudi zavoljo razhoda.
Srečno še naprej ti želim.

Dosti žensk sprejme moško igro le zato, ker misli, da si bo ob njej premislil, pa če se gre za fu.knaveze ali da mu rečejo, da nočejo otroka (ker ga on noče). Seveda s tem same sebi škodijo.

Dosti žensk sprejme moško igro le zato, ker misli, da si bo ob njej premislil, pa če se gre za fu.knaveze ali da mu rečejo, da nočejo otroka (ker ga on noče). Seveda s tem same sebi škodijo.
[/quote]

To mara moški vzeti v zakup.

nekateri si tudi res premislijo, jaz pri 30-ih recimo bi bila srecna, ce bi mi rekli, da sem neplodna. Juhu, se* brez skrbi, otroci so mi bili zadnja briga. Čez 3 leta pa sem že jokala ob menstruaciji, ker ni uspelo. Na sreco sva bila z mozem ves cas na isti valovni. Nekateri si premislijo sele, ko otroka vidijo in ga primejo v roke. Ali pa tudi ne. Vcasih se dobro izzide, vcasih ne.

Videl je, kako je to, ko zaplodi otroka, potem pa gre nekaj narobe in ostanejo samo dolžnosti in odgovornosti. Tega noče doživljat še enkrat. Otroka si ne želi, mogoče je vse skupaj podzavesten strah pred tem, da bo potem ostal sam in bo moral plačevat dvem ženskam alimente, jemat kredite za prenove njihovih stanovanj itd itd. nikoli konca. Naredil je napako, da si je izbral tebe- žensko v dobi, ko si še želi otroka, hkrati pa nima nobenega od prej. Nista za skupaj, žal. Prej ko to ugotoviš, bolje bo. Grem stavit, da se v njemu skriva strah pred tem, da se mu spet zgodi ista zgodba kot že prej.
[/quote]

To mora sam s sabo raspucati on, ne ona.

On je že ne pazil pri eni me pravi, zato pa ima že 10let sranje s to bivšo “damo”.
In če misli da sem ne prava, naj odide, nihče mu tega ne brani. Nihče ga v nič ne sili.
[/quote]

Potem mu to povej, da se naj spoka stran. Sam od sebe ne bo sel, ker mu je pri tebi fajn. Mama hotel.

Obstaja nas velik takih k nebi pazil 😁😉

On je narcis in te gaslighta. Poglej si te izraze. On te bo uničil, če ne boš takoj ozavestila in pobegnila od njega

Samo kot predlog….mogoče bi bilo pametno da namesto da govoriš da si želiš otroka, svojemu razložiš kako se otroka naredi. Ker očitno mu ni jasno 🙂

Mogoče bi bilo tudi pametno razmisliti ali bi z tako inteligentnim moškim res imela družino.

Odidi, tvoja bioloska ura tiktaka, njemu se pa fučka za to, enega otroka že ima, očitno te nateguje v prazno

Al ga bo nredil on al pa poštar pa sploh ne bo vedel za to.

Sam se naj odloči.

Hahahahaha, velikokrat pazite z napačno in osemenjujete prav tako napačno.

Ni mišljeno direkt za vas, ampak na splošno.

Pa lep dan!

Odgovor na objavo uporabnika
Vagabund, 14.06.2020 ob 14:06

Dokler ni prave ženske, pač moški pazimo.

Ninujno!! Lahko je kup drugih zadev hallo mogoce noce na vrat na nos se pravi ce ma tip otroka z zensko po 10 letih veze pac ni prava tistih prvih deset let? To je lahko samo neka moska logika blesava

Odgovor na objavo uporabnika
Neodločen ali ne upa povedat, 14.06.2020 ob 14:02

Stara sem 33,on 43.
Leto in pol nazaj sem mu povedala da želim otroka, strinjal se je.
Vendar od takrat on še kar pazi pri sexu. Vmes sem mu še par krat ponovila, da jaz želim otroka in če ga on ne želi mi mora zdaj povedat. Vedno mi zatrdi da bi otroka imel ampak vsak sex, tudi če se zgodi pol ure po pogovoru, on pazi.
Nevem al jst govorim kitajsko ali se on dela neumnega!!??

Valda da si ga bo pred seksom želel če ne nebo dobil. Pol pa že naredi kot naredi. Ne rabiš govoriti kitajsko ker več kot očitno je da pri njegovih letih si ga ne želi. Ker ve bi gleda na njegova leta bi to naredil kaj hitro. Če želiš otroke pejt pa ti jih naj kdo drug on ti jih nebo.

prvi post je star več kot eno leto. Bi bilo zanimivo izvedeti, če je zdaj noseča ali samska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close