Ma ste me zrajcali z Aneto
Zlajdrana mati dveh otrok, vsakega je naredila z drugim tipom sumljivega slovesa. Nosi priimek človeka, ki je bil aretiran zaradi vpletenosti v mamilarsko združbo in si je potem spremenil priimek, ki ga ima zdaj tudi Aneta. Prej je bila Salihović. Večkrat pretepena končala na urgenci. Svojo “lepoto” je pokazala celi Sloveniji v Playboyu, bila vržena ven iz Gaviolija, v resničnostnih šovih dokazuje, zakaj so njeno mladost upravičeno zaznamovali domovi za prevzgojo. Sramoto si dela s komaj polnoletnim mulcem na kmetiji itd. Res ženska, za katero bodo vsi vzdihovali. Fantiči mogoče res, moški, ki dajo kaj nase, sigurno ne. Da se obrneš in pogledaš za prvi vogal v Ljubljani, vidiš 15 takih in še boljših južnjakinj. Brez frocovja in s pospravljenim podstrešjem.
zakaj so jo pa vrgli ven iz gaviollija? ta je pa dobra! al je to laž?
hehe,ona je pršla delat v en lokal 2 leti nazaj,delala samo 1 teden in spala s pol mlajšim takoj ko se je le dalo,zvečer za šankom v skladišču,on je imel že 5 let resno punco. Aja,pa vsem gostom je nujno mogla pokazat sliko kakšna je bia ko je bila miss športa,da so se jim mal sline cedile :))
Punca je tekmovala na miss slo, zmagala pa ni, ker je bla na -ic. Dejstvo je, da nobena na ic ni zmagala na tem tekmovanju, kako je danes, ko od tega tekmovanja ni kej dost ostalo, ne vem. Bla je takrat najlepsa, postava tud bomba, res. Ponavad so te misice brez josk, ona je tud te mere mela popolne (in naravne). Sm zenska pa jo lohk sam pohvalim. Kar se tice njenega vedenja pa … Druga zgodba. Konfliktna od nekdaj. Skoda punce.
Res je lepa. Meni so itak južnaki, cigani lepi. Pa njihovi plesi, cunje, vroča kri :-)))
Pri Aneti se vidi, kako delajo naše inštitucije. Tu se vidi vsa beda. Če bi njo posvojil en bogatunski par – jap. bi se umirila, dosegla vsee! Do zvezd!
Tako se že od malega spopada z vsemi grozljivkami, strahom, samoobrambo. V njej je tak čut, instinkt, da na vse reagira ‘nasilno’. Ker edino tako je preživela. Vsi so stegovali tace po njej, od nikogar pa zavetja, varnosti.
Pol se je še osmolila – ker pač nimaš pameti – od kje??
Poznam nekaj ljudi z zelo nesrečnim otroštvom, podobne zgodbe kot je Anetina, pa zato niso ene p*zde od ljudi, do vseh nesramni in objestni. So zelo dobri ljudje, ki so se iz svoje nesreče naučili, koliko gorja lahko en hudoben človek povzroči ostalim in da sami pod nobenim pogojem nočejo biti taki. Na drugi strani pa poznam ljudi, ki jim ni nič manjkalo, so imeli urejeno življenje, starši so dobri ljudje, pa so postali taki kot Aneta. To je stvar odločitve. Vsi vemo, kaj je prav in kaj je narobe. Tudi tisti, ki so imeli nesrečo v otroštvu. Katero pot bomo izbrali, pa se odločimo sami. Eno je biti zaradi neugodnih okoliščin izgubljen v življenju, drugo pa je biti hudoben. In tale packica dobro ve kaj dela. Meni se ne smili niti malo. Smili se mi tale njen sledilec, ki je še hudo mlad, neizkušen, naiven, je imel tudi nesrečno otroštvo, in zaradi zatrapanosti v tole kokoš dela vse, kar mu ukaže, ker se ji hoče na ta način prikupiti. Ni neumen, le naiven. Če bi imel 10 let več, bi jo že zdavnaj prebral, kako ga izkorišča in jo brcnil v rit. A to bo moral spoznati sam. Žal mi je zanj.
Imaš prav, en bo tako reagiral drug drugače. Nekdo bo 20 let skrival /premleval in šele potem ‘udaril’. Nekdo se spreobrne in postane dobrodelnež, Nekdo izklopi in si postavi druge, jasne cilje. In gre svojo pot, neobremenjen.
Itak imamo vsi neke travme. Vsak dan imamo nekaj za sabo, kar si očitaš. Pa bi lahko bila tukaj bolj prijazna, zakaj sem grdo gledala eno sosedo…. pa samo nasmeh bi bil dovolj, zakaj sem sodelavko opravljala?
Zakaj nisem unga šoferja na gobec, k mi je skor povozil otroka na skiroju?
Kje so naše meje? Jaz se trudim razumet vse. Tudi prodajalko ob 21. uri, ko zadnji hip težim z narezano salamo (pa ima že zglancano mašino) …. da ne omenjamo vseh drugih krutosti.
Ta je res naravna lepotica. Malo ga je srala v življenju, ampak saj smo ga vsi. Samo zamisli da si v resničnostnem šovu in te vsi zaničujejo… Dobra je, da se še ni predala. Hvala Bogu, da je tista mongoloidna Zdenka šla ven. Že ksiht ima tak, da vidiš da nima vseh ovc na broju, ko pa usta odpre te pa mika da bi ludaro klical.
Mayna, na čem pa si ti že navsezgodaj? Si sama sebe videla v ogledalu al kako? Beden komentar, res.
Punca je meni vizualno ok, samo karakter je pa adijo pamet. Neko življenjsko zgodbo imamo pa vsi za sabo, ni pa potrebno svojih dejanj opravičevat s tem.
Oglašam se pa edino zaradi tvojega komentarja. Zdi se mi, da si plačana za dvog gledanosti na popu ali pa tu za večje število klikov. Verjetno nisem sama v teh mislih.
Mayna, na čem pa si ti že navsezgodaj? Si sama sebe videla v ogledalu al kako? Beden komentar, res.
Punca je meni vizualno ok, samo karakter je pa adijo pamet. Neko življenjsko zgodbo imamo pa vsi za sabo, ni pa potrebno svojih dejanj opravičevat s tem.
Oglašam se pa edino zaradi tvojega komentarja. Zdi se mi, da si plačana za dvog gledanosti na popu ali pa tu za večje število klikov. Verjetno nisem sama v teh mislih.
[/quote]
Mogoce sem se grdo izrazila. Glede na to da so izrazi id*iot, d*ebil, im*becil bili se 70 let nazaj v uporabi pri medicini in kasneje bili opusceni zaradi zaljivk… Je isto z mongoloidi. Tu sem namenoma zalila Zdenko, ne pa ljudi z downovim sindromom.
Forum je zaprt za komentiranje.