Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ma ste me zrajcali z Aneto

Ma ste me zrajcali z Aneto

Obedve nista nič kaj ekstra. Žagarca se oblači, kot ukrajinska prostitutka- ženska nima stilista. Ne štekam zakaj če ima veliko keša?

Pa pustite zensko pri miru vendar, ja je delala napake, velike napake ampak kdo jih pa ni? Saj jo je verjetno izucilo. Kar se videza tice je meni ona top, tisti ki govorite, da je clovek pri 32 letih star, pa vec kot ocitno nimate pojma, zenska je v najlepsih letih.

Saj zato moški stran bežijo od nje,… Sama sem bila včasih zelo konfliktna sicer ne kot ona, ampak kar-poanta tega je, da se te ljudje izogibajo. Moški pa itak ne marajo konfliktnih žensk, pa čeprav so naravno lepe in postavne. Raje imajo grše in poslušne ali vsaj hinavske ter taktične. Zato imajo moški radi ukrajinke in tajke, so poslušne ali pa vsaj taktične. 😉
[/quote]

Ja, ampak ta “konfliktnost” je razlog nekega notranjega boja same s seboj. Obremenjenosti z lastno lepoto, ki je lepa ponavadi samo njej, pa moškim, ki jo gledajo samo skozi oči seksualnega objekta. Take ženske se morate nenehno borit z “zdravo” konkurenco in lepoto drugih žensk same pri sebi in si tudi počasi priznat, da so druge lepše od vas, predvsem pa pametnejše … Z leti se s tem potem še kako obremenjujete 🙂 .

Konfliktne ste zato, ker bijete notranji boj same s seboj.

To je tipični problem takih lepotic “na površju”; ki so bile včasih tekmovalke za razne miss lente.

Še na zunanjosti ni nič posebnega, pička materna. A imate tako grde žene, da vsaka malce lepša izpade boljš? 🙂
[/quote]

Kaj se jeziš, saj ne rabi biti vsem lepa. Pač nimaš okusa. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kanta za spermije.

Tukaj je dobro napisan scenarij, ki se ga Aneta in Nik držita. Če je njenim manipulacijam in čarom podlegel v realnem življenju je naiven in neumen. Hahahaha. Ampak na napak se učimo. 🙂 Sama sem ista letnica, kot Aneta in bi me bilo sram če bi bila z 18 letnikom. Štekam, če ga hoče imeti samo za seks. Samo za resno vezo pa ne, za resno vezo je boljše imeti starejšega moškega-ima izkušnje, je finančno stabilen, zna z žensko-to je moje mnenje.
Pa tudi mentaliteta 18- letnika je drugačna, kot 32 letnice. 🙂
[/quote]

opa, zdrava ženska pamet, v teh letih, je tako…., sm, ok., če tako mlad poba preživi toliko časa z tako privlačno žensko, tukej ni debate, pečen je od zaljubljnosti, ona ga pa iz neke usmiljenosti in tega, ker ji je stal ob strani vseeno spusti med svoje noge pri takih kombinacijah, ne more ga stalno nategovat, pol pa ponavad neki časa skup ostanejo.
Ma morem pogledat to štalo…

opa, zdrava ženska pamet, v teh letih, je tako…., sm, ok., če tako mlad poba preživi toliko časa z tako privlačno žensko, tukej ni debate, pečen je od zaljubljnosti, ona ga pa iz neke usmiljenosti in tega, ker ji je stal ob strani vseeno spusti med svoje noge pri takih kombinacijah, ne more ga stalno nategovat, pol pa ponavad neki časa skup ostanejo.
Ma morem pogledat to štalo…
[/quote]

Ta teden le poglej, ker pride “tašča” (od Nika mama) na obisk in se bo baje iskrilo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

imajo svojega malarja.

Lepa embalaža še ne pomeni kvalitetne vsebine. In na koncu ugotoviš, da je vsebina bolj pomembna od embalaže!

Ta teden le poglej, ker pride “tašča” (od Nika mama) na obisk in se bo baje iskrilo. 🙂
[/quote]

bogami, to bi znalo bit zanimivo, verjetno ji je mati od njega bliže po letih, kot on, hehe…, lahko pa črnolaska reče, da je samo meter zamenjala v tem cajtu dokler ona ni not uletela in skrbela za njenega sina, tako, da bi znale bit tud kolegice na koncu, pa srečen konec za vse…

Popay pa kje vidiš da je ta Aneta lepa? Favo ima podpovprečno, še Rebeka Dremelj je velik lepša od nje v živo.

Zgleda ko neka Ciganstura iz barake. Sem pa pred tednom zasledil na Ljubljanskem gradu zasledil Danico Lovenjak. Ena običajna zavaljenka z demode stilom. Kot da bi slovnica nase navlekla kurbis rdeče cizme in krznen plašč. Ksiht že tako zavaljen potem ga še dodatno odebeli z desetimi sloji make upa.

Ti rabiš dober vtik v anus.

Ti rabiš dober vtik v anus.
[/quote]

Imaš prav kot vsak moški, da izkoristi naravno danost analnega orgazma. To je greh izpustiti take užitke.

ma na youtube sem pogledal, ker je taka debata okoli nje, no in tam je tud sama priznala, da ima kakšno kilo preveč in se ji to res vidi na nogah, dejstvo je, da ima dober geštel, faca je pa tud lepa.. Rebeka je bila v tistem šovu, ko so plesali kot tank, pol se je malo izoblikovala.
Verjetno Aneta vseeno nima toliko možnosti za vzdrževanje privlečnega telesa in kondicije, kot Rebeka, tukej je treba tud dost keša imet za zdravo hrano, ki pa ni poceni.., morejo bit pa takšni ljudej, ki se udeležujejo teh šovov težki za življenje v partnerstvu, to pa. Sm vseeno primerjava recimo med Mirelo in njo iz teh šovov, ki iztopajo, je Aneta avion v vseh pogledih proti tisti kokoši, že zato, ker ni umetna.

Ko si že omenil Mirelo. V enem članku sem bral, da je prav tako želela na kmetija ampak s kakšnim razlogom. Da otrokom, s katerimi nima stikov, dokaže, da je zgledna in moralna oseba. 🙂

ehhh, Mirelo je treba razumeti, ona si prizadeva povezat bivšo jugo s temi šovi v katerih nastopa, hehe…, rada bi bila nova Jovanka Broz, hehe..

Se strinjam z tvojim mislenjem. Lepa je za umret.

A Lovenjačka ne hujša, spet? Jaz jo velikokrat vidim v Ljubljani kako se šopiri, kot pav.
Te Prekmurke so ful iznajdljive, že morajo biti sploh če iz kakšnih prekmurskih rovt prihajajo. 🙂
Sem jo videla enkrat v trgovini Lisca V Stari Ljubljani, ženska je hodila kot da je nekakšna diva, nobenega ne pogleda še do prodajalke se obnaša vzvišeno. Nekako bi razumela njeno obnašanje, če imela postavo topmodela, tako da nima. Moja postava bolj spominja na postavo topmodela, samo nimam toliko denarja, kot ona.

ma na youtube sem pogledal, ker je taka debata okoli nje, no in tam je tud sama priznala, da ima kakšno kilo preveč in se ji to res vidi na nogah, dejstvo je, da ima dober geštel, faca je pa tud lepa.. Rebeka je bila v tistem šovu, ko so plesali kot tank, pol se je malo izoblikovala.
Verjetno Aneta vseeno nima toliko možnosti za vzdrževanje privlečnega telesa in kondicije, kot Rebeka, tukej je treba tud dost keša imet za zdravo hrano, ki pa ni poceni.., morejo bit pa takšni ljudej, ki se udeležujejo teh šovov težki za življenje v partnerstvu, to pa. Sm vseeno primerjava recimo med Mirelo in njo iz teh šovov, ki iztopajo, je Aneta avion v vseh pogledih proti tisti kokoši, že zato, ker ni umetna.
[/quote]

Aneta bolje izgleda, kot Rebeka. Dremeljca vsaj meni izgleda, kot transvestit pa še zoprna je.
Aneta je tudi bolj izobražena, naj bi bila ustni higienik. Zato se mi zdi čudno, da se tako primitivno obnaša. Ma dej, Dremeljca polovico stvari dobi zastonj kot blogerke, ker jih oglašuje tudi kar se zdrave prehrane tiče. Mirela je še slabša, kot Aneta. Bolj umetna in čudaška,Aneta vsaj sama preživlja sebe in svoja dva otroka medtem ko Mirela vedno išče novega sponzorja zanjo in njene operacije. 🙂

Rebeka meni nikoli ni bila lepa kot ženska. Res mi tudi preveč na moški tip obraza vleče.

Meni tudi pa nimam osebno nič proti njej. Preveč moška postava, preveč botoksa v obrazu, pa tudi obnaša se kot moški, čisto nič ženske energije. 🙂

Jaz mislim, da je za 32-letnico kar OK. Konec koncev bo kmalu 40. Tisti fantič pri 18 je pa itak ne zanima. Ona je navajena na tipe z veliko denarja, ne na otročke, kot je on.

Aneta je kr ok…

Čudna ženska, dva otroka, vsakega z drugim. Za prvega ne govori javno, kdo je oče, a se govori, da je bil en, ki prodaja rabljene avtomobile. Drugega s tipom, ki ga je lovil interpol.
Ko je šla v kmetijo, se je hvalila, da je v zvezi, da ima potetoviranega fanta. Ko je prišla s Kmetije, je v Žurnalu jokala, da ji je ta fant pokradel vse v hiši, ko je ni bilo. Vse prodaj, ker da je narkoman in naj bi bil trenutno v zaporu v Švici. Poznala ga je 7 mesecev, 3 mesece je bil čist, ker ga je ona dala na zdravljenje. In takemu je zaupala hišo in najbrž tudi otroke. Pripeljala ga je v svoj dom, k dvema mladoletnima otrokoma.
tudi če vse osatalo okoli nje odmislimo, je že samo ta njena izbira moških katastrofalna.Čudno da ji csd ne vzame otroka.

Težko jo srečuješ v Domžalah, če že dve leti živi na Bledu 😁❌

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close