Ma ste me zrajcali z Aneto
hja,pač lepa je,ima popolno postavo,je gajstna,vročekrvna in zna jezikat,visoka,temna.-. Je pač za moške uresničitev sanj. Moški tako ali tako ne rabijo nč druzga,kokr da je lepa pa huda. Sicer malo nakladajo kako to ni pomembno,ampak v resnici je to glavno vodilo da njihov korenjak reagira.
Maja Hausman,Aneta Andolini,to so pač hude p-ičke.Pa če vam je resnica všeč al pa ne. kot prijateljico jo pa ne bi imela ne eno en drugo. Ampak so hude,in so take ki moškim zmešajo glavo.
Pozabljaš na najpomembnejše pri tem. One niso samo lepe, s popolno postavo itd. To ni najpomembnejše. One so ženske, ki si moške vzamejo. Dobesedno. Oni pa mislijo, da so jim dale. So kot profesionalne prodajalke ljubezni. Znajo zadovoljit.
Samo od gledanje hude bejbe se ni še nobenemu zmešale. Od tega, da je takšna ženska načrtno moškega zrajcala in ga redno večkrat poseksala, pa se je marsikateremu.
Aneta je to. Kurbiš ženska, ne ženska s popolno postavo. Popolno postavo ima lahko tudi kip, pa ne bo noben moški trzal na to.
Mi je bilo pa smešno, kako je otrokoma predstavila Nika, ko sta jo obiskala na kmetiji: “To ej pa en fant, k mami spi z njim. ” A bejž no! Mami spi z njim! Ubogi otroci s takšno mamo!
bilo bi mi vseeno, če ne bi imela otrok. Pač še ena skurbana čefurka. Kaj pa boš pričakoval od playboyeve zajčice, ki se je tudi razgalila za Playboy? Ampak otroci…. to bi moralo spremeniti vse, ženski dati malo misliti, da ona s svojimi dejanji vpliva tudi na njihova življenja.
Maš prav – odcvitala je – zrela kruška…. Mladost z napeto ritjo in mladostnimi stegenci je že minila. Ode voz. Pa niti pretirano kej nešporta, da bi za postavo skrbela -ker to se mora vzdrževat v njenih letih, če ne rata to, kar je :). Če je že lih iz “miss okolja”, take ponavadi kar skrbijo za svoj geštel z dodatno rekreacijo in vzdrževanjem tudi okoli 40ega 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.