Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Lucija Ušaj Šikovec

Lucija Ušaj Šikovec

Kakšno imate mnenje o njej?

Ženska ni normalna že samo zato ker zastopa tega izkoriščevalca proračuna, zaradi katerega bo še ne vem koliko referendumov in stroškov.

težka pacientka

Saj ne zastopa Cerarja.

Zelo slabo.

Žleht in zafrustrirana baba.

Mene je zaradi Janše zablokirala na twiterju!
Mnenje: Heheheheheheheh!

Nimam izkušenj z njo.

No, razen če si tukaj na MON izmenjujeva nasprotna si stališča. Ker enakih zagotovo nimava. O ničemer.

Nekih podrobnosti pa ne bom napisal!

Zafrustrirana baba, ki ni vidla tica ze od 2.SV 😂😂

Je to tista, ki je v javnosti naredila cel halo, ker je avstrijski policisti niso spustilo prek meje z vozniskim dovoljenjem?

Prodorna odvetnica. Razumela me je v moji stiski. Mene je zastopala v procesu JAZ:BIVŠA.

Ni dvoma, kdo je zmagal…..

Vesel oče

Primitivna, zlobna vešča. Janševa lutka, nadomestek Brezigarjeve (tožilke).

Zelo vulgarna egocentrična oseba s prepotentnim mnenjem o sebi. Rada se spravlja na šibkejše od sebe. Aja, pa brez računa tudi rada pokasira. Vsaj pred leti je to neženirano delala.

Zelo vulgarna egocentrična oseba s prepotentnim mnenjem o sebi. Rada se spravlja na šibkejše od sebe. Aja, pa brez računa tudi rada pokasira. Vsaj pred leti je to neženirano delala.

Za moje pojme neotesana primitivka.

Spremljam jo kot kolumnistko na portalu Nore24TV in v debatah na TV v VV faktorju od Požarja. Skrajna desničarka, bolestna oboževalka Janeza Janše.

Tudi jaz se skoraj v ničemer ne morem strinjati z njo.

Če jo date v google vrže ven tudi tole….neverjetno, kaj si ta ženska dovoli!

http://www.mladina.si/172230/kuzla-lazniva/

In tale grenivka govori 100x bolj prijetnim in civliziranim ljudem od sebe, da so “neintegrirani”. Svašta. Idealna za v SDS.

Zakaj se čudite? Tudi stric Wolf je imel okrog sebe take kalibre, ubrisance.

Kuzla lažniva, neintegrirana migrantka??? Res lepo izrazoslovje. Pa kultura.
Upam, da je novinarka podala kazensko ovadbo in vložila tožbo.

Lucija je zelo dobra odvetnica in dobra ženska. Vedno zastopa šibkejšega in tudi velikokrat zastonj, če stranka nima denarja. Zelo poštena ženska, ženstvena in brez dlake na jeziku. Največ zastopa takih strank, katere se borijo z mlini na veter in proti državi in oblasti.
Lucija je takšna kot bi moral biti vsak odvetnik. Lucija je trn v peti komunistični eliti, zato pa jo levičarji, ki živijo na račun komunističnih privilegijev, ne marajo.
Odvetnica, ki ni podlegla komunistični eliti.

Se pravi, da če zmaga Janša, bo ministrca za pravosodje v njegovi vladi. Super.

je zagrenila življenje. zastopala drugo stran, ki je lagala, lagala, lagala. Sem ji na koncu napisala pismo še drugo plat medalje, upam, da se je vsaj zamislila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close