Lucija Ušaj Šikovec
Ne, ne boš. Si prelena.
Vesel oče
Vir:
Moja poštenost ne vpliva na nepoštenost volitev.
Get a clue!
Vesel oče
Primer nepoštenosti so npr. povojne “demokratične volitve”:
Komunizem
Ti boš meni govoril, da sem prelena??
Sem v svojem življenju naredila toliko stvari, da jih ti ne boš, pa če živiš 100 let.
Ti očitno še svojih otrok nisi sposoben preživeti.
Jaz sem poročena 42 let, vzgojila 2 otroka, pomagala vzgojiti vnuke. Delala v službi in doma celo svoje življenje.
Ti si se pa ločil, ker si se gonil okrog, nisi skrbel za otroke, za ženo še manj in si zdaj “vesel oče”, ki bivši za stroške, ki jih ima s (tudi) tvojimi otroki, nisi pripravljen plačevati realne cene stroškov, pač pa se za to, da ti je treba čim manj plačevati, obrneš na odvetnico, ki ljudi zmerja s kuzlami.
Še dobro, da je bivša spznala, kakšen si in te je načevljala.
Gliha pač skup štriha, pravijo.
Jaz se nisem ločil, ker nisem bil nikoli poročen. Pač sem naletel na tako, ki je želela samo oplojevalca. Z izdelkom je zadovoljna.
In – nikoli se nisem gonil naokoli, dolkler sem bil z njo….zdaj pa rad kakšno dregnem…sem pač moški!
Prejle sem pogledal na letošnjo odločbo CSD: 230 € plus 100 € / mesečno pač ni malo za preživnino enega. In nič mu ne manjka. Bivša je v vodstvu NLB.
Vesel oče
Kaj nepoštenega mi še očitate?
Kako lahko ti meni, ne da bi me sploh poznal, očitaš lenobo?
Pa nikoli nisi bil poročen, se pravi, si živel na koruzi?
Nič nimam proti koruznikom, koruzo pa očitam takim, kot si ti, ki kakor da spoštuješ krščanske vrednote, sam jih pa ne živiš. Očitam ti tudi, da se havliš s tem, kako je treba bivšo zaj***, realno pa zaj**** svoje otroke.
Res, svojim otrokom si krasen zgled.
Upam, da ima tvoja bivša v etičnem pogledu več vpliva na njih kot ti.
Seveda se bog v splošnem pomenu besede ne piše z veliko začetnico.
[/quote]
Če misliš Alaha, potem se napiše Bog z veliko, ker to je za ta točno določen judeo-krščansko-muslimanski lik, seveda kristjani vedno vidijo samo ta lik, ne vidijo pa širšega koncepta bogov, ki so obstajali pred puščavsko judeo-krščansko-muslimansko verzijo.
Kako lahko ti meni, ne da bi me sploh poznal, očitaš lenobo? LAHKO! Toliko in toliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} volilk se ne prepriča, kako katera stranka sploh deluje in še manj, se ne spravi na volišče, predvidevam, da si med njimi.
Pa nikoli nisi bil poročen, se pravi, si živel na koruzi?
SE NI HOTELA POROČITI, OD MENE JE HOTELA SAMO SEME!
Nič nimam proti koruznikom, koruzo pa očitam takim, kot si ti, ki kakor da spoštuješ krščanske vrednote, sam jih pa ne živiš. Očitam ti tudi, da se havliš s tem, kako je treba bivšo zaj***, realno pa zaj**** svoje otroke.
SAM JIH SPOŠTUJEM IN ŽIVIM. Glede poroke sem imel že vse dogovorjeno, potem pa se ji je zgodil izostali splav, če veš, kaj to pomeni? In kako sem zaj. bivšo?
Pa stalno pišete o množici otrok. Imava samo enega sina, dva pa sta umrčkala med nosečnostjo….
Res, svojim otrokom si krasen zgled.
Upam, da ima tvoja bivša v etičnem pogledu več vpliva na njih kot ti.
Stopi do nje in se prepričaj!
Vesel oče
Vampire dance, 10.09.2025 ob 17:24
Petrolekja Lišaj Pelinkovec, to je to!
Daj nehaj lagat. Ženska ne kadi in ne pije. Bila je odlična kot predsednica v komisiji za ugotavljanje kršitev pacientovih pravic. Pravična, razumevajoča, človeška, to kar je danes nujno. Nimaš pojma.
Ni pa več pri SDS,.kot eni pišete, ker je davno izstopila, nato pa je šla zaradi strahu pred nasiljem vzhodnjaške invazije v Domovinsko ligo k Brščiču, iz katere je prav tako izstopila.
Danes se s politiko ukvarja samo še, kadar nastopa v kakšni Uri moči pri Požarju ali kje mogoče na n360 kot komentatorka.
Forum je zaprt za komentiranje.