Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Psihiatrična bolnica Polje – je to res?

Psihiatrična bolnica Polje – je to res?

Je to res, da naj bi tam paciente filali z zdravili vsepovprek, vezali za več dni, zapirali, se izzživljali nad njimi.. ? V 80desetih naj bi jih celo z elektrošoki in inzulinsko terapijo mučili (ki je bila prepovedana drugje že bistveno prej) ?

Slučajno sem naletela na te filmčke pa ne moret verjet da se to res dogaja pri nas?

Pojdi pogledat, je res, je še huje.

Pa verjetno ne moreš kar tako obiskat ali pač? No jaz sem imela težave s fantom, pa sem imela razpoloženjske težave (nič hujšega) in me je moja zdravnica naročila k psihiatrinji. Ta mi je pa že takoj predpisala antidepresive, takrat v resnici sploh nisem vedela kaj to je, pač mislila sem zdravilo kot zdravilo. In sem res to pila skoraj nekaj mesecev brez učinka. Potem mi je pa znanec malo povedal o antidepresivih in sem v trenutku (pač kolikor se da hitro) opustila vse. Stanje se ni spremenilo, se je pa čez pol leta vse samo popravilo na normalno stanje.

Pa kaj to jim farmacija ukazuje da morajo nas filat vsepovprek s tem drekom?

“Najbolj se bojim petkov”, ko spustijo domov rizično suicidalne osebe, ki ne končajo dobro, pa ne ker ne bi bile stabilne, ampak “izbranci” dobijo popotnico za domov, oz dozo, katera jim pripomore, da končajo svoje življenje. Ubijalci!Ampak posameznik je nemočen kamorkoli se obrne v taki situaciji, ker so zavarovani huje kot medvedje. Ter trn v peti!!!

Ojej, taababa jasno pokaže tako s pripovedjo, kot samim vedenjem, da bi še sedaj morala bit na psihiatriji. tiste ki vidite težavo drugje, pa zagotovo enako sodite tja.

Aha, torej vsi ki pišejo na to temo sodijo na psihiatrijo? Dobro da vem! Kdor išče, najde odgovor :))

Očitno ne vsi , ki pišejo, ampak vsi ki ne vidijo, da je s to babo še vedno nekaj zelo hudo narobe in zagotovo ni psihiatrija kriva za to. In nekam veliko vas je takih, ki obsojate psihiatrijo, se vam ne zdi, da ravno to nekaj pove, kar je v nasprotju z vašim prepričevanjem.

Očitno ne vsi , ki pišejo, ampak vsi ki ne vidijo, da je s to babo še vedno nekaj zelo hudo narobe in zagotovo ni psihiatrija kriva za to. In nekam veliko vas je takih, ki obsojate psihiatrijo, se vam ne zdi, da ravno to nekaj pove, kar je v nasprotju z vašim prepričevanjem.
[/quote]

Te nisem poslušala, samo prebrano od avtorice prvi post.

Ampak dobro je vedet, tako za orientacijo, kam sodimo. :)) To pove vse!

Vsak ima kot obiskovalec možnost it pogledat, ter vprašat(prištevno solidno osebo) o dogajanju tam. Opazovalec marsikaj opazi.

Te nisem poslušala, samo prebrano od avtorice prvi post.

Ampak dobro je vedet, tako za orientacijo, kam sodimo. :)) To pove vse!

Vsak ima kot obiskovalec možnost it pogledat, ter vprašat(prištevno solidno osebo) o dogajanju tam. Opazovalec marsikaj opazi.
[/quote]
In kaj si opazila? :-))) Dajte se zresnit, pljuvanje psihiatričnih bolnikov po zdravnikih ni nič novega, ga praktično ni bolnika z duševno boleznijo ali osebnostno motnjo, da bi sploh bil pripravljen priznat da je bolan. In potem zagotovo govorijo objektivno?

Meni je carica.

In kaj si opazila? :-))) Dajte se zresnit, pljuvanje psihiatričnih bolnikov po zdravnikih ni nič novega, ga praktično ni bolnika z duševno boleznijo ali osebnostno motnjo, da bi sploh bil pripravljen priznat da je bolan. In potem zagotovo govorijo objektivno?
[/quote]

Če sem psihiatrični bolnik zate, potem nisem na tvojem nivoju, da bi kaj opazila.

Bolj vem za mučenje depresivnih in suicidalnih oseb, ter oseb ki nimajo svojcev. Zlorabe.

Vsak lahko pride do teh podatkov, ampak je lepše in lažje pljuvat opazovalce, ne? 🙂

[/quote]

Ti kot smetač, uničevalec in provokator vsake teme, si velik problem. V tebi smo že zdavnaj prepoznali hude frustracije in psihične motnje. Vsaj trollat se nauči, že 10 let se ponavljaš.

Če sem psihiatrični bolnik zate, potem nisem na tvojem nivoju, da bi kaj opazila.

Bolj vem za mučenje depresivnih in suicidalnih oseb, ter oseb ki nimajo svojcev. Zlorabe.

Vsak lahko pride do teh podatkov, ampak je lepše in lažje pljuvat opazovalce, ne? 🙂
[/quote]

Saj pravim, videnje je v celoti odvisno od opazovalca, morda pa kak pregled sploh ne bi škodoval kaki “opazovalki”. 🙂

Nehajte onanirati s to ubogo Barbko.

Sploh veste, kako so se počutili njeni bližnji potem, ko je začela guncati afne v javnosti? Mediji so seveda pograbili njeno izpostavljanje in ga izkoristili za rating…. punca je pa še zmeraj bolna. Pustite jo pri miru.

Saj pravim, videnje je v celoti odvisno od opazovalca, morda pa kak pregled sploh ne bi škodoval kaki “opazovalki”. 🙂
[/quote]

Če dobro pomislim, ter preletim take motene osebnosti, niti ne bi mogla trditi da množično pljuvajo po zdravnikih, ampak bolj po ostalem med.osebju.

Pa saj zato, ženska je potrebna pomoči, ne da se jo podpira v škodovanju sami sebi ob norenju čez psihiatrijo.

Antidepresivi so samo produkt farmacevstkih gigantov za mastne zaslužke. V sloveniji naj bi jih več kot 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi že papcalo, smo med top 10 držav po uporabi antidepresivov. Te zgodbe iz Polja so resnične, seveda se bogovom v belem ne da nič ne more.

Na kratko, za depresijo in aksiozne motnje so prav drugi postopki zdravljenja, poznajo ga v nekaterih zelo razvitih državah.

Ne skrbi, tudi zate bi se nasla kaksna diagnoza.

Pod 10 nicki se sedaj oglasi ja, tebi se človek lahko smeje, modri valček.

Jp v nekaterih, nekdo, nekje,…. zelo dobri argumenti, enako kot bojda, ker je una rekla, da je ta rekla, ki ji je tista poveadla, da ji je una rekla…:-)))

Pod 10 nicki se sedaj oglasi ja, tebi se človek lahko smeje, modri valček.
[/quote]
Blodnje in preganjavice so tudi neki znaki, ki nekaj povedo, mar ne? 🙂 Ampak itak bi bil psihiater nor, ki bi te pregledal. 🙂

Priporočam to knjigo. Laiku odpre pogled na zgodovino zdravljenja psihiatričnih motenj. http://www.bukla.si/?action=books&book_id=1462

Pa tudi Sigmund Freud je bil en običan drogiraš in šarlatan obseden s seksom, celo vrtanje s prstom po nosu je označil kot seks.

Na kratko, za depresijo in aksiozne motnje so prav drugi postopki zdravljenja, poznajo ga v nekaterih zelo razvitih državah.

Kje? Kake metode?

Mene so tudi zastrupili s tem – celo upokojili so me, potem pa berem, da so vse te tablete na bazi kokaina.

Ptiček Tiny

Jp. :-)))) Saj bi rekel, da bo bolš, pa ne bom , ker bi lagal, lagat pa nisem navajen. 🙂 Tako da vedno gre kljub vsemu zanikanju le na slabše, veš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close