Psihiatrična bolnica Polje – je to res?
Tak način zdravljenja je zastarel in nikoli ne bo deloval.
Po teh bolnicah se itak zbirajo sami psihopatski “psihoterapevti”, ki zlorabljajo paciente. Saj je povsod isto, v tujini je nešteto primerov zlorab iz teh bolnic. Saj je logično, omamijo paciente da ne vedo kje so in potem počne kar hoče. ZAPRET vse ali pa postavit kamere prav v vsako sobo.
Ma psihično bolni so tisti, ki najbolj prepričujejo okolico da so normalni. Ja če spadaš pod manjšino potem verjetno nisi normalen. sori ljubavi.
[/quote]Težko bi bil tvoja ljubezen, ne bo šlo, s primitivkami se sploh ne družim, ob mešanju balkanskih besed in angleških popačenk v slovenščino, me pa kar zmrazi, skratka zame za vse večne čase zapečatena tupoglavka, ki ji ni pomoči. 🙂 Žal vam pa ne morem pomagat, že na tem forumu se po temah vidi, kam pes taco moli. 🙂
Težko rečem za druge oddelke, ampak razmere na gerontopsihiatriji so verjetno daleč boljše kot v katerikoli drugi bolnici v SLO. Prostori so lepi in svetli, sestre prijazne, v sobah imajo TV, imajo dnevni prostor, za rehabilitacijo imajo delavnice, na voljo imajo sobno kolo, obiskovalci gredo lahko z njimi pozimi nadstropje višje v zimski vrt… Nekako tako, kot v kakšnem zares dobrem domu upokojencev z medicinskimi sestrami.
Se pa verjetno na sprejemnem oddelku marsikaj dogaja. Je treba vedeti, da tja pride vse mogoče, od narkomanov do vse sorte norcev. Pogosto v spremstvu policistov, ki morajo posredovati, ko pride do kakšnega prerivanja, ko morajo posredovati močni fantje ali policisti niso redka. Ampak ni za posploševati. Vse sorte pacienti so tam, eni mirni, drugi nasilni. Teh slednjih je najbrž neprimerno manj, kot tistih prvih.
Smešno je ker v bistvu je folk, ki bi moral bit zaprt zunaj in celo vodja oddelka ali nadrejen drugim v službah ki so jih dobili po vezah….
In enega brezposelnega večletnega jebejo v bučo, pa more nevem kaj vse na zdravniškem ko dobi neko bedno delo, taki pa nimajo psihiatra v službi pa bi ga morali meti.
Tabletke res talajo kot bonbončke. Tudi tukaj je napisala ena punca, da jih je dobila ker jo je pustil fant, podobno moja prijateljica pri navadnem zdravniku, zaradi ločitve (pa ni imela psihiatričnih stanj, ampak je bila preprosto žalostna, kar se mi zdi pa normalno). Prijatelj je imel težave s spanjem zaradi stresne službe, drug dan je že dobil antidepresive. In tako uživanje tablet vsepovprek se meni zdi res škodljivo, če ne kar katastrofalno.
AMPAK – psihiatrične bolezni so bolezni kot vse ostale. Če se ti poruši kemično ravnovesje v možganih, so enostavno potrebna, tako kot mavec npr. za zlomljeno nogo.
Opažam pa, da tisti, ki so psihično zdravi, radi goltajo tabletke, oboleli pa se jih otepajo kot hudič križa in iščejo zarote ( se bojim, da je g. Barbra ena izmed njih).
Forum je zaprt za komentiranje.