Psihiatrična bolnica Polje – je to res?
Poznam sestro ki delav v kliničnem centru z diagnozo šizofrenik,bila v polju,pomagat ji ne znajo,medicina dela ji prav tako ne zna pomagat,ona pa piše pritožbe čez sodelavce,da jo zasledujejo,snemajo,obrekujejo,… Na upravi ji verjamejo in ker vejo,d ase punci ne da pomagat,ponaredijo izjave obtožencev,češ,da so priznali,da jo snemajo,češ da vse želijo imeti zabeleženo kaj se v službi dogaja.
Zanimivo da kazniva dejanja tudi zdravniki priznavajo da snemajo in fotografirajo bolnike.
Jp, sem že enkrat na forumu pisal na podlagi lastne izkušnje, kako dolga je pot v našem sistemu in koliko let je trajalo, da so shizofrenika, ki je zagrešil vrsto resnih kaznivih dejanj, ogrožal življenja, končno le z združitvijo ovadb na okrožnem sodišču, dali pod zdravniški nadzor.
[/quote]
Pa si le priznal..shizofrenik, in to nevaren, si.
Pa si le priznal..shizofrenik, in to nevaren, si.
[/quote]
Vsekakor, če ti je tako lažje si imaš pravico tako razlagat. 🙂 Vseeno bi bilo da dobro, da greš pred prazniki do osebnega zdravnika in poveš, da si toliko obsedeno s polarnim sijem , oziroma modrim valom, da ne moreš nehat blodit o njem in da se ti povsod prikazujem, tudi če me ne poznaš. Pa ti bo najbrž pomagal.
Vsekakor, če ti je tako lažje si imaš pravico tako razlagat. 🙂 Vseeno bi bilo da dobro, da greš pred prazniki do osebnega zdravnika in poveš, da si toliko obsedeno s polarnim sijem , oziroma modrim valom, da ne moreš nehat blodit o njem in da se ti povsod prikazujem, tudi če me ne poznaš. Pa ti bo najbrž pomagal.
[/quote]
Povej, psihopat – zakaj druge obbtožuješ multinickov, če jih pa sam menjaš kot gate? Misliš, da se te ne prepozna?
Povej, psihopat – zakaj druge obbtožuješ multinickov, če jih pa sam menjaš kot gate? Misliš, da se te ne prepozna?
[/quote]Saj pravim da ti jaz ne morem pomagat glede tega, da se ti povsod prikazujem, pojdi k zdravniku in razloži, to je edini pravi naslov za tvoje težave. 🙂 Toliko pa si menda sposobno razumet ali tudi to ne? Ostalo, da ne veš, da se ne zavedaš, da nimaš stalnega vzdevka sploh ni tako zaskrbljujoče, saj najbrž niti ne veš kaj je vzdevek.
Saj pravim da ti jaz ne morem pomagat glede tega, da se ti povsod prikazujem, pojdi k zdravniku in razloži, to je edini pravi naslov za tvoje težave. 🙂 Toliko pa si menda sposobno razumet ali tudi to ne? Ostalo, da ne veš, da se ne zavedaš, da nimaš stalnega vzdevka sploh ni tako zaskrbljujoče, saj najbrž niti ne veš kaj je vzdevek.
[/quote]
Lažnivi psihopat si.
iz Kopra kakšno bolezen, ko je obglavil očeta? Pa tisti Albanec babico? Pa en toti tut fotra ubu.
Se mi zdijo tela prikazovanja, prisluhi in podobna bedarija prikladen izgovor na sodišču, da dobe status NEPRIŠTEVNEGA.
Dobe ali ne dobe, jaz bi take kar pod cestni valar. Še najraje tiste ta bogate (veleposlanik Reberc, veleposlanica Voduškova, veleposlanik Jaša Zlobec, veleposlanica Helena Drnovšek (shizofrenija v rodu), pa seveda parlamentarci in politična garnitura izhajajoč iz LDS, ZLSD, ZKJ,…)
pa ne moreš verjet, 19.12.2017 ob 19:45
Je to res, da naj bi tam paciente filali z zdravili vsepovprek, vezali za več dni, zapirali, se izzživljali nad njimi.. ? V 80desetih naj bi jih celo z elektrošoki in inzulinsko terapijo mučili (ki je bila prepovedana drugje že bistveno prej) ?
Slučajno sem naletela na te filmčke pa ne moret verjet da se to res dogaja pri nas?
Forum je zaprt za komentiranje.