Roman Rizana
Roman je iz Rižane, je jasnovidec. Ni pa klasičen vedeževalec. Kdor se vsaj malo ubada z osebno rastjo, ve, da ima vse svoj namen, četudi se kdaj kaj ne zgodi kot je napovedano. O Romanu vem, da ima vpoglede, ter da v ključnem trenutku da pravi odgovor. Adriano je pa tudi gospod, dela blizu in se ne gre za isti osebi, je pa tudi jasnovidec.
Najprej je treba vedeti zakaj sploh gremo h jasnovidcu. Bolj ko vemo, kaj bi radi rešili, večje so
možnosti za uspeh.
Iz lastnih izkušenj povem, da sem se zahvaljujoč njegovim napotkom izvlekla iz največjih težav in
priporočam ”terapijo” vsem tistim, ki se res želite znebiti svojih težav in zakorakati v pozitivno prihodnost.
Načeloma še isti dan dobiš odgovor nazaj, potrebno je poslai le sms ”vljudno prosim za termin,
Katja,Nova Gorica in počakat na odgovor”
Kljub temu, da sem se rešila velikega dreka, ki mi je vesel za vratom, ga še obiščem…pa veliko sreče
v prihodnosti. Ga priporočam, ker ni pomagal samo meni, ampak tudi mojim kolegicam.
iscemna2, 08.02.2013 ob 08:56
Sprasujem, ce pozna morda kdo tega gospoda – naj bi bil jasnovidec, neklje iz Rizane pri Kopru. Vec kot to ne vem, a ima morda kdo izkusnje, pozna, ze bil?
Desc je jasnovidec, če se ga glih ne nalije, pa vidi bolj megleno! In nalije se ga redno!
Forum je zaprt za komentiranje.