Jutro prijetni monovci in monklje?
..https://youtu.be/EgBJmlPo8Xw?si=WzzPssdL_rQbSP5d..
Komad tega jutra
In
Misel tega dne
“Nauči se biti hvaležen za vse, kar imaš. In se trudi za vse kar si želiš”.???
Vidiš, jaz sem si želela včeraj ob 16h z avtobusom iz Ljubljane. Pa sem se trudila, bila na postaji ob 15:15, dobila pa sem prst v rit, zato sem šla domov spat, danes vstala, neumita, nepočesana (vse imam spakirano), ob 6h na trolo, ob 6:45 kupila, karto, če busa ob 7:30 ne bo na stotinko sekunde natančno, zakurim avtobusno postajo.
Pa lep dan.
crazyfrog, 11.09.2025 ob 06:58
..https://youtu.be/EgBJmlPo8Xw?si=WzzPssdL_rQbSP5d..
Komad tega jutra
In
Misel tega dne
“Nauči se biti hvaležen za vse, kar imaš. In se trudi za vse kar si želiš”.???
Jutro.
Je tako. Masažni aparat je super, oreng preboksa.☝️?
modrivrag, 11.09.2025 ob 09:01
Jutro.
Je tako. Masažni aparat je super, oreng preboksa.☝️?
Super, sam boš rabu kaj bolj konkretnga tut? mene je judo včeraj tk zmatral, da sm danes čist polenila ?
Jutr LLoyd, a bo?
:)), 11.09.2025 ob 07:01
Vidiš, jaz sem si želela včeraj ob 16h z avtobusom iz Ljubljane. Pa sem se trudila, bila na postaji ob 15:15, dobila pa sem prst v rit, zato sem šla domov spat, danes vstala, neumita, nepočesana (vse imam spakirano), ob 6h na trolo, ob 6:45 kupila, karto, če busa ob 7:30 ne bo na stotinko sekunde natančno, zakurim avtobusno postajo.
Pa lep dan.
No, upam da se ti je tajming uskladil. Javni prevoz zna bit obupn ja?
crazyfrog, 11.09.2025 ob 10:28
Eh ne,ne.. viharc -ej modri a sm ti že rekla viharni jezdec je boljs nick?? bo vedu o čem govorim. Kick boxa pa tut ne več, pa to sem bolj rekreativno..
Noben od vzdevkov ne definira njegov gnil karakter. Nekoč je bil glista. Ta mu je še najbolj ustrezal. Bivši narkoman, ki je pretepal ženo in otroke.
EMIN & JONY – Kamin (Slowed + Reverb) | Emotional Chill Vibes
matias, 11.09.2025 ob 13:50
EMIN & JONY – Kamin (Slowed + Reverb) | Emotional Chill Vibes
Všeč mi je ta sad komad.. hvala?
sanjas ti…sicer se ne vtikam v bedarije te sorte, se manj mi je jasno od kod tebi te neumnosti ampak ti povem tole, modropolarni debil je imel znj nikov, za ene vem za druge ne, da je bil glista nisem nikoli zapisal, da je bil pa kolotek ko je pisal po enostarsevskem je dejstvo, da je grozil in zmerjal zenske ki so ga na forumu odjebale tudi…..ti pa sanjaj naprej po zelji…samo ne omenjaj mene v kontekstu s tem psihopatom
Forum je zaprt za komentiranje.