Zakaj me, ženske, ne gremo z vami na drugioz. tretji zmenek
Zakaj ste ženske samske? Zakaj nas nočete?
Vam bom jaz opisala zmenek s tipom, ki je deloval zelo ok in poln zanimanja zame. Prvič je povabil na normalno večerjo, ribja restavracija, zmenek je bil super. V drugo pa … no ja. Povabil me je opoldne, torej najbrž kosilo? Ne, na kavo. Opoldne! No ja. Po kavici sva se še malo sprehodila, jaz sem namigovala, glej tu pa zgleda kar dobro za jest, on pa nič. Potem je predlagal, da si greva pogledat novo trgovino s hrano, ki so jo pred kakšnim mesecem odprli. Tam je nekaj namigoval, saj bi si lahko kar tu kaj za pojest kupila, neke vrste street food. Na koncu sva šla sicer v neko restavracijo. Ni mi pustil naročiti, sam je naročil eno jed in dva krožnika. Peljal me je domov in na koncu izustil, a naslednjič bova pri tebi pa nama bošti kuhala? Ja gotovo. Tu se bo pa zgodba zaključila.
Brez debate si usekana v svojo kurjo betico, s svojim kurjim razmišljanjem samo dokazuješ, da si kokoš, ma ne kokoš, TI SI KURA !!! In to fuknjena kura. Ni mi jasno, kaj se je zgodilo tipotu, da te je prvič peljal na večerjo, saj si take kure, kot si ti, zaslužite le pest koruze , ki bi jo vrgel na cesto, pa jo zobajte. Če je dec, kot se zagre, in vidi ženska potencial v njem, mu je ni treba prvič voziti po nobenih kosilih in večerjah. Ker pa ti tega nisi sposobna, si navadna KURA !
Hahahaha, ja. Minimalno se potrudi, verjetno je kje prebral, da moški plačujejo. Najprej je hotel narediti vtis.
Da je pa on sm naročil za oba, mi je pa mal mimo.
Zadnjič sem tudi jaz bila z enim na pijači, pa mi je kar on naročil. Kva da fak.
Oprosti, raje sem samska in pijem tisto, kar si sama izberem.
Moški iščejo v ženskah mamice – očitno; tisti, ki niso normalni.
Sta se menila samo okrog hrane? Da naslednjič ti njemu kuhaš pri tebi doma? Ta tip zagotovo sovraži feministke in si misli, da če si tako feminizirana, boš pa ja pol-pol. To ni k od kavalirja.
Naslednja bi bila, da se bo vselil h tebi, pa mu boš zokne po dnevni pobirala in prala. Saj ne veš, kakšen je. Morda je nemaren in doma pušča stvari vseposvod – ne pospravlja za sabo.
Veš kaj… tudi v tvoje dobro- prvi zmenek mora bit nekje tak, da če ti ni, da se lahko v 5 minutah spokaš. Kaj pa veš kakšnega bumbaraj dobiš. Kava pa kratek pogovor se mi zdi čisto ok. Če sta oba za, pa prosto. Jaz bi šel nekam kjer se da kaj pogovarjat, da vsaj približno vidiš a ima smisel. Hrana… street food ima smisel- koliko daš na hrano. Ti je bolj važna od človeka s katerim si. Restavracija… ne vem, enim etiketa, pa status pomenita veliko, enim nič. Osebno jih ne maram, precenjena prehrana, naduvano okolje… za ljudi ki veliko dajo na mnenje tistih, ki jim nič ne pomeniš…. isto razne opere, pa knocerti- večinoma namenjeni folku ki nudi potrebo po statusu. Je pa fino, ker se takoj loči tiste, ki jim je zunanjost bolj pomembna od tistega kar od duše. Vidva sta imela uspešen zmenek, videla sta da so vama pomembne popolnoma različne stvari. Reklama ki si jo delaš je super, samo pripni si jo na vidno mesto.
Za avtorco, .. pa še koga…
Zartrose, 24.08.2025 ob 10:05
tipične ženske, ki hodite na zmenek zaradi zastonj prehranjevanja, pitja in ne zaradi želje biti s tem moškim in ga spoznavat kot potencialnega partnerja. razlika je namreč ogromna.
pa ni panike, itak večina moških skače ravno za takimi, boš že novega bebca hitro našla.
Mislim da ga ne bo. Dedci so začeli spoznavat da ni vse v statusu.Včasih sem šel recimo v restavracijo, pa je med večerjo prijadrala ena teta pa prodajala vrtnice, pa sem ji jo kupil, čeprav je stala še za eno večerjo, brez razmišljanja. Večina si tega zdaj ne more privoščit. Drugi časi.
Ah, dosadni ste že s temi temami za prepucavanje. Se vidi od daleč, da je provokacija.
Ampak, da ne bom povsem off-tipic: ne bi imela problema s kavo ali street foodom, tudi če bi si delila eno jed (dejansko sva to že večkrat naredila). Plača vsak enkrat. Večinoma pa jeva doma, tako da skuham brez problema, on pa tudi. 🙂
Avtorica (še verjetneje pa avtor), videti je, da imaš v življenju raje probleme, kot moškega (žensko). Zato se ni za bat, da ne bi vedno nekaj našla (našel) zase. Uživaj 😉
Preden greš ven na dejt sta valjda po textu in telefonu ugotovila neko stopnjo kompatibilnosti, ne bo čez pet minut spizdila, in v tem smislu se meni zdi čist okej žensko jest peljat in ker je ponavadi tako, da ti povabiš njo, je najbrž normalno da ti tudi plačaš, ne boš valjda vabil, potem pa njej rekel, ej a lahko ti zase plačaš, jaz sem imel samo segedin in radensko, sej niso to take cifre da bankrotiraš, jesti skupaj je zelo socialen dogodek, ne lomimo kruha z vsakim, tudi nekaj ti pove o osebi, kako se obnaša pri jedi, kaj in koliko pije…
Anonimen15748292, 24.08.2025 ob 10:49
Kot pravi Zartrose:
“tipične ženske, ki hodite na zmenek zaradi zastonj prehranjevanja, pitja in ne zaradi želje biti s tem moškim in ga spoznavat kot potencialnega partnerja. razlika je namreč ogromna.”
Tu je veliko resnice napisane.
Valjda, ful se ti da prenašat kr enega tam, samo zato da lahko kavo za 2€ zastonj spiješ. 🙂 Za ceno dveh kav dobiš že 250g cegel, ga imaš za 14 dni, pa še mir zraven.
Sicer pa v nešteto številnih temah tipi jamrajo, da so po več let na appih, na zmenku so bili pa 1x, 2x, 3x ali pa nobenkrat. Dejte se že uskladit. 🙂
8409, 24.08.2025 ob 10:41
Preden greš ven na dejt sta valjda po textu in telefonu ugotovila neko stopnjo kompatibilnosti, ne bo čez pet minut spizdila, in v tem smislu se meni zdi čist okej žensko jest peljat in ker je ponavadi tako, da ti povabiš njo, je najbrž normalno da ti tudi plačaš, ne boš valjda vabil, potem pa njej rekel, ej a lahko ti zase plačaš, jaz sem imel samo segedin in radensko, sej niso to take cifre da bankrotiraš, jesti skupaj je zelo socialen dogodek, ne lomimo kruha z vsakim, tudi nekaj ti pove o osebi, kako se obnaša pri jedi, kaj in koliko pije…
Ma ne vem, zmeraj se bolje počutim, če plačam sam. Če je pa res huda želja, pa ok, tudi ne delam drame.
kenguru, 24.08.2025 ob 10:59
Valjda, ful se ti da prenašat kr enega tam, samo zato da lahko kavo za 2€ zastonj spiješ. 🙂 Za ceno dveh kav dobiš že 250g cegel, ga imaš za 14 dni, pa še mir zraven.
Sicer pa v nešteto številnih temah tipi jamrajo, da so po več let na appih, na zmenku so bili pa 1x, 2x, 3x ali pa nobenkrat. Dejte se že uskladit. 🙂
to je tu kronična kognitivna disonanca, vse so hkrati drolje, ki se “gonijo” z vsakim, ki jim zapiha na dušo in aseksualne oportunistke z nerealno visokimi standardi.
Sem tudi za počasno stopnjevanje, čeprav mislim, da mora biti v začetku moški bolj kavalir. Kava in sprehod je čisto dovolj, pa drugič sladoled, potem počasi lahko kosilo ali večerja. Pa spodobi se, da naslednjič ženska vsaj ponudi, da plača. Vsekakor pa nekako v stilu realnih možnosti. Če je že prvi zmenek večerja, potem ženska nehote pričakuje, da bo naslednjič bolj fensi restavracija in kmalu izlet v Dubaj, kjer lahko pričakuje tudi kakšno darilce. Saj če gre za gornjih 5 %, je to mogoče običajno, a za večino pač ne.
Prvi zmenek je bil, kot je bil; z vabilom v restavracijo je on postavil standard vsaj še za kakšen zmenek. Ali pa bi povabil ob uri, ko se hrana ne pričakuje.
Kalkuliranje v smislu “danes plačam jaz, naslednjič ona (brez dogovora)” ali pa samovoljno naročanje za drugega je pa mimo. Če si nekaj zastavil, potem izpelji do konca, vzdržuj nivo, ne glede na rezultat. Ta moški očitno ni tisto, kar je hotel zaigrati na prvem zmenku.
Sicer pa, kdaj boste ženske dojele, da je imeti “barabo” običajno napačna, predvsem pa nezanesljiva odločitev; razen, če želite dramo.
Še vedno verjamem, da je “stara dunajska šola” še vedno najboljša, čeprav malo dolgočasna. Na dolgi rok pa zagotovo prinese največ.
ah ja no, 24.08.2025 ob 09:16
Zakaj ste ženske samske? Zakaj nas nočete?
Vam bom jaz opisala zmenek s tipom, ki je deloval zelo ok in poln zanimanja zame. Prvič je povabil na normalno večerjo, ribja restavracija, zmenek je bil super. V drugo pa … no ja. Povabil me je opoldne, torej najbrž kosilo? Ne, na kavo. Opoldne! No ja. Po kavici sva se še malo sprehodila, jaz sem namigovala, glej tu pa zgleda kar dobro za jest, on pa nič. Potem je predlagal, da si greva pogledat novo trgovino s hrano, ki so jo pred kakšnim mesecem odprli. Tam je nekaj namigoval, saj bi si lahko kar tu kaj za pojest kupila, neke vrste street food. Na koncu sva šla sicer v neko restavracijo. Ni mi pustil naročiti, sam je naročil eno jed in dva krožnika. Peljal me je domov in na koncu izustil, a naslednjič bova pri tebi pa nama bošti kuhala? Ja gotovo. Tu se bo pa zgodba zaključila.
Ti je zelo hitro pokazal kakšnega karakterja je. A ni to bistvo? Ti bi raje da te na 20 zmenkih streže kot kraljico, po enem letu pa bi ugotovila da ni tvoj kralj.
Če je moški iskren, ni vredu, če laže tudi ne … Dokaz da se ženske ne da zadovoljit.
Za tretji zmenek bi lahko ti dala pobudo in pokazala kaj si ti želiš. Zelo preprosto.
Forum je zaprt za komentiranje.