Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj me, ženske, ne gremo z vami na drugioz. tretji zmenek

Zakaj me, ženske, ne gremo z vami na drugioz. tretji zmenek

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 24.08.2025 ob 18:00

S takimi tipi ne greste na 2. zmenek, ker ste že na prvi zmenek šle po sili, ker je pač tip bil vztrajen. To je vse nekaj na silo. Če te tip ne privlači, tudi 10 zmenkov ne bo pomagalo.

Zato je sodobno zmenkarjenje tudi tako družbeno škodljivo.

Kako naj ženska, ki se že od pubertete dalje ukvarja z najbolj privlačnimi posamezniki, potem čuti ne vem kakšno privlačnost do pridnega na prečko počesanega povprečneža z okay službo?  Ne more jo!  Tako kot je jaz, vajen neprimerno mlajših žensk, ne morem začutiti moje vrstnice.  Še pa še bi trajalo preden bi lahko s takšno karkoli začel.

“Zrele” ženske, pogosto že v svojih tridestih, gredo na marsikateri zmenek brez, da bi jih tip tudi malo privlačil, ker se zavedajo, da bi jim sedaj, ko so “zresnjene”, moral ustrezati drugačen prototip moškega.  Želijo si, da bi jih.  Zato neredko tudi vztrajajo z nizom “spoznavalnih” zmenkov.  Vse v upanju, da morda pa iskrica vseeno preskoči.  Zato ji tudi vsaka malenkost tako zelo moti.  Ker do tipa ne čutijo prav nobene privlačnosti.

V času, ko so se ženske poročala neprimerni manj “izkušene”, sploh v času pred internetom,, to ni bil tak problem.  Ne le, da so bili kriteriji, da je sploh prišlo do fizične privlačnosti, precej nižji.  Ženske so doživele neskončno manj moške pozornosti moških zunaj njihovega primarnega okolja.

Skratka, marsikaj je danes drugače.  Do vseh sprememb katerim smo danes priča v medspolni dinmiki ni prišlo slučajno.

1434

Tako. Tudi človek, ki celo življenje vozi lexuse, ne bo vzljubil golfa serije 3.

Sej marsikatera mora nazadnje skleniti kompromis sama s sabo in iti v vezo s tipom, ki ji sploh ni všeč. pač, ker je ujetnica duržbnih pričakovanj, biološka ura, starši hočejo vnuke, vsi znanci so poparčkani..ipd

samski cinik, 24.08.2025 ob 19:12

1434

Tako. Tudi človek, ki celo življenje vozi lexuse, ne bo vzljubil golfa serije 3.

Sej marsikatera mora nazadnje skleniti kompromis sama s sabo in iti v vezo s tipom, ki ji sploh ni všeč. pač, ker je ujetnica duržbnih pričakovanj, biološka ura, starši hočejo vnuke, vsi znanci so poparčkani..ipd

Exactly!  Tudi, če izkušeni ženski končno nekako uspe vzljubiti tipa, ki je dolgo časa ni in ni privlačil, to niso zveze v katerih so močna čustva katerih je vajena iz mladosti.  Vse skupaj je bolj kot ne na silo.  Zato tako pogosto tudi prihaja do izogibanja spolnosti, raznih nestrpnosti, ločitev, itd.

Tisti, ki ste kdaj imeli kakšno domačo žival, se dobro zavedate, kaj se zgodi, če mačko ali psa, ki sta že celo življenje vajena hoditi ven, kar naenkrat zapreš notri.  To začnejo dobesedno noreti.

Podobno je seveda z vsakim downgrade-om.  Pa, če gre za bivališče, prevoz o sredstvo ali splošen življenski standard.  Redki so s slabšim potem do pamtiveka zadovoljni.  Saj nekaj časa še gre.  Sploh, ko so kakšni resnejši problemi, pa se hitro začne introspektiva življenskih odločitov, ki so nas pripeljale na slabše.  In, če je krivdo moč naprtiti drugim, upravičeno ali po krivici, to kaj hitro radi tudi storimo.

Moški zaradi neozkušenosti podcenjujejo pojem privlačnosti. Sej privlačnost ni le vizualna. Mislijo, če bom dovolj lepo oblečen, počesan, prijazen, se dovolj trudil, bom ji pa sčasoma všeč, ker ženske itak pravijo, da imajo rade urejene moške.

Tudi jaz sem pred par leti  nasedel na družbeno propagando in rekel, dajmo, pa probajmo “dati priložnost” ženski, ki jmi na prvo žogo ni ne vem kako všeč.

Pa še gentleman sem bil, pa sam plačal “zmenek”. za mene je to “druženje” bilo eno samo mučenje. pa je ženska čisto prijazna, prijetna, inteligentna, mogoče komu zanimiva oseba. Ampak če ni privlačnosti je ni. Ves čas “zmenka” me je prevevalo: pa kaj jaz sploh tu delam, kaj bova midva drug z drugim, prestara sva, da bi skupaj imela otroke, ipd..

Torej ja, ta “zmenek” je bil za mene bolj recimo preganjanje dolgčasa. In po zmenku sem se prikladno zgovoril “da mi je žal, ampak d ane čutim neke skupne poti”.

Tako da, razumem žensko perspektivo.

Na križarjenje se nisi spomnila in za povrhu še namestitev v kakšen nobel hotelu vsak v svoji sobi? Lahko bi pa za naslednje srečanje ti njega povabila na kakšen obrok in mu s tem pokazala kaj želiš’

No, jaz pa sem ujagala enga trenerja. Sprva se mi je zdel gud, pri dopisovanju ni pisal dolgih esejev, niti enkrat ni napeljeval na seks v stavkih. Se zmeniva, dobiva. Reče, a greva a navo, ajmo na kavo.  Sva šla peš…do kafe avtomata. Celo lahko sem si zbrala svoje kafe, in nato sva jo spila kar na pločniku, tip res ni imel nobene ideje. Je pa govoril cel cajt kot dež, samo o atletiki. Prepričal me je za subscribe na youtube in oglede tekem…no, do drugega zmenka itak ni prišlo. Block. Unsubscribe.

Sovražim Janšo!!, 24.08.2025 ob 09:27

Brez debate si usekana v svojo kurjo betico, s svojim kurjim razmišljanjem samo dokazuješ, da si kokoš, ma ne kokoš,  TI SI KURA !!! In to fuknjena kura. Ni mi jasno, kaj se je zgodilo tipotu, da te je prvič peljal na večerjo, saj si take kure, kot si ti,  zaslužite le pest koruze , ki bi jo vrgel na cesto, pa jo zobajte. Če je dec, kot se zagre, in vidi ženska potencial v njem, mu je ni treba prvič voziti po nobenih kosilih in večerjah. Ker pa ti tega nisi sposobna, si navadna KURA !

Ne žali kure, kokoši so zelo pametne. Jaz bi ji rekla cvandra, rada bi sponzorja.

Že golo dejstvo, da smo sploh moški neredko pripravljeni pof.kati marsikaj s čimer se v javnosti raje ne bi kazali, privede do tega, da še tako neprivlačna ženska danes z lahkoto niza relativno privlačne ljubimce.  Sploh debelajse tako pogosto iščejo potrditev, da so zaželjene.  In, če ni prav bistra, to precej verjetno počne brez zavedanja, da je izbranci ne jemljejo resno.  Medtem, ko se nad moškimi, ki bi jo vzeli resno, le zmrduje, saj je, logično, ne privlačijo.  Zanjo niso dovolj atraktivni.  In tudi v prihodnje jo ne bodo, ker je vajena atraktivnejših, kakršnekoli kriterije že ima.

Tako pride v svoja trideseta.  Morda je motivirana zaradi slabe ekonomske situacije, tiktakanja biološke ure, karkoli, in se prisili, da po 20 zmenkih vzljubi moškega, ki je lahko celo bolj atraktiven od nje, pa ga še vedno doživlja kot tolažilno nagrado, ker se je celo mladost dol dajala z “boljšimi”.  A ni logično, da takšna zveza ne more biti niti privližno tako trda kot, če za njo ne bi bilo vsega tistega fukarjenja?  Kaj se bo zgodilo s takšno zvezo, ko si uresniči željo po otroku, začuti ekonomsko varnost, itd, karkoli jo je že motiviralo, da je v zvezo sploh šla?  In, ko se pojavijo kakšni resnejši problemi, kaj bo?  A ni logično, da ne bo pretirano motivirana zvezo reševati, da se ji ne bo več seksalo, s “partnerjem” seveda, in da ji bo zanj dol viselo?  Če pa ji zakonodaja še omogoča, da se skozi ločitev dovolj okoristi, da lahko tudi brez tega njega sprejemljivo preživi, kaj bo naredila?  Ja, logično, da bo komaj čakala, da se ga znebi.

Skratka, ta “kultura” svobodnega zmenkarjenja je povzročila še pa še problemov.  Sploh v kombinaciji z drugimi realnostmi sveta v katerem živimo, kjer si že vsaka povprečnica, mogari če ima 40+, domišlja, da je ultra zaželjena lepotica.  In pa, seveda, neodvisna, samostojna in vse ostalo s čimer jo pumpa feministična propaganda, pa saj do neke mere tudi realno je, ima svojo službo, denar, itd.  Da se v to, kako nekompatibilne je takšna “močna” možača z moškim, ki ni kompatibilno poženščen, niti ne spuščam.  Mislim, razlogov za to, da povprečni moški za ženske še nikoli niso bili manj zanimivi, z tipi na nivoju pa so vse manj kompatibilne, če niso ravno kompatibilno feminizirani, je še pa še.  In zadeve so še kako logične.

Pika154, 24.08.2025 ob 22:08

No, jaz pa sem ujagala enga trenerja. Sprva se mi je zdel gud, pri dopisovanju ni pisal dolgih esejev, niti enkrat ni napeljeval na seks v stavkih. Se zmeniva, dobiva. Reče, a greva a navo, ajmo na kavo.  Sva šla peš…do kafe avtomata. Celo lahko sem si zbrala svoje kafe, in nato sva jo spila kar na pločniku, tip res ni imel nobene ideje. Je pa govoril cel cajt kot dež, samo o atletiki. Prepričal me je za subscribe na youtube in oglede tekem…no, do drugega zmenka itak ni prišlo. Block. Unsubscribe.

Kam smo prišli… Kakšna žalost… Kakšna praznina…

Sploh ne vem, če je še kakšno upanje za preobrat na boljše. Družba je popolnoma razvrednotena. In ravno zato toliko “hlepenja” po stikih, ki jih morda ni več mogoče vzpostaviti.

Res frustrirajoče.

Franci248, 24.08.2025 ob 18:42

samski cinik:

Se strinjam, da šteje socialni/ekonomski položaj ženske, vendar: Ženska, ki ima urejeno življenje, kariero, zadovoljivo plačo,  rešen stanovanjski problem, moškega nujno ne potrebuje oz. ima do njega višja pričakovanja. Sodoben moški takšni težko ustreže in se bo spraševal, kaj ji sploh lahko še ponudi. Ženska pa bo verjetno prepričanja, da je slabo dobila in si zasluži boljšega. Marsikateri moški zato raje vzame žensko s slabšim položajem, ker ve da bo lahko poskrbel zanjo. Ampak potem prideva oba do vprašanja: Ali takšna zveza temelji izključno na ljubezni ali obstaja le zato, ker ženska ve, da bo tudi brez ljubezni njeno življenje bolj kakovostno?

urejeno neodvisno žensko zanima moški ki ji je privlačen ,prijeten ,normalen ,če je tudi ona …in da ni glih luzer ,lahko ima tudi nižje dohodke od nje …se strinjam z osvajalcem ,sploh pa se metat ven ,da zmoreš plačat večerjo je mimo,kot tudi  govorit o svojem finančnem položaju …je pa odvisno kolk časa se spoznavaš z nekom ,recimo pri dopisovanju,si izmenjaš slike ,precej dopisovanja ,tudi pogovorov po telefonu,potem  pade večerja lahko že prvič ,zakaj pa ne ,,,ampak  bolje je nekaj sporočil, in kavica za prvič…da se stvari odvijajo hitreje . Barab je res malo,mešate malo bolj samozavestne ,moške dobrega videza …ni mus da so barabe ,lahko so slabši nezanimivi slinavci…

Kaj če bi nehal jamrat. Je kar je. Če veš da si nezanimiv se poskusi čimmanj sekirat pa začni uživat v čem drugem.  Ženske so kot mačke. Pridejo če kaj rabijo ali pa če jim je kaj zanimivo. Ko jim paše gredo naprej. Pa se postavljaj na trepalnice. Takšna je narava. Prej ko se sprijazniš, prej lahko začneš uživat. Ali pa vsaj živet. In če misliš da te je škoda.. takih je na tisoče en gor al pa dol. Nič posebnega nismo. Vključno z cinikom in anonimnim.

zeloodvisno02, 25.08.2025 ob 09:00

urejeno neodvisno žensko zanima moški ki ji je privlačen ,prijeten ,normalen ,če je tudi ona …in da ni glih luzer ,lahko ima tudi nižje dohodke od nje …se strinjam z osvajalcem ,sploh pa se metat ven ,da zmoreš plačat večerjo je mimo,kot tudi  govorit o svojem finančnem položaju …je pa odvisno kolk časa se spoznavaš z nekom ,recimo pri dopisovanju,si izmenjaš slike ,precej dopisovanja ,tudi pogovorov po telefonu,potem  pade večerja lahko že prvič ,zakaj pa ne ,,,ampak  bolje je nekaj sporočil, in kavica za prvič…da se stvari odvijajo hitreje . Barab je res malo,mešate malo bolj samozavestne ,moške dobrega videza …ni mus da so barabe ,lahko so slabši nezanimivi slinavci…

Živimo v času, ko je mnogo ljudi, da ne rečem kar večina, tako ali drugače prisotnih na spletu.  In še tako bežno znanstvo, pa če je do stika prišlo v živo, na kakšnem portalu za zmenkarije, s pomočjo prijateljev ali kako drugače, se lahko nadaljuje preko družbenih omrežij.  Ko pa enkrat imaš osebni in ali profesionalni profil človeka, njegovo zgodovino, socijalni krog, objavljene slike, itd prvi zmenki več niso takšno kupovanje mačka v žaklju kot nekoč.  Da niti ne govorimo o temu, da se lahko praktično z vsakim vidiš kar preko telefona, na kameri.

Jaz se oa vedno smejim tem popolnostim ki jih ene opevate. Ja določeni moški se ne znajo obnašat na zmenku, preprosto skušajo bit spontane, se zatečejo k iskrenosti. Če vam to ne paše še ne pomeni da je slab za partnerja. Vsak rabi tudi malo časa da pade v to dinamiko, sploh če je mlad junc. No sej, kaj sodobna družba ženske uči, me niti ne preseneča. Moški so se prilagodili, ženske pa še vedno hočemo vse tisto kar nam knjige in filmi vsiljujejo. Ampak do moškega in do vseh ljudeh moraš bit korekten, pošten, nikoli ne veš kako se počuti v svoji koži. Sama sem se tega držala in imam najboljšega na svetu. Zame.

res je raje namenijo denar za prostitutko tam vsaj vedo kam gre denar .

N

Anonimno12321, 25.08.2025 ob 08:41

Kam smo prišli… Kakšna žalost… Kakšna praznina…

Sploh ne vem, če je še kakšno upanje za preobrat na boljše. Družba je popolnoma razvrednotena. In ravno zato toliko “hlepenja” po stikih, ki jih morda ni več mogoče vzpostaviti.

Res frustrirajoče.

Navadi se in vedno slabše bo .

tudi prostitutke morajo od nečesa živeti. 

lloyd, 25.08.2025 ob 09:12

Kaj če bi nehal jamrat. Je kar je. Če veš da si nezanimiv se poskusi čimmanj sekirat pa začni uživat v čem drugem.  Ženske so kot mačke. Pridejo če kaj rabijo ali pa če jim je kaj zanimivo. Ko jim paše gredo naprej. Pa se postavljaj na trepalnice. Takšna je narava. Prej ko se sprijazniš, prej lahko začneš uživat. Ali pa vsaj živet. In če misliš da te je škoda.. takih je na tisoče en gor al pa dol. Nič posebnega nismo. Vključno z cinikom in anonimnim.

“Kaj če bi nehal jamrat.”

Ne morejo, zgleda če overdoziraš od youtuba rata “red pill” ideologija tvoj edini interes, smisel in identiteta, zato jih tudi ne vidiš v drugih temah debatirat, edino kar jih zanima, je da so se ženske kao sfižile, če niso kar v osnovi nesposobne moralne razsodnosti, dobivajo preveč pozornosti in imajo zato nerealne standarde, zaradi njih je šlo parčkanje v maloro in za njim bo šla cela družba, nagnjeni so h katastrofiranju in trajbanju vsakič iste mantre.

Ta “red pill” z vprašljivo, pogosto zmotno “znanostjo” in poenostavljenimi razlagami kompleksnih dinamik nagovarja zelo bazične instinkte, potrebo po občutku pripadnosti in plemenski nagon, moški vs ženske, “red pillani” vs neverniki itd., zato je kot psihološki in socialni pojav tako zanimiv, ker ima obeležja ideologije, ki mejijo na gorečo versko prepričanost, in ker je tako razširjen in vpliven, hkrati pa pretežno pod radarjem, širša družba se sicer zaveda, da obstaja neka incelovska ideologija, da so njeni preroki Andrew Tate ipd., ne vejo pa, da v vse to danes verjame najbrž že večina moških, sploh tistih, ki so veliko na netu, ampak pojava predvsem mediji ne razumejo in incelovstvo mečejo v isti koš s t.i. skrajno desnico. Po mojem mnenju ima ta ideologija potencial podobno vplivati na miselnost moških kot je feminizem na ženske, v mnogočem je tudi zrcalna slika feminizma, oni sami sebe dojemajo kot nekakšne borce za pravice moških in če nisi na partijski liniji, si izdajalec svojega spola in sovražnik.

anonimno4566, 25.08.2025 ob 16:18

N

Navadi se in vedno slabše bo .

Najlažje je reči “navadi se”.

Kaj če bi poskusili kaj spremeniti? Ja, zahteva napor, a je rezultat lahko bistveno boljši od tega, na kar naj bi se navadili.

8409, 25.08.2025 ob 17:04

“Kaj če bi nehal jamrat.”

Ne morejo, zgleda če overdoziraš od youtuba rata “red pill” ideologija tvoj edini interes, smisel in identiteta, zato jih tudi ne vidiš v drugih temah debatirat, edino kar jih zanima, je da so se ženske kao sfižile, če niso kar v osnovi nesposobne moralne razsodnosti, dobivajo preveč pozornosti in imajo zato nerealne standarde, zaradi njih je šlo parčkanje v maloro in za njim bo šla cela družba, nagnjeni so h katastrofiranju in trajbanju vsakič iste mantre.

Ta “red pill” z vprašljivo, pogosto zmotno “znanostjo” in poenostavljenimi razlagami kompleksnih dinamik nagovarja zelo bazične instinkte, potrebo po občutku pripadnosti in plemenski nagon, moški vs ženske, “red pillani” vs neverniki itd., zato je kot psihološki in socialni pojav tako zanimiv, ker ima obeležja ideologije, ki mejijo na gorečo versko prepričanost, in ker je tako razširjen in vpliven, hkrati pa pretežno pod radarjem, širša družba se sicer zaveda, da obstaja neka incelovska ideologija, da so njeni preroki Andrew Tate ipd., ne vejo pa, da v vse to danes verjame najbrž že večina moških, sploh tistih, ki so veliko na netu, ampak pojava predvsem mediji ne razumejo in incelovstvo mečejo v isti koš s t.i. skrajno desnico. Po mojem mnenju ima ta ideologija potencial podobno vplivati na miselnost moških kot je feminizem na ženske, v mnogočem je tudi zrcalna slika feminizma, oni sami sebe dojemajo kot nekakšne borce za pravice moških in če nisi na partijski liniji, si izdajalec svojega spola in sovražnik.

Red pilovci imajo smisel… obenem pa so popolnoma brez smisla. Ne spremenijo ničesar, ker jamranje nima efekta. Dedec jo faše na gobec, pa se vsaj poskuša pobrat. Boli ko pes, pa vseeno ne bo kar obležal. Je v redu da se zavedaš, če se kaj dogaja kar ti ni všeč, ok, ko poskušaš razumet, ampak… to je to. Ne jamrat, pejd ven, pa hudiča počni nekaj, če nimaš druzga pa pejd kamenje brcat. Nekako tako.

Dedci ne zmetavat s cajtom, manj ko ga maš hitreje teče.

@lloyd Strinjam se, v “red pillu” je tudi veliko dobrih, koristnih vpogledov in nasvetov, nikakor ni vse za odmet, ampak pade na nekaterih ključnih podmenah, predvsem je pa kontraproduktiven in samo še poglablja “vojno” med spoloma in alienacijo mladih fantov.

Podobno kot progenitor “red pilla” PUA, “artisti” za osvajanje žensk, tisto še t.i. “coachem”, kot si sami pravijo, ni pomagalo priti do punc, če niso imeli naravnega talenta, kaj šele njihovim sledilcem, je pa ustvarilo milijone zvestih gledalcev in kupcev raznih kursev, in ko je postalo jasno, da PUA v resnici ne deluje, so naredili pivot, se rebrandali v red pill oz. MGTOW in začeli razlagat, da nima veze, da PUA ne deluje, ker so ženske itak brezveze, same drolje in zlatokopke, čim dlje od njih. Tudi čist kontra tradicionalni, pro-družina liniji, ki naj bi jo kot konzervativci zagovarjali.

8409, 25.08.2025 ob 18:19

@lloyd Strinjam se, v “red pillu” je tudi veliko dobrih, koristnih vpogledov in nasvetov, nikakor ni vse za odmet, ampak pade na nekaterih ključnih podmenah, predvsem je pa kontraproduktiven in samo še poglablja “vojno” med spoloma in alienacijo mladih fantov.

Podobno kot progenitor “red pilla” PUA, “artisti” za osvajanje žensk, tisto še t.i. “coachem”, kot si sami pravijo, ni pomagalo priti do punc, če niso imeli naravnega talenta, kaj šele njihovim sledilcem, je pa ustvarilo milijone zvestih gledalcev in kupcev raznih kursev, in ko je postalo jasno, da PUA v resnici ne deluje, so naredili pivot, se rebrandali v red pill oz. MGTOW in začeli razlagat, da nima veze, da PUA ne deluje, ker so ženske itak brezveze, same drolje in zlatokopke, čim dlje od njih. Tudi čist kontra tradicionalni, pro-družina liniji, ki naj bi jo kot konzervativci zagovarjali.

Je samo rezultat tega feminizma, ki je šel mal predaleč. Vojna spolov je zrasla na zelniku elite, koristi pa večinoma korporacijam. Feminizem kot tak, je čisto ok. Kar so mene učili v 70 in 80 se mi zdi še vedno pametno in fer.

Ja res, je to babje jamranje iz naslovnega posta je kontraproduktivno. naj si v tujini najdejo moške po svoji podobi?

LLoyd, nič ni rezultat feminizma šel predaleč, stvar je taka kot je, nas, ki to pošteno povemo, itak obtožuješ, da jamramo, čeprav si sam dežurno jamralo foruma, tudi glede česa drugega, ne le žensk. Vsako debatiranje tudi ni jamranje,

Ne vem, zakaj vidva z 8409 recimo ne živita tega srečnega družinskega življenja iz slikanic? Aj, sej res, drugi naj gremo ven kamenje valit, da boš ti lahko dalje jamral, kajti ta forum si si nekako prisvojil, vsakega, ki kaj napiše, probaš nekako zatolči, to sem opazil pri tebi. O ženskah si se tu gor zjamral dost bolj kot vsi drugi moški uporabniki skupaj.

Pri tebi sem itak opazil neko ful samopomilovanje, ker si moški, ženske hkrati obožuješ in sovražiš, tu pa tam boš spet koga dol zabil, naj neha jamrat, sam boš pa veselo jamral dalje.

samski cinik, 25.08.2025 ob 19:18

LLoyd, nič ni rezultat feminizma šel predaleč, stvar je taka kot je, nas, ki to pošteno povemo, itak obtožuješ, da jamramo, čeprav si sam dežurno jamralo foruma, tudi glede česa drugega, ne le žensk. Vsako debatiranje tudi ni jamranje,

Ne vem, zakaj vidva z 8409 recimo ne živita tega srečnega družinskega življenja iz slikanic? Aj, sej res, drugi naj gremo ven kamenje valit, da boš ti lahko dalje jamral, kajti ta forum si si nekako prisvojil, vsakega, ki kaj napiše, probaš nekako zatolči, to sem opazil pri tebi. O ženskah si se tu gor zjamral dost bolj kot vsi drugi moški uporabniki skupaj.

Pri tebi sem itak opazil neko ful samopomilovanje, ker si moški, ženske hkrati obožuješ in sovražiš, tu pa tam boš spet koga dol zabil, naj neha jamrat, sam boš pa veselo jamral dalje.

Mislim da mal preveč sebe vidiš v tem kar pišem. Kar se količine tiče, za vsako mojo besedo imaš ti stavek 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close