Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek M-Ž odnosi

M-Ž odnosi

Opažam, da imamo na forumu spet nekaj negativnih tem – od prostitucije do vprašanj, kako pri 20ih najti punco. Dajmo enkrat za zmeraj razčistiti nekaj dejstev.

Srednji vek je za nami, zato je nesmiselno primerjati današnje M-Ž odnose s tistimi pred nekaj desetletji. Danes so ženske izobražene, samostojne, enakopravne moškim – nekatere celo v moških spretnostih prekosijo kakšnega moškega. Zakaj mislite, da bi kakšna ženska nujno potrebovala moškega ob sebi?

Izjema so ženske, ki jim je vseeno kakšen je moški, samo da drugi vidijo, da ima ona tipa. Izjema so tudi družinsko usmerjene ženske, ki že v otroštvu načrtujejo, koliko otrok bodo imele, kako jim bo ime, kako bojo skupaj hodili na vikend izlete itd. To je skupina žensk, ki moškega mora imeti in temu primerno prilagodi kriterije. Taka ženska po 30. ne išče moškega, pač pa živi načrtovano družinsko življenje. Ampak takih žensk je malo. Večina žensk moškega nujno ne potrebuje. Bolj ob sebi potrebuje avto ali telefon, kakor pa moškega.

Zavedati se je treba, da so zadeve pri ženskah drugačne. Seksualne potrebe ni toliko kot pri moških in samoto lažje prenašajo kakor moški. Seksualne potrebe ženska hendla z vibratorjem oz. občasniki (kadar vibrator več ne zadostuje), samoto pa preganja z druženjem s prijateljicami. Potrebe po M-Ž odnosu so zato pri ženski manjše kot pri moškemu. Iz tega razloga ženske ne nižajo kriterijev (ni takšne nuje po moškemu) in so na resno vezo pripravljene samo v primeru, če res naletijo na pravega (ob katerem lahko vse kriterije pokljukajo) in z vezami nasplošno nimajo nekih slabih izkušenj.

Če je moškemu važno, da ima od svoje partnerke reden seks, zvestobo in podporo, je pri ženskah to drugače. Ženska moškega vidi kot dodatek – nekaj, s čimer se bo njeno življenje izboljšalo (ne samo v spolnosti). Zato pridemo do kompleksnih kriterijev in nenormalnih pričakovanj. Saj je logično – kaj ima ženska od moškega, ki je zadovoljen z minimalizmom in se v življenju ne zna znajti?

Ni to nobena znanost. Če vprašaš kakšnega AI chatbota, ti bo lepo razložil glede M-Ž odnosov. Ni nobene potrebe po tolikih temah, kaj ženske iščejo, kako jih osvojiti itd. Upam, da sem vam s tem malo odprl obzorja.

TI PA SI PAMETEN, DA SE KAR KADI ZA TABO 😉

Ok, jasno nam je da si zlorabljena femi lezbača, ki sovraži moške. In to je hudo, ampak svojo jezo stresaj pri dobremu psihijatru.

Ima kdo podobne težave ali pa morda pozna rešitev?

Rešitev za kaj?

Jaz bi se z zgoraj zapisanim kar strinjal. Če do nekega 30. leta ne najdeš ženske zase oz. če imaš nasplošno problem s spoznavanjem, je možno troje: a) Giblješ se v napačnih družbenih krogih (z nič ali premalo žensk). b) Premalokrat poskusiš ali imaš sam visoke kriterije. c) Nasplošno si ženskam nezanimiv (karakterno in/ali vizualno).

Treba je pa tudi vedeti, kje je meja. Sam poznam kar nekaj ljudi, ki so že na meji obsedenosti z iskanjem žensk in iz tega naslova nastajajo stroški: Nekaj denarja pustiš v kafani ali kakšnem dogodku (misleč, da boš tam kakšno spoznal), nekaj denarja gre za Tinder naročnino, nekaj za Ona-on, res ekstremni primeri si kupijo še kakšno knjigo (verjamejo, da bodo potem bolj razumeli ženske in bili uspešnejši). Da o porabljenem času niti ne pišem. Ko potegneš črto, imajo kar nekaj stroškov, uspeha pa nobenega. Precej boljša naložba je, če ta denar vržeš na kup in ga kasneje porabiš za kaj drugega. Čas pa tudi porabiš za bolj produktivne stvari. Ko moški malo dozori, itak ugotovi, da se ne vrti vse okoli žensk.

Morda bi to bila rešitev, ki jo iščeš.

Mnja, lahko da tako misliš, ampak precej sekaš mimo. Sem gledal par klipov na temle kanalu:

Pa ti povem… nimaš pojma. Eno so želje, drugo je pa reala. Vsi imamo dovolj igric nasprotnega spola, vsi smo naveličani agresivnega sranja obeh spolov. Ta kratko bodo potegnili ti, ki komaj odraščajo in nimajo nobene veze s tvojimi fustracijami.

.https://www.youtube.com/watch?v=xbqeUnjEy4g

KJE ŽIVIŠ DA TE NE UKRADEJO?

Odgovor na objavo uporabnika
Se strinjam, 29.07.2025 ob 16:29

Rešitev za kaj?

Jaz bi se z zgoraj zapisanim kar strinjal. Če do nekega 30. leta ne najdeš ženske zase oz. če imaš nasplošno problem s spoznavanjem, je možno troje: a) Giblješ se v napačnih družbenih krogih (z nič ali premalo žensk). b) Premalokrat poskusiš ali imaš sam visoke kriterije. c) Nasplošno si ženskam nezanimiv (karakterno in/ali vizualno).

Treba je pa tudi vedeti, kje je meja. Sam poznam kar nekaj ljudi, ki so že na meji obsedenosti z iskanjem žensk in iz tega naslova nastajajo stroški: Nekaj denarja pustiš v kafani ali kakšnem dogodku (misleč, da boš tam kakšno spoznal), nekaj denarja gre za Tinder naročnino, nekaj za Ona-on, res ekstremni primeri si kupijo še kakšno knjigo (verjamejo, da bodo potem bolj razumeli ženske in bili uspešnejši). Da o porabljenem času niti ne pišem. Ko potegneš črto, imajo kar nekaj stroškov, uspeha pa nobenega. Precej boljša naložba je, če ta denar vržeš na kup in ga kasneje porabiš za kaj drugega. Čas pa tudi porabiš za bolj produktivne stvari. Ko moški malo dozori, itak ugotovi, da se ne vrti vse okoli žensk.

Morda bi to bila rešitev, ki jo iščeš.

Odosi M/Ž so že na tako nizki stopnji, da mnogi razmišljajoči moški razmišljajo (bolj pogosto, ali bolj redko) le o tem, kam bi ga vtaknili in to čim ceneje.

Pa ne kritiziram moških, le ugotavljam stanje.

Treba je le poslušati recimo Balaševićevo Prva ljubav, pa boste in ženske in moški zaznali ogromno razliko med 1980 ter danes.

Če je leta 1980 iskalo “ljubav” vsaj 75% ljudi, jo danes zelo verjetno manj kot 30%.

Prepričan sem, da se ne motim. Pa tudi še dosti slabše bo.

Star dec, 29.07.2025 ob 17:04

Odosi M/Ž so že na tako nizki stopnji, da mnogi razmišljajoči moški razmišljajo (bolj pogosto, ali bolj redko) le o tem, kam bi ga vtaknili in to čim ceneje.

Pa ne kritiziram moških, le ugotavljam stanje.

Treba je le poslušati recimo Balaševićevo Prva ljubav, pa boste in ženske in moški zaznali ogromno razliko med 1980 ter danes.

Če je leta 1980 iskalo “ljubav” vsaj 75% ljudi, jo danes zelo verjetno manj kot 30%.

Prepričan sem, da se ne motim. Pa tudi še dosti slabše bo.

Mnja, ne, nič več. Mulci in dedci nasplošno vedno bolj mislijo kako končat vse skupaj, ker ne vidijo več smisla. Zelo malo mulcev sploh še misli na seks. Menda nima smisla sanjat o nečem kar ne bodo nikoli okusili.

Moški mi je privlačen, če je prijazen, iskren, zanesljiv, skrben, nesebičen, radodaren, spoštljiv. Ugibajte, koliko moških me privlači.

Včasih se je mladina zbrala na kupu in so šli… v sosednjo ulico ali pa v sosednjo državo. Ko enkrat imaš krog prijateljev, se tudi lažje najde ljubezen. Danes ljubezni nihče več ne išče. Osnovnošolci med seboj tekmujejo, kdo se bo prej dol dal. Če slučajno ni nobene primerne sošolke, ki ga povlekla pri belem dnevu sredi mesta, pa obiščejo prodajalko ljubezni. Te storitve so menda kar poceni.

Danes se menda parčkajo samo še tisti, ki iščejo neko korist, pa naj bodo to ekonomski razlogi ali pa nesposobnost (pre)živeti sam. Ostali so že ugotovili, da je sedanjost bolj naklonjena samskosti in je tukaj več prednosti.

lloyd, 29.07.2025 ob 17:11

Mnja, ne, nič več. Mulci in dedci nasplošno vedno bolj mislijo kako končat vse skupaj, ker ne vidijo več smisla. Zelo malo mulcev sploh še misli na seks. Menda nima smisla sanjat o nečem kar ne bodo nikoli okusili.

Saj tako sem tudi komentiral.

Niti 30% ljudi (pristanem tudi na 20, celo na 15%) še išče ljubezen, sorodno dušo, partnerja/partnerko.

Ostali si omislijo raje 1-3 pse, ali mogoče mačke…

No, če mislite, da boste sami dosegli več, kot v paru, izvolite.

Vam pa je takim fajn, da ni treba dogovorov, iskati kompromisov.

Rinete skozi lajf brez razmisleka in tudi brez razmišljanja, kaj pomeni imeti nekoga (rad).

In pri tem obilno uporabljate splet, tudi kot kompenzacijo pred manjki, ki jih imate.

Kot zavetišče pred soočenjem sam s seboj (bomo rajše pogledali, kako se fajtajo drugi)…

Beda. Bedniki.

Ima li života prije smrti? Življenje sicer je, ljudje živijo dlje, kot so pred 100 leti.

Ampak tisto četrtino lajfa (dnevno 6 ur na spletu) NE MORETE nadomestiti prav z ničemer.

V 80 letih življenja torej 20 let za nebuloze, taka in drugačna mnenja, drugorazredne filme in serije, tretjerazredno glasbo (že skoraj 50 let).

Dobro so nas (zajebali) s spletom.

Celo za ljubezen, ter čustva ni več časa…

Bravo, Zoran Predin, za stih: Zajebali smo VSE, kar se je zajebat dalo!

Pinki775, 29.07.2025 ob 17:15

Moški mi je privlačen, če je prijazen, iskren, zanesljiv, skrben, nesebičen, radodaren, spoštljiv. Ugibajte, koliko moških me privlači.

… IN PA Z ZELOOO DEBELOOO DENARNICOOO 😉

expert

si že pa si še boš svoje marxistične teroije sprobala na sebi.

sam da eno zadevo izpostavim, lahko pa bi fse kar  je napisano.

od kdaj pa žeske lažje prenašajo samoto?  ahahahahahaha    ojojojoj

pa to je ja 5 letnikom jasno da rabie babe kokošnjak in moški samoto.

kako se reče?  volk samotar al se reče volkulja samotarka?! haahaha

ojojojoj    ljubljana pole te kliče. hahahahahaah

o pizda ej  kako golazn pedofilsko najdeš tukaj ej.

Star dec, 29.07.2025 ob 18:17

Saj tako sem tudi komentiral.

Niti 30% ljudi (pristanem tudi na 20, celo na 15%) še išče ljubezen, sorodno dušo, partnerja/partnerko.

Ostali si omislijo raje 1-3 pse, ali mogoče mačke…

No, če mislite, da boste sami dosegli več, kot v paru, izvolite.

Vam pa je takim fajn, da ni treba dogovorov, iskati kompromisov.

Rinete skozi lajf brez razmisleka in tudi brez razmišljanja, kaj pomeni imeti nekoga (rad).

In pri tem obilno uporabljate splet, tudi kot kompenzacijo pred manjki, ki jih imate.

Kot zavetišče pred soočenjem sam s seboj (bomo rajše pogledali, kako se fajtajo drugi)…

Beda. Bedniki.

Ima li života prije smrti? Življenje sicer je, ljudje živijo dlje, kot so pred 100 leti.

Ampak tisto četrtino lajfa (dnevno 6 ur na spletu) NE MORETE nadomestiti prav z ničemer.

V 80 letih življenja torej 20 let za nebuloze, taka in drugačna mnenja, drugorazredne filme in serije, tretjerazredno glasbo (že skoraj 50 let).

Dobro so nas (zajebali) s spletom.

Celo za ljubezen, ter čustva ni več časa…

Bravo, Zoran Predin, za stih: Zajebali smo VSE, kar se je zajebat dalo!

OK, ker si ravno ti… veš kako je bit sam- ni ti treba prenašat sranja od nikogar, je mal dolgočasno, precej umirjeno, predvsem pa nima smisla.  Vzgojen sem bil da si naredim družino, kljub parim poskusom mi ni uspelo, tako da ja… če ti je lažje, sem zguba. Če me ta moment pobere, ne bo nobene škode.

Če rabiš prebrat belo na črno, evo, upam da se bolj počutiš.

Pazi pa tole, razlika med mano in mulci je pa ta- jaz sem obupal pri petdesetih, z malo sreče mi se ne bo treba dolgo prenašat, mulci pa to vedo že pri dvajsetih. Sploh si ne predstavljam čez kakšno sranje morajo. No ne vsi. Menda samo okrog 60% Tisti, ki imajo dobre gene al pa ate z veliko denarja se bodo lahko nafukarili koliko jim bo srce preneslo, al pa dokler jim tič ne odpade, kar bo prej. Večina ga bo pa najebala.

.https://youtu.be/mZoVZcfw61I

Lol, kaki starci se zdaj prdijo. Sami taki, ki abrahamu podajajo roko ali pa so jo že podali, zdaj mislijo, da je svet še zmeraj tak kot je bil v njihovi mladosti. Daj odprite nek AI tool (ne rabi to biti opevani ChatGPT, lahko je Copilot ali kateri drugi), postavite mu par vprašanj pa povejte, koliko od napisanega drži.

Moški rabi seks (ne enkrat, ampak teden za tednom) in sčasoma še neko čustveno bližino, se pravi samota ni za moške. Pri ženskah tega ni, tam pa se iščejo drugi kriteriji, ki jih danes marsikateri moški ne more izpolniti.

expert, 29.07.2025 ob 19:30

Lol, kaki starci se zdaj prdijo. Sami taki, ki abrahamu podajajo roko ali pa so jo že podali, zdaj mislijo, da je svet še zmeraj tak kot je bil v njihovi mladosti. Daj odprite nek AI tool (ne rabi to biti opevani ChatGPT, lahko je Copilot ali kateri drugi), postavite mu par vprašanj pa povejte, koliko od napisanega drži.

Moški rabi seks (ne enkrat, ampak teden za tednom) in sčasoma še neko čustveno bližino, se pravi samota ni za moške. Pri ženskah tega ni, tam pa se iščejo drugi kriteriji, ki jih danes marsikateri moški ne more izpolniti.

Najbolj važno je za dedca da  čuti smisel obstoja. Če ne čuti da ga nekdo rabi, zbezlja, tako ali drugače.

malo morgen baba zabita. Še nisi čula, da lahko moški živi v celibatu. Jaz že 15 let nisem seksal. In tudi nikoli več ne bom. Ženske danes gojijo čustveno bližino samo hišnih ljubljenčkov (peseka, mačeka …). Pitona pa nobena ženska ne hoče imeti ob sebi. Gledam na yt ženske z otroki so večinoma same na morju. Ali pa z njihovimi mamami. Kje so v tej priči moški?

Moški ga v hlačah ne more imeti. To je samo metanje peska v oči. Zato pa se na dejting aplikacijah cela horda moških bori za eno peščico žensk. Se je kdaj kateremu moškemu zgodilo, da ga je 200 žensk zasipalo s sporočili? Zdaj če enega več ne srbi tam spodaj in nima potrebe po ženskah, to še ne predstavlja povprečnega moškega.

problem je v tem, da mž odnosov sploh ni.. je zgolj igračkanje in boj za prevlado.. torej čisto brezvezne stvari v mž svetu vladajo..

Zartrose, 29.07.2025 ob 20:14

problem je v tem, da mž odnosov sploh ni.. je zgolj igračkanje in boj za prevlado.. torej čisto brezvezne stvari v mž svetu vladajo..

Kar daš, to dobiš.

https://sensa.metropolitan.si/zdrave-odlocitve/zensko-telo-pomanjkanje-spolnosti-posledice/

In ženske se izzivalno oblačijo, lišpajo zato, da ne bi privlačile moških, kupujejo telefon, da ne bi poklicala ali pričakovala klic moškega in kupijo avto, da se ne bi zapeljala do moškega,… ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close